Nejsi přihlášen
Tohle je fakt už konec...
Jo, tak tohle je poslední kapka http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=14
možná sem najivní ale do teď sem tak nějak pořád bral že lidi na motorkách se k sobě na vzájem chovaj jakože "kamarádi" prostě tykání pokec, čutka, máš cíl? můžu se přidat? atd. Ale teď už fakt jezdí každej kokot...Dávat někoho k soudu že o něm nekdo něco napsal, to už je fakt moc
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2008 15:29:14 Offline |
Re: Tohle je fakt už konec...
není lepší se vožrat?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit psal:No tak to je pěkný hovado
žalovat motorkáře za urážku ... to nechápu !!! to je podobné jako by mě někdo zažaloval když zařvu Bandit
COŽE HOVADO.-... KDO JAKO .... JÁ JAKO MYSLÍŠ MĚ CO MYSLÍŠ MĚ ? ? ... dám tě k soudu !!§§ cotu vůbec řveš ? ...
Blu one.... old one
misi psal:Bandit psal:No tak to je pěkný hovado
žalovat motorkáře za urážku ... to nechápu !!! to je podobné jako by mě někdo zažaloval když zařvu BanditCOŽE HOVADO.-... KDO JAKO .... JÁ JAKO MYSLÍŠ MĚ CO MYSLÍŠ MĚ ? ? ... dám tě k soudu !!§§ cotu vůbec řveš ? ...
BANDIT óóóóóóó
Traktor patří na pole !!!
My jsme tam se Zdenákem stavěli když jsme jeli z Jizerek. Právě odjížděli.
Neviděl jsem na tom nic extrovního. Pár aut, různé motorky... Jediní policajti co tam byli se stavěli na kafe...
A vzkaz tomu co žaluje: Jestli kvůli tomu co tam napsal ho dáš k soudu, tak si tam připiš ještě moje jméno, protože si vůl jak kráva.
Ondřej Žižka
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lihy psal:Jo, tak tohle je poslední kapka http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=14
možná sem najivní ale do teď sem tak nějak pořád bral že lidi na motorkách se k sobě na vzájem chovaj jakože "kamarádi" prostě tykání pokec, čutka, máš cíl? můžu se přidat? atd. Ale teď už fakt jezdí každej kokot...Dávat někoho k soudu že o něm nekdo něco napsal, to už je fakt moc
Soumrak motorkářů
Nosorozec psal:jee reknete mi nekdo kde najdu to co napsal at taky vim kvuli jaky kravine ho chce zalovat!!!
tak uz dobry!! jsem to nasel jen jsem na chvili zapomnel ze umim taky cist!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
heh,tak tim sem se docela pobavil,nektery lidi fakt nechapu pi
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
XJelen psal:karlos100 psal:Mohli by jsme pořádat zápasy advokátů v bahně,
rád přihlásím svojí advokátkuA kerou?
Tobě to budu vyprávět,zvíře
Ještě by tady ta banda chtěla rady zdarma
Dělá ovšem trestní právo,takže žádný rozvody a majetek...
K seznámení stačí spáchat trestný čin
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 22.07.2008 17:54:21 Offline |
ať si hošové daj přes čumák a je klid
bandit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1