Nejsi přihlášen
světlo na B N
kde sehnat n-kový světlo????
zkoušel jsem spousty odkazů na rozprodeje bouraček i další inzerce ale nic....zkoušel jsem třeba i motolights.cz, ale v nabídce je nemaj...
nechci originál za hafo tisíc, sháním buď neorig, univerzál, nebo použitý, ale nepoškozený...
kdybyste o nečem věděli, nebo sami prodávali, hoďte odkaz....
případně můžu nabídnout jakoustakous streetovou masku na výměnu, kdyby se to náhodou někomu líbilo (foto v profilu)....
p.s. úplně blbej nejsem, takže bez předchozího hledání a inzerování bych to sem nepsal...
Re: světlo na B N
díky, to vypadá dobře, akorát by mě zajímalo, co obnáší to přizpůsobení na suzuki.....jestli to pásne do držáků, ale snad jo, když tam vidím tu boční díru....
Já jsem taky scháněl přední na B12 ale měl jsem štěstí a přes bazar po měsíci jsem ho sehnal Jinak jsem už dost vážně uvažoval o tomhle:
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 7275/9128/
Přišlo mi že ta zadní strana je jinak tvarovaná a víc se podobá originálu B12 než ty o 1000 levnější. Ale já jsem detailista
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
lada.84 psal:jde to tam...........jen original srouby ti tam nepujdou,protoze nemaj zavit do konce a trosku hur se tam strkaj gable, zezadu je jedna dira..............jinak v pohode
nevíš náhodou jaký ty šrouby (rozměrově) tam teda pasujou?? ať je můžu rovnou sehnat....
Stránky: 1