Nejsi přihlášen
Re: Slovač
zdar tak sem si udělal konečně čas, abych vám sem hodil trasu kudy sme jeli....
Makov-Žilina-Martin-Ružomberok(termální lázně,Lúčanský vodopád)-Lipt.Mikuláš(Demenovská ladová jeskyňa,Bešeňová-termal park)-Tatranská štrba(Štrbské pleso)-Tatranská lomnica-Poprad-Vernár(Dobšianská ladová jaskyňa)-Spišská nová ves-Spišské podhradí (hrad Spiš)-Prešov-Vranov n.Toplou-Michalovce-Košice-Rožnava-Březno-B.Bystrica-Harmanec(Harmanická jeskyňa,zatáčky nahoru a dolů a zpět a pak ještě několikrát)-Kremnica(stred Eeurópy)-Žiar n.Hronom-Prievidza(Bojnický zámok)
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:zdar tak sem si udělal konečně čas, abych vám sem hodil trasu kudy sme jeli....
Makov-Žilina-Martin-Ružomberok(termální lázně,Lúčanský vodopád)-Lipt.Mikuláš(Demenovská ladová jeskyňa,Bešeňová-termal park)-Tatranská štrba(Štrbské pleso)-Tatranská lomnica-Poprad-Vernár(Dobšianská ladová jaskyňa)-Spišská nová ves-Spišské podhradí (hrad Spiš)-Prešov-Vranov n.Toplou-Michalovce-Košice-Rožnava-Březno-B.Bystrica-Harmanec(Harmanická jeskyňa,zatáčky nahoru a dolů a zpět a pak ještě několikrát)-Kremnica(stred Eeurópy)-Žiar n.Hronom-Prievidza(Bojnický zámok)
Díky za inspiraci, v pátek tam valíme tak se určitě budem opičit
Ne asi
luig: hlavně nechoďte do Demenovský (neumim napsat přehlásku) ledový jeskyně...stojí za ...protože tam neni žádnej led jestli toužíte po jeskyni, tak tu druhou...jeskyni svobody nebo jak se menuje...
jinak harmanec jsem dala teď o víkendu taky...autem...a dobrý
...Do you know that bad girls go to hell?...
To Lenka - Demänovská
no my tam, jedeme hlavně pojezdit, ale nějaká kultura možná. To už radši Dobšinou ľadovou jaskyňu Nebo aquapark, pivíčko a pohoda toj e přeci taky kultura ne? Jinak jedeme z HK, tak kudy nejlíp to vzít a svézt se i cestou tam? Přes Vamberk, Žamberk, Šumperk a tím směrem nebo přes nějakou jinou schůdnou trasu? Díky
Bandit 4EVER!!!
mazo psal:barynek a kedy idete? ak cez vikend a nebudem v praci, tak by som s pravil s vami kusocek cesty, teda ak smiem
pravda že možeš, mobil je v profilu a tak sa ozvi a nie je dovod prečo bys nemohol ísť s nami (neviem ako sa to robia striešky nad o, do )
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:mazo psal:barynek a kedy idete? ak cez vikend a nebudem v praci, tak by som s pravil s vami kusocek cesty, teda ak smiem
pravda že možeš, mobil je v profilu a tak sa ozvi a nie je dovod prečo bys nemohol ísť s nami (neviem ako sa to robia striešky nad o, do )
Na striešky se , jseš čech tak mluv česky ne? Jinak Mazo, jedem v pátek, přesně nevim co znamená "cez vikend" ale tipoval bych to "na vikend" ale jinak jses samosebou vítanej
Ne asi
faitík psal:Abych nezapoměl tak celou trasu naplánoval a proved nás Luk. A za to mu patří velké uznání. Děkujem uctivě! Děkujem uctivě! Neboť sem jel celou cestu za nim bez mapy
zase to s tou chvalou neprehanej
pro ty co se chystaj na jeskyne: my sme je nestihli padz sme kolem jeli v pondeli a to je zaviraci den
jo a bacha na parkovani v Turcianskych Teplicach, me a kamose to stalo 1000 Sk, MP byli tezce nekompromisni
ale jinak paradni pojezdeni
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:faitík psal:Abych nezapoměl tak celou trasu naplánoval a proved nás Luk. A za to mu patří velké uznání. Děkujem uctivě! Děkujem uctivě! Neboť sem jel celou cestu za nim bez mapy
zase to s tou chvalou neprehanej
pro ty co se chystaj na jeskyne: my sme je nestihli padz sme kolem jeli v pondeli a to je zaviraci den
jo a bacha na parkovani v Turcianskych Teplicach, me a kamose to stalo 1000 Sk, MP byli tezce nekompromisni
ale jinak paradni pojezdeni
A kudy jste tam jeli, horem nebo přes Vysočinu???
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:pres Makov, taky pekny zatacky
koukam ze to sem napsal i bracha v itinerari, takze to te asik nezajimalo...jeli sme spis horem, spodem sme se pak vraceli dom
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Luk psal:pres Makov, taky pekny zatacky
koukam ze to sem napsal i bracha v itinerari, takze to te asik nezajimalo...jeli sme spis horem, spodem sme se pak vraceli dom
Jako Makov je fajn ale dál? Jako směr na Olomouc nebo kudy přesně? Známej říkal, že práve ten vršek - Vamberk atd. je luxusni silnice a provoz téměř nula. Tak chci info i od jinejch
Bandit 4EVER!!!
luig psal:Na striešky se , jseš čech tak mluv česky ne? Jinak Mazo, jedem v pátek, přesně nevim co znamená "cez vikend" ale tipoval bych to "na vikend" ale jinak jses samosebou vítanej
no tak to je vysoko presne
a kde planuje spat? Alebo cez Turiec len preletite?
barynek psal:Jsem chtěl v rámci kolegiality se slovenskýmy bratry ukázat své lingvistické dovednosti
Jinak samosebou seš vítanej
neviem ako slovensky bratia, ale mne je tvoja slovencina u
PS: O so strieskou najdes tam kde ja najdem U s bodkou...
mazo psal:píšem si ...moje čislo je v profile...
Zajtra nejdem do prace, tak sa ozvem a doficime (s batôžtekom mojím ) za vama do tej lipt. osady...
PS: dufam ,ze nevstavate nejako skoro
ok,je to ubytovna s tim samym nazvem.pohladas a najdes.tesime se.
Ps:ranni ptaci nejsme
Bandit 4EVER!!!
Mazo, jasna, tesime se na tebe ze nam to tu poradne ukazes
jinak mate tu krasne a na kazdym rohu wifina tak clovek muze bejt i v kontaktu se svetem
PS: Dneska jsem tu moji jebku pokrtil, kurva:D Zavreny riditka pri manevrovani na pumpe, 2km od baraku:D Ale nic, skoro hovno poznat, aspon uz to mam za sebou
Ne asi
Wifi...co? To slovo ani nemam v slovniku. Tu nejaku wifinu najst je umenie a ked uz sa podari,tak je zamknuta. Vy to mate asi v ramci ubytovania...
dnes ma poriadne sklamalo pocasie...zajtra ma prsat v celej republike a v tom pripade batoh urcite nenahovorim a ja sa rozhodnem podla toho ako sa rano budem citit :)
mazo psal:Wifi...co? To slovo ani nemam v slovniku. Tu nejaku wifinu najst je umenie a ked uz sa podari,tak je zamknuta. Vy to mate asi v ramci ubytovania...
dnes ma poriadne sklamalo pocasie...zajtra ma prsat v celej republike a v tom pripade batoh urcite nenahovorim a ja sa rozhodnem podla toho ako sa rano budem citit :)
Tady tiez chcije ale daj echo,aj v dazdi mozme pojazdit-mame nepromoky,aspon polovica z nas
Ne asi
mazo psal:jisteee vecer si dam modlitbu za pocasie a rano ideme jazdit....
Zatial planujeme okolo 9,30 vyrazit z MT + cca 1ho. cesta do lipt. osady.
Dnes ste uzili slovenske cesty? Aky mate plan/smer na zajtra?
Dnes jsme uzili Saris, Bazanta a slovensky chcanec tak leda
OK, po 10ty ta cakame a plan mame takovej ze zadnej nemame
Ne asi
este raz sorry, za to ranne meskanie...
Bol to super trip a som rad, ze sme sa stretli
prikladam fotky http://mazopapagaj.rajce.net/BanditTrip
...a prajem pekny zvysok dovolenky. Keby ste sa nahodou vyskytli v nedalekom Martine, tak sa ozvite
BANDIT
Stránky: 1