Nejsi přihlášen
Grossglockner 1-3.srpna -Kdo pak se přidá?
Zdar, 1-3.srpna jedeme na Grossglockner tak kdo se přidá? Jedeme v pátek ráno (asi v 8.h) z Říčan směr Benešov,Tábor,Č.Budějice,Dol.Dvořiště,Freidstadt,Steyr,Liezen,Radstadt a směr na Zell am See do Fusch kde je kemp. Vše je mimo dálnice ubytování ve stanu kdo chce je tam dost penzionů. Sobota odjezd na GG a pak něco sjezdíme po okolí. Neděle ráno odjezd do čr. Vše v klidu a pokud možno podle pravidel. Jed já Bandit 6,1250,GSX750,jaká si jamaha,guzi atd. p.bell@seznam.cz 603343727 Bandit
Re: Grossglockner 1-3.srpna -Kdo pak se přidá?
Hmmmm skoda,ja jedu 8.8 - 10.8 cirou nahodou taky na Grossglockner
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
inkvizitorr (Administrator) 27.07.2008 15:13:52 Offline |
jezdit o víkednu na gg nemá smysl, je to tam jak na václaváku a budete z toho akorát zpruzený zkuste tohle: http://www.nockalmstrasse.at je to kousek vodtamtaď, stejně pěkný a navíc se tam dá pěkně pojezdit....
doba je temná...
Ted jsem se akorát vrátil. Byli jsme tam včera a pohoda. Je fakt, že je tam víc lidí než v týdnu, ale jde to.
Vždycky si říkám, že GG je už trochu okoukaný, ale vždycky za to těch 18eček dám.
Kua vyrazili jsme v pátek a dneska už zase doma a já bych jel hned zase zpátky.
škoda, já jedu + jedna GSXR 7.8 též na GG + projet víceméně celý rakousko. Kdyby se to dalo nějak pokombinovat, aby sme jeli po kupě, bylo by to dobrý Ahoj
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
VikecB12 psal:ser na to,kdyš jede víc motorek tak to stojí za hovno,furt na někoho čekáš.
Souhlas. Čím menší skupina tím lepší. Pak když je vás moc a nevidíš celou skupinu, tak se to tahá, první jede krokem, poslední pilu jak Progear (a nebo Radek... ).
Takže buď spíš rád. Jestli si chtěl poznat nové lidi, tak si vyplň profil a třeba tě někdo pozve na pivo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mandela psal:Když pojedou normální lidi tak se o nikoho starat nemusím a nebudu. Psal jsem kdo se chce přidat na výlet a né abych se s někým sral cestou. Bandit
No ty třeba ne, ale vedoucí skupiny by o ní měl mít přehled...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hele je to tak. Čím větší skupina tím jsou větší dohady o to kam se pojede kde se zastaví atd. Mam to vyzkoušený. Zase je jasný, že čím víc lidí tím větší prdel, ale ta starost. Musíš pro ně zajistit ubytování a věčně diplomaticky řešit nějaký neshody. Naposledy jsme jeli jen dva a bylo to super. Jinak pokud je dobrá parta a znáte svý nároky a potřeby tak je to v pohodě. Tak ať ti to vyjde.
Stránky: 1