Nejsi přihlášen
Re: královna
skoda ze je to tak brzo a nebudu moct ozkouset novou kombosku
jinak me je fuk kam se pojede, hlavne ze budu spochna a nikde nespadnu
coz znamena ze se nesmim opit jako doga, nebo ze me nekdo opije jako dogu abych druhy den byla k pouziti a neprolezela cely den v posteli (viz. nedele)
to mi pripomina: Zrzulko, TETO, dekuji za testoviny, pejskum chutnali
A mohl bych prijet aji jaaa , sice to neni nejbliz ale mam 14 dofcu a nemam nic naplanovano pac vse co bylo padlo a rad bych vas uz taky vsechny nekdy poznal , jede nekdo treba od Brna nebo od Prostějova ? at nejedu tu streku sam a co si mam vzit staci stan nebo jak je to s tim ubytkem ? Pivo piju rum vyjimecne k pivu
Billy psal:A mohl bych prijet aji jaaa , sice to neni nejbliz ale mam 14 dofcu a nemam nic naplanovano pac vse co bylo padlo a rad bych vas uz taky vsechny nekdy poznal , jede nekdo treba od Brna nebo od Prostějova ? at nejedu tu streku sam a co si mam vzit staci stan nebo jak je to s tim ubytkem ? Pivo piju rum vyjimecne k pivu
A co bys tam chtěl vidět? Partu ožralů jak kecaj pičoviny... Tam nejezdi... To nemá cenu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2008 07:39:48 Offline |
jasně vem to od nás co nejdál..třeba na slovač
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
O to de pobavit se klidne i americkou mluvou a poznat novou bandu lidi a dat si s nema a treba i a nejhur i , tka co jak to je s tim ubytkem teda ? ja jenom at vim co bych si mel sbalit na cestu
Kukii cucim zes sedela na motocykl 2008 na stejnym SV 1000 tak jako ja peknej to strojek
Ondráš psal:kojaksro psal:Pokud mi to vyjde, tak se tam ukážu i s bratrem......
Ale pít moc nebudu, maximálně jako ve StudniciPokud bys slíbil, že budeš zvracet, tak bych se tam taky ukázal.
Takže klidně přijeď.....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ja sem kdysi taky mzorural po SV 1000 ale mam z dvouvala respekt , pak to bylo mzourani po GSX-R 750 04 a porad mi pro ni busi srdicko kdo se na tom nekdy svez asi vy ze je to mazec a nakonec sem si rekl ze bych se chtel i dozit starsiho veku ne tak sem si to samoze nerikal ale zacal sem hledat B 1200 tak nakonec me ucarovala, ale SV cko je moc peknej strojek, pokud by tam byli ladaky tak zvuk motoru
Ladáky nevlastnim, ale K.a.s.y.m mi už vymejšlí jaký by se mu tam líbili..zatim na ně nejsou penízky, takže do budoucna... jinak mi moje dvouválcová holčička ledacos odpustila, ale tancovat umí taky moc hezky...
Život je boj-mašina je nej!!!
To verim, u nas tady ma taky par borcu sv 650 a s ladakem a ma to teda masivni zvuk jeden tam ma MIVV a to je teda mazec zvuk, brutalne dunivej pekne rve, tak to ma bejt drazdit stary duchodce s tim vecer
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2008 13:40:54 Offline |
Kukii psal:Ladáky nevlastnim, ale K.a.s.y.m mi už vymejšlí jaký by se mu tam líbili..zatim na ně nejsou penízky, takže do budoucna... jinak mi moje dvouválcová holčička ledacos odpustila, ale tancovat umí taky moc hezky...
prej co by se mi líbil,že tě pusa nebolí .Když se podaří tak seženu z plochodrážky jednou mi ho někdo nabízel za víc než směšnou částku a věř ,že šetřit by jsi na ni nemusela
Kua a doma peklo kvuli laufu
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2008 14:58:39 Offline |
Billy psal:Kua a doma peklo kvuli laufu
jakej lauf myslíš
hmm... dalsi odvazlivec
co sme se dnes bavili tak nas tam bude pomerne dost (dost lidi neni prihlasenych)
to zase bude v alejich nablito
to Billy: Sarka se ti urco ozve s presnejsim infem
LosBanditos (Člen) 01.08.2008 18:42:34 Offline |
Šárka psal:jedna s tras: Královna, Lounovice pod Blaníkem, Čechtice, Pelhřimov tam svačinka je to cca 62 km asi dodku a půl a z5 přez mladou vožici 62 km
nebo jinej nápad
jo pojeďte všichni s náma do Krkonoš na zatáčky. Cesta Turnov-semily-harrachov-tanvald-turnov. CCa 130km zatáček.
Odjez plánuje v 8 ráno z Mělníka. Protože má být chyc a nikdo nepojede v 35°C, to raději budu u vody a projedu se večer. Jedu s Kožakem
LosBanditos adios !
Kožak psal:Holky ... už mám v těch termínech vyjížděk nějakej hokej a eště nevim esi dostanu doma opušťák
tak ja ti s tim pomuzu - tenhle vikend si delej co chces, ale ten pristi jedes do Benesova
a co se tyce toho opustaku - staci ti propustka
takže lidi prasátko bude jen jedno jestli si ho troufnu zabít ale naložim pár utopenců nakoupim pár prsíček a klobásků jsou asi jeste 4 místa na postelích a hafo nazemi jinak už stan Billy nebo jedno místo je tvoje za nejdelší dojezd. Kupuju zatím jen jeden sud 10° a rumík kdybyste někdo něco chtěl ještě koupit tak dejte echo ve čtvrtek tam jedu ještě autem a jestli budete chtít tak náky věci tam hodim taky jinak děkuji za účast a tajně doufám že ještě někdo přibxde
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Sakra jsme zadupal a všiml jsme si toho až dneska tak že smůla...
Pavel Bandita (Člen) 04.08.2008 20:29:40 Offline |
no kdyby se našlo ještě jedno místečko pod střechou tak bych si ho zamluvil. Dnes jsem koukal na předpověd počasí a nic moc od pátku se má ochladit a hodně přeháněk a bouřek. Každopádně jestli bude chcát tak přijedu na čtyřech kolech. Tak se mnou počítej v sobotu ráno přivezu snídani
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Šárka psal:Fik-B6S psal:Sakra jsme zadupal a všiml jsme si toho až dneska tak že smůla...
čwho volných postelí nebo toho že se něco děje?
Toho že se něco děje...
Kdyby mi to vyšlo mohl bych se zastavit taky? I když znám spíš asi jinou větev Byndiťáků?
Mám tam totiž kousek chalupu (Skrýšov u Mladé Vožice) a rád bych se tam taky projel. Musím tam v pátek k Dědečkovi pro ledničku tak že bych naložil i motky a zastavil se? K
Slamescu psal:Kdyby mi to vyšlo mohl bych se zastavit taky? I když znám spíš asi jinou větev Byndiťáků?
Mám tam totiž kousek chalupu (Skrýšov u Mladé Vožice) a rád bych se tam taky projel. Musím tam v pátek k Dědečkovi pro ledničku tak že bych naložil i motky a zastavil se? K
no jasně že jo
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2008 15:18:38 Offline |
Ondráš psal:Prosil bych na pátek trochu víc nealko. Mám antibiotika...
tak si ho přivez
cockin psal:Nebude 1 sud malo? Nebo to je jen na patek......? Doufam ze taky dorazim. Kdyby bylo misto na spacak nekde pod strechou(treba ve stodole), tak by to bylo gut!
sud je jen na patek - myslim (dle poctu vypiteho piva, se muze sjet v sobotu pro dalsi varku)
a mista na zemi v baraku je taky dost
(v praci nam nejde net a po praci lita po Kralovne a chysta to tam na vikend, takze na net doma moc casu nema)
2 ondro: tvá objednávka se schvaluje a kupuje....
rumík ještě taky přikoupim
redbuli taktéž mám ale jen pro seme s jamesonem
co dál?
jj a jak říkala janička pivečko se bude přikupovat
cockin psal:Nebude 1 sud malo? Nebo to je jen na patek......? Doufam ze taky dorazim. Kdyby bylo misto na spacak nekde pod strechou(treba ve stodole), tak by to bylo gut!
Já pít nebudu, tak stačit bude...
Nepojedete někdo s námi zítra z Prahy, jedeme s bratrem tak kolem půl šesté, šesté z Prahy.... Chceme jet Davle, Neveklov, Votice, Otradovice, Královna.
Bojím se, že začínám mít žízeň........
Markus psal:Omlouvam se, ale nepřijedu. V Patek odjiždím na Moravu a vracim se až po víkendu.....třeba příště... užijte si to.
aha... to byla plna pusa kecu, co??
co se tyce tvrdyho chlastu, bude koupen jen rum, zbytek at si doveze kazdy sam... (popripadne objednavka Sarce na mobil dnes do 17h)
Bojím se, že začínám mít žízeň........
Možná. Podle toho jak skončím v práci.
Ondráš psal:kojaksro psal:Nepojedete někdo s námi zítra z Prahy, jedeme s bratrem tak kolem půl šesté, šesté z Prahy.... Chceme jet Davle, Neveklov, Votice, Otradovice, Královna.
Bojím se, že začínám mít žízeň........Možná. Podle toho jak skončím v práci.
si dáme vědět....
Bodlinka psal:info pro ty co si netroufaji dojet sami na Kralovnu: zitra v 19h (lepsi prijet driv, neceka se) je odjezd z Benesova od Kauflandu... Zbytek at dorazi primo na Kralovnu...
co se tyce tvrdyho chlastu, bude koupen jen rum, zbytek at si doveze kazdy sam... (popripadne objednavka Sarce na mobil dnes do 17h)
Kde tam je ten Kaufland?
kojaksro psal:Bodlinka psal:info pro ty co si netroufaji dojet sami na Kralovnu: zitra v 19h (lepsi prijet driv, neceka se) je odjezd z Benesova od Kauflandu... Zbytek at dorazi primo na Kralovnu...
co se tyce tvrdyho chlastu, bude koupen jen rum, zbytek at si doveze kazdy sam... (popripadne objednavka Sarce na mobil dnes do 17h)Kde tam je ten Kaufland?
je to prvni stavebni komplex, ktery vidis kdyz jedes k Benesovu smerem od Phy, neboli kdyz vjedes do Benesova tak prvni kruhac
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2008 13:06:02 Offline |
Přijedeme nejdřív tak kolem 9 dřív to fakt nestihneme
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2008 13:37:03 Offline |
Bandit psal:Můžu s sebou kdyžtak vzít budoucí Bandit pičo členku ??? zatim teda na motorku šetří a má na to ještě pár let je jí 17,ale občas bych řekl že je starší než já
jasně vem jí tam..až pozná jak jsou motorkáři zkažený lidi tak si to rozmyslí a vrátí se k barbínám
K.a.s.y.m. psal:Bandit psal:Můžu s sebou kdyžtak vzít budoucí Bandit pičo členku ??? zatim teda na motorku šetří a má na to ještě pár let je jí 17,ale občas bych řekl že je starší než já
jasně vem jí tam..až pozná jak jsou motorkáři zkažený lidi tak si to rozmyslí a vrátí se k barbínám
No tak kto si myslím nehrozí .... to nevíš že dnešní mládež je zkažená ?? barbí už nejsou v módě .... teď se hulí a chlastá
Traktor patří na pole !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2008 14:06:42 Offline |
Bandit psal:K.a.s.y.m. psal:Bandit psal:Můžu s sebou kdyžtak vzít budoucí Bandit pičo členku ??? zatim teda na motorku šetří a má na to ještě pár let je jí 17,ale občas bych řekl že je starší než já
No tak kto si myslím nehrozí .... to nevíš že dnešní mládež je zkažená ?? barbí už nejsou v módě .... teď se hulí a chlastá
asi už jsem holt starej a dnešní mládež nechápu
Ne to nejsi ... já je taky nechápu a starej se ještě necejtim . a myslím že se to ani chápat nedá !!! dneska je prostě jiná doba ... když jedu vesnicí na kole a vidim 8 kluka jak potají hulí za stromem tak si myslím že už je to trochu moc !!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2008 15:33:28 Offline |
Ondráš psal:2 Kasym a Bandit: Mluvíte jak starý fotrové...
Kdybyste si šli radši zahulit za strom.
já jsem fajnovka na svoje zdravý...já si jenom nechávám...je to zdravější
Progear 650 (Člen) 07.08.2008 16:09:47 Offline |
jag to tak slysim tak zkusime dorazit uz v patek.... ale spis autem, pac na motorce...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:jag to tak slysim tak zkusime dorazit uz v patek.... ale spis autem, pac na motorce...
pátek bude chlastací v sobotu bude každýmu na jako vždy pokud nebude chcát v pátek před cestou tak jedu určitě na Bandourovi
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Progear 650 (Člen) 07.08.2008 16:32:25 Offline |
Bandit 650A psal:Progear 650 psal:jag to tak slysim tak zkusime dorazit uz v patek.... ale spis autem, pac na motorce...
pátek bude chlastací v sobotu bude každýmu na jako vždy pokud nebude chcát v pátek před cestou tak jedu určitě na Bandourovi
no jenze to nejspis bude.... podle pocasi...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Bandit 650A psal:Progear 650 psal:jag to tak slysim tak zkusime dorazit uz v patek.... ale spis autem, pac na motorce...
no jenze to nejspis bude.... podle pocasi...
kaŽdou chvilku to měněj podivej se odpoledne z wokna a maš nejistější předpověď
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Kdybych bylo na me tak tam klidne prijedu jeste dnes, ale kdyz tam nikdo neni na baraku tak musim cekat do zejtra ale muzu klidne prijet driv nez v 17:00
Šárka psal:jasně vem jí sebou aspoň nás (něžného pohlaví) bude víc no nic jedu koupit soudek a du naložit masíčko nechce mi někdo pomoct?
No tak já bych ti klidně pomohl,ale zrovna teď se cítim akorát tak na postel !!!
Zítra si beru volno abych to poádně vyležel a byl večer v pohodě !!
Mam dofcu a pokud by tam uz nekdo byl nebo ty Sarko a potrebovalas tam pomoct pripravit veci, muzu prijet libovolne po cely den, veci mam nabaleny tak neni probleem
Šárko nemohla by jsi prosím pro mě neznalého popsat který ten barák v Královně to je? Jestli to rozpadlý JZD nebo ten s tím luxusním bazénem nebo ještě lépe ten s tím hřišťátkem? Kdybych dneska věděl že potřebuješ pomoct tak jsem dneska jel od dědy s ledničkou a byl jsem se tam podívat i s mojí milou Melounkem (neplést si s Melounem). Byl jsem tam okolo čtvrt na osm. Zítra nebo v sobotu by jsme tam, když to vyjde příjeli i s Půlmotorem. Melounek bohužel nemůže, celý víkend je v práci.
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 07:18:59 Offline |
Tag a je rozhodnuto... Prijedem dneska... Autem... Bohuzel nemuzu dopustit aby mi zmokli boty....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 07:35:24 Offline |
kojaksro psal:Progy nepruď, odpoledne má být už hezky......
A zítra jako dnes......
no prave....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-2-1-31-183
Neříkám, že to bude na opalovačku, ale kuááá nejsme z cukru......
Pár a počasí jak lusk.....
Opalovací krém jsem si stajně zabalil
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 07:56:36 Offline |
kojaksro psal:http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-2-1-31-183
Neříkám, že to bude na opalovačku, ale kuááá nejsme z cukru......
Pár a počasí jak lusk.....
Opalovací krém jsem si stajně zabalil
Tak krém říkáš.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2008 08:08:12 Offline |
http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
http://www.qsl.net/ok1vei/WXradar.htm
zatím to spíš vypadá ,že bude přes den pršet než ,že ne.
Progear 650 psal:Tag a je rozhodnuto... Prijedem dneska... Autem... Bohuzel nemuzu dopustit aby mi zmokli boty....
Vogo na Slovensku pršelo skoro furt...
Jak to bylo v té pohádce... Kilometry dokážou a pár centimetrů by nesvedli? To bych se na to podíval...
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 08:26:33 Offline |
NJN, ale fakt se mi nechce zas mejt motorku, sebe, obleceni plus muj rezanej slick uz nejni od sosnovy rezanej, pac se uplne zalepil tou gumou co se tam valela, tagze z toho mam respekt...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2008 08:49:55 Offline |
Já jedu taky plechovkou...bo se mi nechce brát stan tak v ní budu spát.
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 08:56:10 Offline |
Ondráš psal:kojaksro psal:Progear má respekt....to sliším poprví
To bych chtěl ten jeho respekt vidět...
To jako že jezdíš jenom tak jako když já jedu svoji "pilu"?
Ale prd, prostě nechci zmoknout.... Pilu si dám kolem 12, a vecer dorazim plechovkou... Pac ta predpoved na sobotu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 09:49:54 Offline |
kojaksro psal:Jede vůbec někdo na Bandasce?????
Nebo je to autovyjížka
jedes ty draku..... vezmu ti plachtu autem....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:kojaksro psal:Jede vůbec někdo na Bandasce?????
Nebo je to autovyjížkajedes ty draku..... vezmu ti plachtu autem....
Progy Ty by jsi mi vzal plachtu na motku? Pokud ano tak již předem děkuji a máš u mě
A jestli ne
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 10:20:33 Offline |
kojaksro psal:Progear 650 psal:kojaksro psal:Jede vůbec někdo na Bandasce?????
Nebo je to autovyjížkajedes ty draku..... vezmu ti plachtu autem....
Progy Ty by jsi mi vzal plachtu na motku? Pokud ano tak již předem děkuji a máš u mě
A jestli ne
Sem hodnej vid, a ani si me nemusel prosit, sam sem to vymyslel...
To bude drahý....
"44 HONDA CBR 600RR 44"