Nejsi přihlášen
Re: Vanocni nakupy
Chlapi jak vidím tak to jsme na tom asi všichni stejně...
Misto zimy a vánoc bych radši o ty 3 měsíce prodloužil léto...
Já měl vánoce dnesProjel jsem se na svojí bandasce a to je ten správný vánoční dárekBylo to jen 60km,ale bylo to pozdvižení i pro plechovky a polici ČRKoukali přesně takPo návrat už jen bloudím po stránkách a nemohu tu novou úpravu nějak zkousnoutJsem ztracen
..TY MĚ TAKY
Do obchodu teď ani nepáchnu. Maximálně po ránu na pečivo. Ostatní musí být už dávno doma abych ušetřila sebe i Datla toho vánočního šílenství.
Dárky už jsou zabalený a mražák plný, zásoby doplněny...
..jen ještě přežít ten týden v práci....
Póla psal:Do obchodu teď ani nepáchnu. Maximálně po ránu na pečivo. Ostatní musí být už dávno doma abych ušetřila sebe i Datla toho vánočního šílenství.
..jen ještě přežít ten týden v práci....
...ty si vzorná...já nemam jedinej dárek a jag sem letos furt ňákej nasranej, tag dam nejspíš Áje ňáký prachy, ať si něco koupí a fertig...dneska sem šel na nákup do posranýho Plusu, nakoupil sem plnej koš a dyš sem přišel ke kase a viděl ty lemry tam, tag sem to celý nechal stát f uličce a šel domu, gde sem řek, že tam nic neměli...holt si dáme k vobjedu zapečený těstoviny...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Póla psal:Do obchodu teď ani nepáchnu. Maximálně po ránu na pečivo. Ostatní musí být už dávno doma abych ušetřila sebe i Datla toho vánočního šílenství.
..jen ještě přežít ten týden v práci.......ty si vzorná...já nemam jedinej dárek a jag sem letos furt ňákej nasranej, tag dam nejspíš Áje ňáký prachy, ať si něco koupí a fertig...dneska sem šel na nákup do posranýho Plusu, nakoupil sem plnej koš a dyš sem přišel ke kase a viděl ty lemry tam, tag sem to celý nechal stát f uličce a šel domu, gde sem řek, že tam nic neměli...holt si dáme k vobjedu zapečený těstoviny...
Filous ty si zvíře
momentalně zavostalej
Filous psal:...dneska sem šel na nákup do posranýho Plusu, nakoupil sem plnej koš a dyš sem přišel ke kase a viděl ty lemry tam, tag sem to celý nechal stát f uličce a šel domu, gde sem řek, že tam nic neměli...holt si dáme k vobjedu zapečený těstoviny...
...ty ses "hovado"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...ty vole a čemu se divíte??? ...plnej krám lidí, z šesti kas jedou dvje, fronta přes celej vopchot a tři kráááávy stojej na rohu regálu, vyprávjej si ňáký veselý historky, huby vot ucha k uchu, tag sem jim řek, že se evidentně nuděj, tag ať si to s toho koše vyrovnaj spátky do regálu...něco pindali a já votcházel se fstyčenym prostředníkem hrdě středem...nejspíš uš mě tam nepustě, bo to nebyl muj první výstup tam...dvakrát sem tam uďál podobný divadlo, kdy Ája utekla, že prej ke mě nepatří, ale mě se dycky zatmí a vidim rudě...
Filos u nás se to vyřešilo ,že jsme museli koupit druhý auto a od tý doby docela klid mladá si ted jezdí po nákupech a užívá si to a já v klidu u netu
jinak mám to jak ty,a nejvíc nesnáším blázny co platěj i svačinu za 50 kč u kasy kartou
Malda:
...to je sice heský, ale mě jako zákazníka to nezajimá a i dyby tam ďáli zadarmo, tag je mi to fuck...maj se sebrat a jít do hajzlu, dyš je nevoceněj...zas na druhou stranu ty pizdy co tady u nás f tom zázračnym Plusu "dělaj", sou zadarmo drahý, jedna lepčí egzistence neš druhá a jinde by si těško škrtli...prostě výkvjet...
Filous psal:Martys:
...ale s tym nejni trabl, car stojí přet barákem...Ája peče a gruntuje a nestíhá, tag sem chtěl pomoct...holt to nevyšlo...
Filous jedině že by se to votočilo- jako že by si pek, gruntoval , nestíhal a Ája by jela na nákup
momentalně zavostalej
bery psal:Filous psal:Martys:
...ale s tym nejni trabl, car stojí přet barákem...Ája peče a gruntuje a nestíhá, tag sem chtěl pomoct...holt to nevyšlo...Filous jedině že by se to votočilo- jako že by si pek, gruntoval , nestíhal a Ája by jela na nákup
...a že bych si třeba taky pořídil miminko a kójil, néééé???
Filous psal:bery psal:Filous psal:Martys:
...ale s tym nejni trabl, car stojí přet barákem...Ája peče a gruntuje a nestíhá, tag sem chtěl pomoct...holt to nevyšlo...Filous jedině že by se to votočilo- jako že by si pek, gruntoval , nestíhal a Ája by jela na nákup
...a že bych si třeba taky pořídil miminko a kójil, néééé???
byl by z tebe druhej švarcenégr
momentalně zavostalej
SLUGI psal:Tak vánoce jo ??
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ozdoby.gif
...neber mi moje vobrázky jó a mimochodem, dneska už jsem sem zrovna tedlencten jednou dal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pavel dolínek (Člen) 17.12.2006 20:41:01 Offline |
kde v loznici nebo na lince
"una storia italiana"
to si piš že se to točí - a jak !!!
www.tailgunnerexhaust.com
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1