Nejsi přihlášen
broukstipak (Člen) 29.01.2007 13:53:38 Offline |
Nečistoty
Zdarec, stala se mi nemilá věc. měl jsem pod sedlem spray proti defektu a ten mi vytekl. Nejen, že mám celou mašinu jakoby od Chemoprenu, ale dostalo se to na výfuk a tam se to vypálilo. Takže můj laďák je teď krásně kropenatej a já to zaboha nemůžu sundat. Zkoušl jsem ředidlo, tech. benzin i silichrom, dokonce brzdovku. Poraďte prosím
Re: Nečistoty
- úpřimnou soustrast, to kurevstvo prý téměř nejde vyčistit, ale zkus ještě toluen, ten rozpouští barvy a lepidla tak snad, možná
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
broukstipak (Člen) 29.01.2007 14:28:44 Offline |
Vidíš, to mě nenapadlo, počkám až půjdou okolo opálení "magneti" s károu a nějakej jim seberu, pořád si to rvou do nosu Každopádně díky za radu.
čistič PU pěny funguje jen dokud je to čerstvé, je to víceméně aceton. Existujou různý svinstva jako odstraňovač starých nátěrů, byl to takovej gel, a učinkoval kurva dobře. Ale byl bych hodně opatrnej. Jinak vlaštovky mají taky nějaký odstraňovače silikonu apod věci, možná to
Strýcfajtr !!!
Kurna v praci jsem meli takovej zakazanej bordel, Pelchlor , obsahovalo to hodne olova , 2 litrova flaska vazila kurva vic jak 2 Kg a cistilo to dobre vseljakej bordel, ale kurevskej smrad, vyddrzim hodne ale to se neda cuchat
Kurna ale premejslel sem o tym jestli to nahodou neni perchlor, ale je to peknej hnus, to je good pro ty čichače
Billy psal:Kurna v praci jsem meli takovej zakazanej bordel, Pelchlor , obsahovalo to hodne olova , 2 litrova flaska vazila kurva vic jak 2 Kg a cistilo to dobre vseljakej bordel, ale kurevskej smrad, vyddrzim hodne ale to se neda cuchat
..no nechci stourat,ale wono i 2litry vody s flaskou budou vazit ,,pres 2 kila ,, ... proto ,kdyz chci wohromit wobecenstvo pouzivam zasadne absurdni cisla ...
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:Billy psal:Kurna v praci jsem meli takovej zakazanej bordel, Pelchlor , obsahovalo to hodne olova , 2 litrova flaska vazila kurva vic jak 2 Kg a cistilo to dobre vseljakej bordel, ale kurevskej smrad, vyddrzim hodne ale to se neda cuchat
..no nechci stourat,ale wono i 2litry vody s flaskou budou vazit ,,pres 2 kila ,, ... proto ,kdyz chci wohromit wobecenstvo pouzivam zasadne absurdni cisla ...
šťouráš páč tam má napsaný "kurva víc jak 2kg" což mi jako pro představu jag to muselo být zatraceně těžký stačí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kua at me necha, a nestara se v mejch prispevcich
Stránky: 1