Nejsi přihlášen
Re: královna
Aby se tam tolik aut vešlo bo já jsem si chtěl taky vzít domeček, ale i s motorkou.
Jo a jak to bude ostrá vyjížďka? Mám vzít sebou Oslíka(jenom nějaká jebka) nebo svojí veteránskou Banditku? Ale ta už trochu klepe na motoru, má už přeci jenom najeto asi 180tis km. Takže to už je jenom tak na kochací jízdu.
K
Progear 650 (Člen) 08.08.2008 10:48:09 Offline |
Mit na B6 180 tisic to uz je docela rychta.... Tu musim videt... Vem ji....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
je to vubec mozny 180 tisic ? Kolik teda vydrzi B12 ?
Kurna tady se porad v Asii prehani ty mraky tak nevim jestli nevijet driv tedka a nebo pozdejs to nevim co vam to tam dovezu za pocasi teda na meteopressu slbuji hory doly
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2008 13:53:31 Offline |
no jestli počítám dobře tak spíš 164 224 km.
Přepočet je pokud se nepletu 1,609
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak ted nevim jestli to sem mám vůbec napsat nebo vám to říct až na místě......... vyjíždka bude beze mě bnes ráno sem skolila já celkem v poho ale ...ty vole zase bulim...moje mimčo...
asi mě budete muset obskakovat a nosit na rukou jo a panáky si budu s vámi dávat až zítra dnes mám zákaz alkoholu
každopádně se na vás moc těšim
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2008 14:18:55 Offline |
Šárka psal:tak ted nevim jestli to sem mám vůbec napsat nebo vám to říct až na místě......... vyjíždka bude beze mě bnes ráno sem skolila já celkem v poho ale ...ty vole zase bulim...moje mimčo...
asi mě budete muset obskakovat a nosit na rukou jo a panáky si budu s vámi dávat až zítra dnes mám zákaz alkoholu
co jsi dělala prosimtě?jsi v pohodě?co motorka?
Šárka psal:tak ted nevim jestli to sem mám vůbec napsat nebo vám to říct až na místě......... vyjíždka bude beze mě bnes ráno sem skolila já celkem v poho ale ...ty vole zase bulim...moje mimčo...
Šarko ... hlavně že jsi v pohodě ... nějak si poradíme
Traktor patří na pole !!!
no já... to uvidíte
a motorka: asi vohlí kolo, utrženej blatník, vohlí vydlice, urvaný budíky, l. řídítko o 60°k sobe odřený světlo a budíky, uraženy zrcátko promáčknutá slušně nádrž až na kov, klíček ohnutej, oba blinkry na stáč promáčknutý svody, stupačka do vrtule odřenej zadek zničenej padák.... toho sem si všimla a bojim se co tomu bude až se na to kouknu v klidu
lidi co jí viděli tak mi řikali že můžu bejt kurevsky ráda za to jak sem dopadla
SEM CELÁ - CHODIM, ŽIJU - HOVNO TOMU JE JAK VY ŘÍKÁTE!
ASPON MÁME CO ZAPIJET
byla to moje chyba v praze jak víte tak pršelo no a když sem jela směr eden - slávie tak před tím vijaduktem 2 auto předemnou prudce zabrzdilo auto předemnou to nedobrzdilo a hodilo myšku no a já jela na leví půlce a nevěděla kam to mám poslat tak sem šáhla na brzdu (navíc sem už byla na středový čáře) dostala smyk no a už sem se vezla motorka narazila do auta co prudce zastavilo a já sem sjela pod auto co hodilo tu myšku to v klidu odjelo a my tam zůstali ležet
Šárka psal:byla to moje chyba v praze jak víte tak pršelo no a když sem jela směr eden - slávie tak před tím vijaduktem 2 auto předemnou prudce zabrzdilo auto předemnou to nedobrzdilo a hodilo myšku no a já jela na leví půlce a nevěděla kam to mám poslat tak sem šáhla na brzdu (navíc sem už byla na středový čáře) dostala smyk no a už sem se vezla motorka narazila do auta co prudce zastavilo a já sem sjela pod auto co hodilo tu myšku to v klidu odjelo a my tam zůstali ležet
ty maš na tu Prahu smůlu v Praze druhej crash hlavně Zě jsi celá bandaska se opraví
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Tak to je hustý. Myslím naopak, že jsi to zvládla dost dobře. Vždycky lepší to položit než to někam narvat čelně. Štěstí že jsi celá ty.
Take ty máš vlastně taky narozeniny.
Neboj když tak koupíme napůl motorku v Englii a já si nechám motor a ty ten zbytek a budeme mít opraveno oba dva.
Jo a ještě kterej je to teda ten barák? K
K.a.s.y.m. (Člen) 08.08.2008 17:43:00 Offline |
Šárka psal:no já... to uvidíte
a motorka: asi vohlí kolo, utrženej blatník, vohlí vydlice, urvaný budíky, l. řídítko o 60°k sobe odřený světlo a budíky, uraženy zrcátko promáčknutá slušně nádrž až na kov, klíček ohnutej, oba blinkry na stáč promáčknutý svody, stupačka do vrtule odřenej zadek zničenej padák.... toho sem si všimla a bojim se co tomu bude až se na to kouknu v klidu
lidi co jí viděli tak mi řikali že můžu bejt kurevsky ráda za to jak sem dopadla
SEM CELÁ - CHODIM, ŽIJU - HOVNO TOMU JE JAK VY ŘÍKÁTE!
ASPON MÁME CO ZAPIJET
hlavně ,že jsi celá...když budeš chtít s něčím pomoct není problém..vidle a takovýhle věci ti nechám srovnat když budeš chtít a s ostatní se uvidí,ale taky by nebyl problém to zařídit
Slamescu psal:Tak to je hustý. Myslím naopak, že jsi to zvládla dost dobře. Vždycky lepší to položit než to někam narvat čelně. Štěstí že jsi celá ty.
Take ty máš vlastně taky narozeniny.
Neboj když tak koupíme napůl motorku v Englii a já si nechám motor a ty ten zbytek a budeme mít opraveno oba dva.
Jo a ještě kterej je to teda ten barák? K
to poznáš
Tak jsem na takové to ftp dal nějaké fotečky z Královny .. pokud by tam byla nějaká moc osobní a někomu by se to nelíbilo tak dejte vědět a já ji NEsmažu ... link je zde : ftp://silver.amnet.cz/fotogalerie/Kr%E1lovna/
K.a.s.y.m. (Člen) 10.08.2008 16:31:26 Offline |
taky hlásím příjezd domů...bylo to moc vydařený....díky šárko
Taky jsem dorazili, všem které jsem nesral, byly jste super........
Šárka........ a moc děkuji bylo to fajn
Prostě to bylo vydařené a mě se to moc líbilo........
Karle, na další akci prosím stejný džus.........
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 10.08.2008 18:29:54 Offline |
Toz dobre to bylo.... Mile me prekvapil Sulaiz, a to tim, ze ho vidim na fotkach ze soboty vecer na nohou....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bylo to celyyy vydarenyyy, doufam ze ste prekousli moravaka , cesta domu OK, slunicko svitilo a cesty sucheee no parada to se hnedka jinak leti domu, muzu vam rict ze bych si to klidne hnedka zopakoval.Domu sem dojel za asi 2:15 , doma sem snedl obídek od rana sem sloupl rohlik nachystanej , dekuji Sarce za vsechno snad tam nebyl zas tak brutalni bordel . Nejlepsi zazitek sme meli se Silverfoxem kterej me strasne rad stengroval at rozbiju panovy v karovane kosili hubu na hodove akci , prej sem mekej
kurna chtel sem volat pane Boruvko , ale pak sem se na to musel vybodnout pac nepremaval interfernet a u souseda vypadenej kabel na modemu. tak sem nemel na tebe cislo, a co periny dorazili domu v pohode ?
Šulaiz psal:oujéé bylo to fakt super a já také dík pro šárku.
na tenis jsem jel a vyhrál takže mě výkend vůbec sportovně neuškodil
bandit pičoooo
A hral jsi proti mladymu Jackovi nebo proti panovi Jamessonovi?
Super akce a pohodova particka opilcu
>>> neznam bolest <<<
nene to je KOZAK jak chrape u nastrcene Zirafciny nohy pod jeho nosem , docela slusna narkoza
Šárka psal:2 Bandit: to video mi nejde pustit ale jestli je to s tim jak sem byla u toho prasete tak .......asi budeš potřebovat
Fotka by vystihla to samé co je na videu.
Možná se trochu minulo účinkem, ale ani tu fotku bych tam nedával. Asi bramborovatim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak jsem se zrovna vzbudil. Já i Půlmotor jsme dojeli v pohodě. Perfektní akce. Dík organizačnímu výboru a všem členům za účast.
Vyprávím to tady všechno Melounkovi a potřebuju poradit jméno a heslo na fotky. Já ho neznám a Melounek si nemůže vzpomenout.
K
SleiP psal:Ja se na to prasatko tak tesil a nekonec sem nic nemel.By me zajimalo co sem zrovna delal kdyz sem ho nestihl
taky sem se na něj těšila a nějak sem ho taky propásla, těžko říct, kde sem to zrovna byla... ale asi bylo dobrý, nic nezbylo
Život je boj-mašina je nej!!!
Progear 650 (Člen) 11.08.2008 21:20:05 Offline |
kojaksro psal:Tak kdy bude další akcička....... už mi otrnulo
brzy....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak prosim fotkyyyy od dalsich bandit clenuu at se muzu stydet
SleiP psal:To doufam
A kdo fotil ten prvni vecer?Je tam urcite par fotek ktery stoji za schlednuti vid Radku
měla by proběhnout cenzura....doufam že mě nestihli blejsknout a to mam namysli exibici s Kožakem
Bandit 650A psal:měla by proběhnout cenzura....doufam že mě nestihli blejsknout a to mam namysli exibici s Kožakem
Tak prosím poslat tuhle cenzuru alespoň mě... Já to neviděl. Zabíral jsem se v tu dobu žrádlem...
kojaksro psal:Tak na dřevo sice asi pojedu, ale to je na Šumavě tak se možná ukážu.....
uvidím jak to vyjde, ale ......JSEM PRO KAŽDOU ŠPATNOST.......
jj to už jsme zjistili, akorát Ondráš se nedočkal...
Jinak jsem sem taky dala nějaký fotky ale je jich malinko, první večer jsem nefotila a ten druhej už to nešlo...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:kojaksro psal:Tak kdy bude další akcička....... už mi otrnulo
Další akce je příští víkend na Lipně... ale to si říkal že jdete na dřevo...
takze to Lipno je 22. - 24.8. a letiste 29.-31.8.??? omlouvam se, mam v tech datumech zmatek...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2008 12:06:45 Offline |
Bodlinka psal:Peťa psal:kojaksro psal:Tak kdy bude další akcička....... už mi otrnulo
Další akce je příští víkend na Lipně... ale to si říkal že jdete na dřevo...
takze to Lipno je 22. - 24.8. a letiste 29.-31.8.??? omlouvam se, mam v tech datumech zmatek...
přesně
K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:Peťa psal:
Další akce je příští víkend na Lipně... ale to si říkal že jdete na dřevo...takze to Lipno je 22. - 24.8. a letiste 29.-31.8.??? omlouvam se, mam v tech datumech zmatek...
přesně
dik za info
a tenhle vikend se neco deje?? mimo toho ze se jede moto GP?? odjizdi mi kocour, takze budu mit pre
Jedeme na srázek na Kunětickou horu... je to tady v diskuzi... Zatim co vim tak odtud jedu já Radek a Pavel Bandita...
Bodlinka psal:K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:takze to Lipno je 22. - 24.8. a letiste 29.-31.8.??? omlouvam se, mam v tech datumech zmatek...
přesně
dik za info
a tenhle vikend se neco deje?? mimo toho ze se jede moto GP?? odjizdi mi kocour, takze budu mit pre
No já mam v plánu jednu akcičku taky ,ale ještě nevím jak to dopadne !!! zítra bych měl být chytřejší tak to sem kdyžtak hodim
Bodlinko pokud tady budete v tej Asii a budete chtet pokecat a budete met naladu tak se muzem nekde srazit a dat presso a mattoni , u nas u Moravskeho krasu je taky pekne pojezdenicko da se to tam drtit na skoro na hranu gumy cca 2mm od kraje , cislo zatim na tebe nebo Losera nemam a pokud ho mate v profilu tak si ho najdu a to je tedka tento vikend uz ?
Billy psal:Bodlinko pokud tady budete v tej Asii a budete chtet pokecat a budete met naladu tak se muzem nekde srazit a dat presso a mattoni , u nas u Moravskeho krasu je taky pekne pojezdenicko da se to tam drtit na skoro na hranu gumy cca 2mm od kraje , cislo zatim na tebe nebo Losera nemam a pokud ho mate v profilu tak si ho najdu a to je tedka tento vikend uz ?
cislo si klido vezmi ;) proto tam je napsane
jednalo by se o ten vikend 22.-24. Kazdopadne jeste neni nic jiste...
PS: Zbyna moc hrany nejezdi
Jj Lipno je až ten příští... to jedete na to dřevo...
A my jedeme teďka na sraz na Kunětickou horu...
Ještě to napíšu tak třikrát a už ani já nebudu vědět kdy a kam jedu...
Billy psal:Bodlinko pokud tady budete v tej Asii a budete chtet pokecat a budete met naladu tak se muzem nekde srazit a dat presso a mattoni , u nas u Moravskeho krasu je taky pekne pojezdenicko da se to tam drtit na skoro na hranu gumy cca 2mm od kraje , cislo zatim na tebe nebo Losera nemam a pokud ho mate v profilu tak si ho najdu a to je tedka tento vikend uz ?
2mm neni kraj gumy jen tak mimo řeč tedka jse s tima srazama roztrch pytel už jse přestávám orientovat
Loser psal:Bodlinka psal:PS: Zbyna moc hrany nejezdi
no jsem mooooc zvedavej na tebe, jaky budes jezdit hrany
a ja se mooooc tesim az ti to budu moct predvest
no jsem mooooc zvedavej na tebe, jaky budes jezdit hrany
a ja se mooooc tesim az ti to budu moct predvest
ale az na tve motyce, ju?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
SleiP psal:Kdo poradu to LIpno vubec?
Já
Původně to vzniklo jako akce s lidma s kterýma se vídáme skoro každý pátek v hospodě, jen se prostě nemělo jít v Praze.
Určo není problém když se k nám někdo přidá tak trochu s tím bylo i počítáno, ráda kohokoliv odtud znovu uvidím či poznám.
Bandit ví jak to je...
Peťa psal:SleiP psal:Kdo poradu to LIpno vubec?
Já
Původně to vzniklo jako akce s lidma s kterýma se vídáme skoro každý pátek v hospodě, jen se prostě nemělo jít v Praze.
Určo není problém když se k nám někdo přidá tak trochu s tím bylo i počítáno, ráda kohokoliv odtud znovu uvidím či poznám.
Bandit ví jak to je...
Jj ví ... je prostě
Bandit psal:Peťa psal:SleiP psal:Kdo poradu to LIpno vubec?
Já
Bandit ví jak to je...Jj ví ... je prostě