Nejsi přihlášen
typ na trip : jižní čechy / rakousko
co bychom neměli vynechat?
měli bychom se tam s kamarádem nějak potulovat příští týden, prý je nějaká hezká cesta po hranici z AT strany?!
díky moc
luboss
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: typ na trip : jižní čechy / rakousko
díky kucká
co nějaký vyhlášení výkrmny? nějaký jihočeský speciality jako kilo žeber, 4kilový koleno a tak
případně i typ na kemp, pohodový přespání někde na statku nebo tak něco?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Lenka psal:luboss: a aby ti někdo přijel postavit stan a ustlat pelech bys nechtěl?
tak já to teba beru, ale ještě přeleštit jebku někdo muší (teda jako odmuší)
mno tak plán je následovnej ... to pokud by měl někdo chuť se přidat
sobota dopo - Praha - krasný cestičky přes Jínce, Brdy, venkovní střelnice někde v Brdech, cesta zpátky zase nějakou oklikou, asi zatáčky v Srbsku
neděle - Praha - Majdaléna u Třeboně
pondělí - Majdaléna - Znojmo (právě tou jižní stranou hranic + poježdení u Lince)
outerý - to nás protáhne kamarád ze Znojma nějakejma svejma cestama, je to takovej závodník, očekávám svižnější tempo
středa návrat ku Praze, večer veeelkej dobrej steak v Holubicích u Přílep
tak to jen jako že jste mi pomohli, tak kdyby někdo měl chuť ...
jedle
Mirek D psal:Lenka psal:luboss: a aby ti někdo přijel postavit stan a ustlat pelech bys nechtěl?
Se tady jako takhle nabízíš, tak já bych teda potřeboval uklidit celej barák... .
sem snad jen tak někdo? já na to mám taky lidi
...Do you know that bad girls go to hell?...
luboss psal:Lenka psal:luboss: a aby ti někdo přijel postavit stan a ustlat pelech bys nechtěl?
stačí nabídnout cenu a von se třeba někdo do toho pelechu najde (jako na to stlaní sem myslela)
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:luboss psal:Lenka psal:luboss: a aby ti někdo přijel postavit stan a ustlat pelech bys nechtěl?
stačí nabídnout cenu a von se třeba někdo do toho pelechu najde (jako na to stlaní sem myslela)
zbyly mi nějaký kuna vogo
jo a střelnice je http://www.strelnicebrazda.cz
luboss psal:jo a střelnice je http://www.strelnicebrazda.cz
Trochu mimo Jižní čechy, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
luboss psal:jo a střelnice je http://www.strelnicebrazda.cz
Jinak koukám, že hotel se zase rozjíždí... Má zajímavou minulost... Otázka je, jako bude mít budoucnost...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pondělí - Majdaléna - Znojmo (právě tou jižní stranou hranic + poježdení u Lince)
outerý - to nás protáhne kamarád ze Znojma nějakejma svejma cestama, je to takovej závodník, očekávám svižnější tempo
tak já budu stát u cesty s transparentama
kdo je ten kamarád ze Zn
třeba ho znám
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
jmenuje se Lubor, má Gottlandroštěnku a Vstroma s nejtvrdším podvozkem a nejnižšim časem na Brněnskym vokruhu co znám
taky svýmu bajku říká: VstromR
LosBanditos (Člen) 01.08.2008 18:48:55 Offline |
luboss psal:co bychom neměli vynechat?
měli bychom se tam s kamarádem nějak potulovat příští týden, prý je nějaká hezká cesta po hranici z AT strany?!
díky moc
luboss
si zajeď trasu z Triebe do Villachu. 200km levá pravá. Nebo ve villachu jsou 9x po 300km trasy po tyrolech. Byl jsem tam a doporučuji. V září to plánujme znova tak na to mysli. Určo to tady vyvěsíme.
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:luboss psal:co bychom neměli vynechat?
díky moc
lubosssi zajeď trasu z Triebe do Villachu. 200km levá pravá. Nebo ve villachu jsou 9x po 300km trasy po tyrolech. Byl jsem tam a doporučuji. V září to plánujme znova tak na to mysli. Určo to tady vyvěsíme.
no kdyš uš budeš u villachu tak to máš kousek přes tyroli do schvicerlandu a od tud jen kousek přes frantíky do pirenejí, a vlastně budeš furt u lipna
svět je cirkusovej stan
hele luboss f černej sou kempi na urovni tj. nový wc dusch a celkově se nemusíš bát vší a jinýho bordelu. motku u stanu neni problem, ale tovýš trošku připlatíš, nebo levný kemp s polákama ale to je fakt
no a slušnej gáblík dostaneš na jihu skoro všude, ale doporučuju obědnávat německy páč to donesou sofort
no a davej bacha na pkwfara f krumlově a jeho okolí, páč dělat autoškolu skoro na vesnici kde maj jeden semafor se na zručnosti nepřehlédnutelně podepíše, no a kdyš takový krumlovák zavýta do budweisu nebo nedej bůch do práglu, tak sou hned statystyky o nehodovosti vyšší kuva vyšší.
ale dobře ale fakt dobře se pomňejete přímo f budvaru najíst se tam je fakt zážitek a doporučuju jedno poobědový kvasnicový, tam je totiš přímo s tanku takže nepasterovaný a nepřelejvaný prostě pravý PIVO....
svět je cirkusovej stan
jirka silver (Člen) 06.08.2008 12:35:54 Offline |
Ve Volarech slušnej penzion 290 kč za noc.Motorky zamklý ve dvoře stodoly.Koupelna na pokoji,kuchyňka vše zachovalé.
Čisto,vymalováno.
Najdete nás na každém kilometru
jirko je to tohle ? http://www.volny.cz/apartma_volary/
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jirka silver (Člen) 08.08.2008 13:41:50 Offline |
Sonyk to není ono. 29O Kč za noc.
Apartmány Kadleců
Najdete nás na každém kilometru
táákže, jsme z5
Třeboňsko, Lipno ... krásný, ale kde jsou motorkáří? nikde nikdo...
cesta z Vyššáku do Krumlova to je teda mazec, dlloouuuho jsem nedělal takový belbosti jak práávě tady, fakt luxus
kempy fakt v pohodě, ceny dobrý, dva lidi, dvě motorky do 150,-/noc celkem, 20-30kc za teplou a poměrně čistou sprchu, žádný problémy. Nebo kempy, spíš vodácký centra, Majdaléna, ve Vyššáku na hrázi atd.
luboss psal:jmenuje se Lubor, má Gottlandroštěnku a Vstroma s nejtvrdším podvozkem a nejnižšim časem na Brněnskym vokruhu co znám
taky svýmu bajku říká: VstromR
A není to náhodou Lubor Bárta?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1