Nejsi přihlášen
středočesi apod - víkend 8.-10.8. Lipno
nechtěl byste někdo jet?? viděl bych to tak v sobotu brzo odpoledne vyjet, pojezdit na jihu, pak si vypít hubu v nějakým kempu u lipna a v neděli zpět.....
my chceme jet ze sedlčan, směr pelhřimov a dál, zpátky přes ČB, Týn n. Vltavou. ale to je celekm fuk, hlavně ne po rovině praha - ČB.....
tipuju, že od nás se nikdo nesejde jako dycky, takže samotnýmu se mi nechce ![]()
Re: středočesi apod - víkend 8.-10.8. Lipno
2hans: zdarec, koukam že si z kosovky, my v bandě jezdíme každej vejkend někam, kdybys chtěl, můžu se ti ozvat, že by nás lítalo víc. ![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
|
Pavel Bandita (Člen) 22.07.2008 11:57:33 Offline |
pokud budu mít tento víkend volno a nebude chcát tak do toho jdu taky
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Šárka psal:to hans: koukala sem do deníčku a je to jedinej víkend který mám volný a slíbila sem ještě tu královnu takže....
... takze Lipno se rusi a jede se na Kralovnu (viz chystane akce)
![]()
já myslím že se možná známe i když ne osobně....párkrát jste někdo byl na naší zahajovačce, taky u křižáků na srazu atd...takže dej klidně někdy vědět....no jinak počítám s vaším srazem, jestli je to teda všeobecně přístupný ![]()
Šárka psal:to hans: koukala sem do deníčku a je to jedinej víkend který mám volný a slíbila sem ještě tu královnu takže....
takže na královnu se stavim v pátek a v sobotu pojedu na lipno ![]()
![]()
pro zbytek: když vám nebudou vadit i nějaký jebky (jestli se vůbec dostavěj
), tak se určitě ukažte....![]()
hans psal:fidoB6 psal:2hans: zdarec, koukam že si z kosovky, my v bandě jezdíme každej vejkend někam, kdybys chtěl, můžu se ti ozvat, že by nás lítalo víc.
já myslím že se možná známe i když ne osobně....párkrát jste někdo byl na naší zahajovačce, taky u křižáků na srazu atd...takže dej klidně někdy vědět....no jinak počítám s vaším srazem, jestli je to teda všeobecně přístupný
Každopádně přijeď, přístupný to je![]()
fido: v neděli jsme akorát od někoho z vás dostali plakát, takže se tam plánuju ukázat, minimálně na vyjížďku....![]()
hans psal:fido: v neděli jsme akorát od někoho z vás dostali plakát, takže se tam plánuju ukázat, minimálně na vyjížďku....
Paráda. Tak se uvidíme v selci a pak se uvidí, ale myslim že to bude fakt stát za to (hlavně ten striptýzek
a
taktéž)
Bandit![]()
takže kdybyste náhodou někdo narychlo chtěli, tak zítra sraz v sedlčanech u plusu ve 13:00....
popřípadě jihočeši přijeďte rovno na lipno....![]()
telefon kdyžtak v profilu....
Stránky: 1