Nejsi přihlášen
Jahoda...:-(((
Soused má problémdělá v lese a přicuclo se na něj klíštěale což není to jen tak,vono se mu přijeblo na jahodu a teť mě tady ten vocas starej votravoval co s tím,že prej k dochtoroj nepude a starej to nemože pověděta tak sem mu slíbil že se voptám takovejch jednejch známejch co maj taky malinko vykukáno,že by mohly poradit a že mu to pak vytisknuJe to fajn chlapáktakovej neškodnej a jeho 19ti letej synátor si tady hraje na apače a smaží šípy z toulce jak zbjesilej a tak asi víte jakej je taťka dobrákjinak sousedů tydýtů tady mám habakuk a fšichni tahaj dřífí z lesa,snat každej má trachtor a nikdo papíry a tak ani starosta nesepsal smlouvu s městskejma aby sme tady měli klit jak jedna velká rodinatak prosím poraťte mu já mu to pak předámale takový ty výlevy jako ať si urve jahodu a flákne ji slepicům bych teda poprosil neeDěkuji za Láďu
Jebat motorky :-)
Re: Jahoda...:-(((
Kua nemilééé
Nosorozec psal:bych taky rad poradil mama je neco jako zdravotni sestra, ale porad me nenapada neco kloudnyho co si predstavit pod pojmem jahoda??!!
Trochu fantazie...
Jinak nejlepší řešení zatím má Meloun.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak jelikož mám soucit se sousedem, tak hodim jednu reálnou radu poradu:
Vemeš vatičku na špejli - na ní dáš trochu čínský masti - dá se sehnat kdekoli v lekárně. A pak krouživýma pohybama proti směru hodinovejch ručiček mažeš kolem toho klíšťáka tak dlouho dokud se nepustí - a buď si jistej, že se pustí.
Nebude to asi nic příjemnýho - taková čínská mast na jahodě, ale 100% to pomůže.
Tož tak.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš psal:Nosorozec psal:bych taky rad poradil mama je neco jako zdravotni sestra, ale porad me nenapada neco kloudnyho co si predstavit pod pojmem jahoda??!!
Trochu fantazie...
Jinak nejlepší řešení zatím má Meloun.
tak fantazie mam dost a jestli myslim to samy co vy tak ho docela lituju!! Doufam ze me v lese nepotka to samy!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Nosorozec psal:bych taky rad poradil mama je neco jako zdravotni sestra, ale porad me nenapada neco kloudnyho co si predstavit pod pojmem jahoda??!!
Vas jahoda?to je jak je ten husí krk tak na konci ten kynutej knedlík
A jinak Ízeresem si fspoměl že jako kluk sem si to taky nachlemtal na jagodu a to byl mazecA pro vostatní(fakt to je sousedova jahoda)
zrzule psal:palous a láďa: kucííí.pokapat olejíčkem a čistým kapesníkem vykroutit
pokud možno uchopit do pinzety ( to klíště ) a kývavými pohyby vytáhnout.
aby se u toho nudělal
kua Palous, kde to bydlíš?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:zrzule psal:palous a láďa: kucííí.pokapat olejíčkem a čistým kapesníkem vykroutit
pokud možno uchopit do pinzety ( to klíště ) a kývavými pohyby vytáhnout.aby se u toho nudělal
kua Palous, kde to bydlíš?
Na fsi voe a samej les vokolo a skoro nikdo neví,že to tady existuje a přitom to je 1 km od nováče a 5 vot náchodaale very gut vobyvatelésamej magor aj jákua sem sem vždy chtěl a z jara se povedlosutu šťastnejhttp://www.mapy.cz/#x=137060736@y=136989056@z=13@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=p%C5%99ibyslav@sss=1@ssp=120705957_125716353_150393765_149833601
Na tuhle akci minimálně tři operatéři ( rky ) ...jeden (dna) drží husí krk, druhý (há) jahodu a třetí pomalým krouživým pohybem proti směru hodinových ručiček a za pomocí indulony vytahuje. Pak je nutno desinfikovati všechny aktéry.
A nebo s tim za panimamou a nechat odmocit u ni
spidys psal:Nebude to asi nic příjemnýho - taková čínská mast na jahodě, ale 100% to pomůže.
Tož tak.
Ty woe,čínskou mast na jahodu,jsi šílenej masochista
Doporučuju sousedovi smířit se s faktem,že mu jahoda dřív nebo pozdějc odpadne,
ale s ní i boreliózně-encefalitidní klíště,takže ho nemusí vytahovat
...a bude hůř!
Palous - hlavně mu to nesundavej Ty - určitě bys to zmrvil :)))
Jináč já sem si jednou pořídil klíště v kempu - ale našel sem ho až po 14. dnech doma a mrtví - strašně sme tam chlastali a to klíště to nevydrželo ...
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 24.07.2008 10:37:27 Offline |
asi to nasere že?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Borák psal:Zrzule..von chce dostat klíšt´áka z jahody a né jahodu z kalhot....
co burt máte s tim šroubováním vono to má závit
škrtni sirkou nech ju vyhořet a tu hlavičku přilož k němu
...a vono si jako to klíště přeleze na tu sirku???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Borák psal:Zrzule..von chce dostat klíšt´áka z jahody a né jahodu z kalhot....
škrtni sirkou nech ju vyhořet a tu hlavičku přilož k němu
už mi neser. no předpokládám že jahodu z kalhot vyndat umí takže můj návod byl správný
A je to!!
Filous psal:Borák psal:Zrzule..von chce dostat klíšt´áka z jahody a né jahodu z kalhot....
škrtni sirkou nech ju vyhořet a tu hlavičku přilož k němu...a vono si jako to klíště přeleze na tu sirku???
woe ty nikdy nezklameš
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Filous psal:Borák psal:Zrzule..von chce dostat klíšt´áka z jahody a né jahodu z kalhot....
škrtni sirkou nech ju vyhořet a tu hlavičku přilož k němu...a vono si jako to klíště přeleze na tu sirku???
woe ty nikdy nezklameš
...no tag dyš nevim, tag se voptam, né? ...hele, mam nachystanou plovací vestu a pani rukáfky, tagže dotas zní : gdy???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Zdenda psal:Filous psal:
...a vono si jako to klíště přeleze na tu sirku???woe ty nikdy nezklameš
...no tag dyš nevim, tag se voptam, né? ...hele, mam nachystanou plovací vestu a pani rukáfky, tagže dotas zní : gdy???
nemám slov to je mazec
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Vytisknu a předámbude mět radostale sem ho dnes ani neviděl,tak doufám že ho už vysáp tak dám vědět co a jakminule mu vysáply v hospodě zasranejma kombinačkama zubjak říkám sou tady magořiaj Maruně se vot tama nechtělo páč to nezažil
Banditatom (Člen) 13.06.2013 10:11:08 Offline |
Petr J. psal:...sice staré téma...
Koldan psal:hele a co jahodu cumlat? vono sa to klíšče pustí
Koldanoj: a co s tím klíštětem pak budeš dělat na jazyku?
Vylize pekac a ono preskoci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Petr J. psal:Koldan psal:hele a co jahodu cumlat? vono sa to klíšče pustí
Koldanoj: a co s tím klíštětem pak budeš dělat na jazyku?
Vylize pekac a ono preskoci
Palous psal:Momentálně má rakovinu jazyka, kam ten svět spěje dyš ani doktoři se s tím nesetkali.
...nemá to spojitost?
Stránky: 1