Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 29.07.2008 09:43:06 Offline |
Re: Roštěnka..
.... jojo neviděl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 29.07.2008 10:13:41 Offline |
Michal Dk psal:Celá růžová ta musí mít tlamu
kterou myslíš
Banditatom (Člen) 29.07.2008 10:44:06 Offline |
ahaaaaaaaa já myslel jižní sestřenici
SLUGI psal:... zlomený levý zápěstí jak dyby tomu dávala plnej
... že by anglická verze s plynem vlevo
chlapi se dělí na dvě skupiny - na ty, kterým se líbí baba na motorce a na ty, kteří řeší, jak neumí správně držet řídítka a že ani neví, na který straně je plyn, když už teda chce odfrčet z hlavního stojanu a zabít fotografa
Zkusit se má všechno!
Banditatom (Člen) 29.07.2008 18:09:39 Offline |
SLUGI psal:... což vo to, "baba" se mi líbí, jen si to pokazila tím zápěstím
......nono, ale co když je zvyklá držet v tý levý něco jinnýho než řídítko od motky hmmmmm????
Banditatom (Člen) 29.07.2008 18:18:56 Offline |
osiris psal:...aby ti na tom tou levačkou neudělala uzel ;)
já nemyslel žádnou nemravnost! co když je to slečna s dědiny a je takhle zvyklá držet hrábě
jo pěkná... líbí semi
onehdá byl aji čmn inzerát že ji něgdo hledá... ať se mu ozve...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris psal:Filous psal:Baltazar psal:pjekná kočička bych ji bral
..co bys s ní ďáls prosimtě??? ...eště bys dostals inkfarkt
...co asi ? měl by ji na mladý a prodával pak štěňata woe
...ty uš seš na tom s přemejšlenim taky špatně, co? ...to nic, to je tym vjekem ...snat koťata by prodával, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:tomasNJ psal:jo pěkná... líbí semi
onehdá byl aji čmn inzerát že ji něgdo hledá... ať se mu ozve......asi začnu číst inzeráty ...třeba bych moch něco vydělat
třeba zuby z huby(eremiho)
trenuješ do mostu ?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:tomasNJ psal:jo pěkná... líbí semi
onehdá byl aji čmn inzerát že ji něgdo hledá... ať se mu ozve......asi začnu číst inzeráty ...třeba bych moch něco vydělat
třeba zuby z huby(eremiho)
trenuješ do mostu ?
a co ty si mě bereš do huby vogo
S úsměvem jde všechno líp :o)
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
..co bys s ní ďáls prosimtě??? ...eště bys dostals inkfarkt...co asi ? měl by ji na mladý a prodával pak štěňata woe
...ty uš seš na tom s přemejšlenim taky špatně, co? ...to nic, to je tym vjekem ...snat koťata by prodával, né???
...ale prt, ty štěňata sem psal cíleně přece, co jinýho by von moh vyrobit kočce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tajnej psal:miaaow psal:chtělo by to už asi obnovit portfolio, ne?
Já bych to tak nechal. Se těšim, jak si na tu fotku budem s kámošema v DD (čti domov důchodců) ukazovat berlou a já budu za chytrýho
jako ostatně vždycky
To jí v té době už ale bude taky dost let, ne?
Mour psal:tajnej psal:miaaow psal:chtělo by to už asi obnovit portfolio, ne?
Já bych to tak nechal. Se těšim, jak si na tu fotku budem s kámošema v DD (čti domov důchodců) ukazovat berlou a já budu za chytrýho
jako ostatně vždyckyTo jí v té době už ale bude taky dost let, ne?
...vona tam bude Mňauka taky, ale bude tam jako zobák, tagže bude Tajnýmu nosit bažanta
Filous psal:Mour psal:tajnej psal:
jako ostatně vždyckyTo jí v té době už ale bude taky dost let, ne?
...vona tam bude Mňauka taky, ale bude tam jako zobák, tagže bude Tajnýmu nosit bažanta
Takže vlastně Tajný bude před penzistama v DD machrovat s fotkou a originál pak všichni společně budou očumovat na třistadvacetčtyřce.
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
To jí v té době už ale bude taky dost let, ne?...vona tam bude Mňauka taky, ale bude tam jako zobák, tagže bude Tajnýmu nosit bažanta
Takže vlastně Tajný bude před penzistama v DD machrovat s fotkou a originál pak všichni společně budou očumovat na třistadvacetčtyřce.
...přesně tag...a ty závistivý starý báby f tom DD budou řikat:"hele ji modelku, jak pajdá po tech schodech...jééééé a teť upadla, hvjezda, to má za to, že nám tady blbne dědky, teť bude klit, páč jí budou muset dát endoprotézu"
P.S. ...sorry Mio, já musel
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...vona tam bude Mňauka taky, ale bude tam jako zobák, tagže bude Tajnýmu nosit bažantaTakže vlastně Tajný bude před penzistama v DD machrovat s fotkou a originál pak všichni společně budou očumovat na třistadvacetčtyřce.
...přesně tag...a ty závistivý starý báby f tom DD budou řikat:"hele ji modelku, jak pajdá po tech schodech...jééééé a teť upadla, hvjezda, to má za to, že nám tady blbne dědky, teť bude klit, páč jí budou muset dát endoprotézu"
P.S. ...sorry Mio, já musel
....ježíííš, tohle téma se dá nádherně rozvést ....a nejlepčí je " hele ji - m o d e l k u "
Ja furt nevim vo cem to melete kde na ni cucite, avatar psana je jakejsi ruzovej pandulak a v profilu zadnou cicu nema tak nevim wo co go
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2008 10:01:54 Offline |
Billy psal:Ja furt nevim vo cem to melete kde na ni cucite, avatar psana je jakejsi ruzovej pandulak a v profilu zadnou cicu nema tak nevim wo co go
včera byla jako roštěnka dne na motorce vyfocená jedna s mistních slečen pochopil jsem ,že asi Miaow(jestli jsem to pochopil dobře)...no tak to tu na to téma rozvádějí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:včera byla jako roštěnka dne na motorce vyfocená jedna s mistních slečen pochopil jsem ,že asi Miaow(jestli jsem to pochopil dobře)...no tak to tu na to téma rozvádějí
Ale ne... Kvůli Miaow se tu nikdo nerozvádí... Teda myslím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2008 10:15:08 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:včera byla jako roštěnka dne na motorce vyfocená jedna s mistních slečen pochopil jsem ,že asi Miaow(jestli jsem to pochopil dobře)...no tak to tu na to téma rozvádějí
rozvod..kde kdo kdy a s kym????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:včera byla jako roštěnka dne na motorce vyfocená jedna s mistních slečen pochopil jsem ,že asi Miaow(jestli jsem to pochopil dobře)...no tak to tu na to téma rozvádějí
...no jenom aby
Mour psal:Filous psal:Mour psal:
Takže vlastně Tajný bude před penzistama v DD machrovat s fotkou a originál pak všichni společně budou očumovat na třistadvacetčtyřce....přesně tag...a ty závistivý starý báby f tom DD budou řikat:"hele ji modelku, jak pajdá po tech schodech...jééééé a teť upadla, hvjezda, to má za to, že nám tady blbne dědky, teť bude klit, páč jí budou muset dát endoprotézu"
P.S. ...sorry Mio, já musel....ježíííš, tohle téma se dá nádherně rozvést ....a nejlepčí je " hele ji - m o d e l k u "
...hele, pani dělá v jednom takovym zařízení a nejhorší na tom je, že to tam tag vopravdu chodí
Stránky: 1