Nejsi přihlášen
Občas chcípne, už nevi, co dál...
Bandit !
nevim co mám dělat Moje Modřina mi trucuje a chcípe. Jednou, tak za 150kiláků chcípne. Motor přestane běžet, jako když vypnu vypínač. Je úplně jedno jestli mám plnej plin či to brzdí motorem, prostě chcípne. Kámoš, co jel za mnou říkal, že cití benzín, takže tim to nejni. Hlavně to je fakt na lusknutí a konec, žedný zaškobrtání. Když to zhebne, tak konktrolky svítí, vše ok, podřazuji dolu aby se chytla až na neutrál, nic z 90% musim upně zastavit a znovu natočit starterem. Někdy jde hned na první ťuknutí, jindy se jí nechce vůbec, až třeba na pátý pokusu, co si vobčas vystřelí(to bych ale přisuzoval tomu, že se trochu během toho podřazování ulilo).
Myslel jsem si, že je to snímač bočního stojánku, tak jsem ho zkontroloval, očistil kontakty, motorku hodil na centrál, dal za 1 hejbal jsem kabelama a nic Tak si říkám, že to někde musí kostřit. Rozebral jsem světlo, hl stojan, za 1 a hejbal a tahal sevším co mě napadlo a nic.
Jediná možnost co mě napadá, že je to ten spínač bočaru i přes to moje testování. Tak ho natvrdo spojit a jet to projet. Bohužel se to vyskytuje dost málo a vůbec se to nedá změřit. Jenže plánuju delší štreky a opravdu nerad bych nekde zůstal viset.
takže baby, co stím
CDI v ? Co jsem nezkoumal, byla spínačka a přepínač zapalování nařidítách, ale tam bych problém viděl tak z 1%, nebo jiná zkušenost???
B6N 96
Jo a největší prdel byla, když jsem na Duškový(Vrchlického) projel kolonou mezi auty ke světlům, padla zelená a Modřina udělala a já byl v
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Občas chcípne, už nevi, co dál...
Těžká rada. Řekl bych, že to může být cokoli v obvodu zapalování. Ale jak to najít, když to nedělá stále. Řešil jsem toto na předchozí motorce měnil cívky, kontakty,kondenzátory,dráty,dal to do servisu vždy to chvíli jezdilo a pak zase. Byl to starej krám a tak jsem to prodal i se závadou. Ten típek tvrdil, že to pro něho není problém opravit. Jak dopadl nevím.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2008 07:04:25 Offline |
mě takovejhle bordel dělal konektror co je na levý straně pod nádrží a vede do spínačky a budíku...byl tam vypálenej jeden drát.Asi ti nezbyde nic jinýno než projed celej svazek kabelu a hledat..zkusit kostry a prostě všechno.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:mě takovejhle bordel dělal konektror co je na levý straně pod nádrží a vede do spínačky a budíku...byl tam vypálenej jeden drát.Asi ti nezbyde nic jinýno než projed celej svazek kabelu a hledat..zkusit kostry a prostě všechno.
Mě jde svazek kabelů na pravo(směr jízdy), on má jít vlevo?
Asi mi vopravdu nezbyde bež všechno rozpojit a vokouknot...
Kdyby to dělal třeba za deště, ale vono je to ouplně jedno. Jednou mi to možná udělalo na stojánku při volnoběhu, ale to si nejsem jistej protože Modřina byla studená...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2008 14:18:25 Offline |
mě jde jeden v pravo jeden v levo..jak to má eNko a ještě starej model ti přesně neřeknu já to mám na novějším eSku takhle.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nedávno sem řešil něco podobnýho na enduru. To zase po pár minutách jízdy nešlo nastartovat,neházelo jiskru,ale na roztlačení jiskru házelo a chytalo,prolezl sem celou elektriku a nic,nakonec sem nachal namontovat Ignitech zapalování a byl klid.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Bedřich psal:Nestraš!
Nikdo nic? Filous?
...Filous? ...řek bych, že elektrickej problém a s elechtrikou Filous moc nekaramádí ...radim postup metodou pokus omyl, prostě vylučovat jednu možnost po druhý ...začal bych vochranejma vokruhama, tj. spínače na spojce, bočáku, pag chcípák, fajfky, káble, cífky, CDI, atd, atd...tech možností je totiš hafo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1