Nejsi přihlášen
Preteka benzin na hlavu valca
pavel dolínek (Člen) 19.07.2008 20:23:18 Offline |
Re: Preteka benzin na hlavu valca
se ti tam vychcal kuna kdyz se sla chrat
"una storia italiana"
Monty Jack (Člen) 19.07.2008 21:42:28 Offline |
Esli je skrůtka šroub, tak ten je myslím průtokovej, dutej s tryskou a maže vačku.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Esli je skrůtka šroub, tak ten je myslím průtokovej, dutej s tryskou a maže vačku.
jo, skrutka je šroub, ale u nas je to nespisovne, tak sa snazim
Nema nahodou opacny zavit, ale iny figel ako by som to mohol posrat?
Monty Jack (Člen) 20.07.2008 09:20:35 Offline |
Závit je obyč, ale nevzpomínám si že by pod ním bylo těsnění,taky netuším jak by pod tím mohl ten olej protýct.
Dotahuj opatrně, ať neserveš závit.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Esli je skrůtka šroub, tak ten je myslím průtokovej, dutej s tryskou a maže vačku.
a proč by na ventilovém víku bylo přišroubované něco co by mělo mazat vačky??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2008 11:34:54 Offline |
Takvá poznámka....ten šroub je dutej a protýká jím chladící olej...nechá se dotáhnout je s citem protože má myslím osazení a pak ho přetrhneš.když sundáš víko tak zjistíš ,že je pod ním a pod otvorem pro svíčku gumový těsnění a pod šroubem ještě měděná podložka...tak bych to viděl spíš na to ,že pokud nezabere dotažení tak budeš muset dát nové těsnění.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...Kasym má recht...jen ten šroup nemá žádný vosazení a těsnění bejvá f originále hlinikový a dost často zvostane "přilepený" na šroubu, tagže to může vypadat, že tam žádný nejni...a esi to chčije, tag uš bych to nedotahoval a rovnou bych dal novou podlošku a fertig...a měl by bejt dotaženej tušimže na 14 Nm...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jo prutokac, take me uchcaval olej tam, jenze ze vsech ctryrech po prebrouseni vika - odbarveni do hliniku resil jsem to motorovym silikonem, potahnout podlozky filmem ze silikonu a netece. Podlozky hlinikove a chcalo to i pri dotazeni 20Nm, opatrne pri dotahovani prekrouti se to docela rychle ten sroub.
B12 neni uz je autobus :)
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2008 09:09:38 Offline |
Filous psal:...Kasym má recht...jen ten šroup nemá žádný vosazení a těsnění bejvá f originále hlinikový a dost často zvostane "přilepený" na šroubu, tagže to může vypadat, že tam žádný nejni...a esi to chčije, tag uš bych to nedotahoval a rovnou bych dal novou podlošku a fertig...a měl by bejt dotaženej tušimže na 14 Nm...
dík za opravu nebyl jsem si jistej..tu měděnou podložku jsem myslel tu co je přímo v tom gumovym těsnění.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1