Nejsi přihlášen
Chuda smes
Tak jsem sveho mazlika nechal seridit v servise. Karburatory + ventily a konecne i zmerit na brzde. A jako vysledek zatim vim to, ze smes je moc chuda v celem prubehu. Je tam BMC filtr, DynoJet I a koncovka BOS. Ted teda otazka pro znalce .... co je nejlepsi s tim udelat? (prej k DynoJetu se dava vice jehel, ale ty jsem od predchoziho majitele nedostal) ![]()
![]()
![]()
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Re: Chuda smes
Firma je to TMS power (www.tmspower.cz). Vyndat BMC ted zkousi. Ale prej se mam rozhodnout co s tim, pokud to nepomuze.
filrt určitě pryč jak píše mederizátor ...
neřikej mi, že je při stage I díra v celym rozsahu ...
každej, kdo má brzdu, dělá Dynojet a tim pádem má v ponku desítky jehel - esli Tě náhodou netahaj za pytlík ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:filrt určitě pryč jak píše mederizátor ...
neřikej mi, že je při stage I díra v celym rozsahu ...
každej, kdo má brzdu, dělá Dynojet a tim pádem má v ponku desítky jehel - esli Tě náhodou netahaj za pytlík ...
A vis, ze tohle me napadlo jako prvni? Ale toz at mi ty jehly klidne proda ..... Navic jsem myslel, ze k DynoJetu ten filtr proste byt musi.
huskyb12 psal:to fungovalo na starejch modelech ...
tady to nejde, airbox je jinej a prostě to nechodí - špekulovalo nad tim vopravdu dost lidí ...
Bavime se o modelu 01 ..... se divim, ze ten borec, od kteryho jsem to koupil, na brzde byl a bud mu to nerekli a nebo ho to vubec nestvalo.
staci videlat jenom ty sracky PAIR ? ty hadice a jakejsi hodne-cestnej plechovej werk, nebo co tam este je ? aji na karbecich je to asi dost skrceny na vykonu, viz. starej model a vykon a kroutak nekde jinde, je skoda ze to ekologove tak domrdali, apropo co rikate na ekologickou dan ?
Billy psal:staci videlat jenom ty sracky PAIR ? ty hadice a jakejsi hodne-cestnej plechovej werk, nebo co tam este je ? aji na karbecich je to asi dost skrceny na vykonu, viz. starej model a vykon a kroutak nekde jinde, je skoda ze to ekologove tak domrdali, apropo co rikate na ekologickou dan ?
jako na ty ojetiny?? co by se dalo rict ZELENI jsou jen debilove, planetu nespasi ba naopak
B12 neni uz je autobus :)
Billy psal:staci videlat jenom ty sracky PAIR ? ty hadice a jakejsi hodne-cestnej plechovej werk, nebo co tam este je ? aji na karbecich je to asi dost skrceny na vykonu, viz. starej model a vykon a kroutak nekde jinde, je skoda ze to ekologove tak domrdali, apropo co rikate na ekologickou dan ?
...nestačí...sou tam jiný karbce a érboks...s druhou generací a vejš vopravdu nemá moc cenu špekulovat, páč to je dycky problém na problém...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
Monty Jack (Člen) 24.07.2008 10:17:01 Offline |
všude kamionů, kouřících avíí a veteránskejch TDÍslostrojů jak nas
a voni budou kafrat do motorek ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
...někdy se "drží lajna" i přes takový paradoxy, že třeba vodouředitelný barvy šetrný k životnímu prostředí sou větší sajrajt pro lidský tělo, než konvenční používaný do doby nedávno minulý
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak ja jsem z toho jelen ..... ted volali ze servisu, ze origo filtr nemaji. Tak zkusili prej "zalepit" to BMC a je to prej jeste horsi. Kdyz omezi pristup vzduchu, nemelo by se to logicky zlepsit? ![]()
kurna neco zalepovat a zkouset na tom, urcite to nebude mit takovej odpor jakej ma met, kamarad si tak koupil KaN do Z1000 a strili mu to na seriovejch laufech a sam priznava ze si asi domrdal prubeh vykonu a znatelne. Vsechno se odviji od druheho a kdo z vas si neco uz precetl a neladil tak vi ze dat KaN a nic s tim nedelat asi neni nejlepsi, ochuzena smes a motoru chuda smes urcite taky neprospeje, Jak rikal Kelly vyrostl z ladeni, dat tam urvanou rouru na konec a srat na to :), jina vec je ze uz to na tom bajku mas od minuleho majitele. Tak asi Dynojet dat a ladit, pokud to uz nekdy delali tak si s tim musi poradit
Billy psal:kurna neco zalepovat a zkouset na tom, urcite to nebude mit takovej odpor jakej ma met, kamarad si tak koupil KaN do Z1000 a strili mu to na seriovejch laufech a sam priznava ze si asi domrdal prubeh vykonu a znatelne. Vsechno se odviji od druheho a kdo z vas si neco uz precetl a neladil tak vi ze dat KaN a nic s tim nedelat asi neni nejlepsi, ochuzena smes a motoru chuda smes urcite taky neprospeje, Jak rikal Kelly vyrostl z ladeni, dat tam urvanou rouru na konec a srat na to :), jina vec je ze uz to na tom bajku mas od minuleho majitele. Tak asi Dynojet dat a ladit, pokud to uz nekdy delali tak si s tim musi poradit
No to mam ja vrazil jsem Kn a musim doladit smes, ale ne kvuli vykonu ale kvuli startovani a aby se nepodpalili pisty a podobne
vykon me netrapi tam je ho 3![]()
B12 neni uz je autobus :)
Tak chybu nasli. Ted premyslim, jestli mam predchoziho majitele zabit a nebo jen zmrzacit. Oni ladili a ladili a prisli na to, ze tam DynoJet neni, takze hezky origo filtr a melo by to byt OK.
To ja vim ze Zed ma vstrikovani ale jak vidno taky se s tim nepotrapi sam bez nejakyho premapovani, nevim jestli to jde na originalni CDI, ale zacina si to zjistovat u kohosi, pac sam priznal ze je to citelne horsi nez to bylo, na origo filtru bezproblemu. Nevim jestli u Zeda by to chtelo pak teda powercommander pokud to nejde premapovat v zakladu. Je to na hovno do toho rejpat z jedne strany rozhodit si pomer vzduch-benzin a nic nedoladit ![]()
...ja tvrdím, že stříkačka si s tím umí popovídat (votevřená roura + průchozí filtr = ok)
...nemluvíme o plnopropustnejch košíkách bez airboxu teda
...do některejch řj jde dělat částečný úpravy map, do jinejch ne a musí se použít powercommander
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1