Nejsi přihlášen
Re: helma do 9000kc
luig psal:mr.BSE psal:luig psal:Scorpion EXO 1000
3 sem zkusil v lujzu, na kazdy upadl "zaver" vetrani
Tak to ses k nim choval nějak brutálně ne? Já ji mám od jara a max spokojenost, a ani těžká mi nepřijde
Normalne, zvyklej z SHARKA
Second Class Citizen
1130 Café Racer
luig psal:mr.BSE psal:luig psal:Scorpion EXO 1000
3 sem zkusil v lujzu, na kazdy upadl "zaver" vetrani
Tak to ses k nim choval nějak brutálně ne? Já ji mám od jara a max spokojenost, a ani těžká mi nepřijde
... váží kolem 1450-1500 pokud se nepletu
... pak sem zkusil BELL v carbonu co váží kolem 1000 a
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen) 02.08.2008 01:19:19 Offline |
Wikky psal:Poraďte nějakou helmu muže byt integralni i výklopná to je jedno ale musi mit slunečni clonu a napište aj nějaké skušenosti s tou danou helmou díííky
Zdar,
ja bych osobne volil Schuberth C2 vyklapecku. Maj ji v polu se slevou 150 ecek a oproti normalni cene 12500kc u nas je to ted super cena viz odkaz - - - http://www.polo-motorrad.de/group/1084/ … ils.0.html
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Abych teda doplnil... Caberg Justissimo. Nevim jestli je lepší nebo horší než ostatní, ale mám ji 3 roky. Teď už dělají novější, které maji lepší zajištění přístupu k plexi. Jinak nevim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Abych teda doplnil... Caberg Justissimo. Nevim jestli je lepší nebo horší než ostatní, ale mám ji 3 roky. Teď už dělají novější, které maji lepší zajištění přístupu k plexi. Jinak nevim.
Já mám taky caberga a až na to, že je hlučnější v rychlostech nad 130km/h (řeším to špuntama), tak u mě poměr cena výkon
Jinak já už bych tedka helmu bez druhýho tmavýho ploexi nebral, jsem sice berjlovec, ael i tak je s těma slunečníma brejlema nasazování-sundavání věčný
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Já mám taky caberga a až na to, že je hlučnější v rychlostech nad 130km/h (řeším to špuntama)...
S lídláckým komunikátorem se v tom dá mluvit do 100 s trochou snahy do 120km/h.
Hluk mi nikdy nevadil, ale je to subjektivní pocit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:Já mám taky caberga a až na to, že je hlučnější v rychlostech nad 130km/h (řeším to špuntama)...
Hluk mi nikdy nevadil, ale je to subjektivní pocit.
jde spíš o takový nepříjemný hvízdání, jinak kein stress
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:Já mám taky caberga a až na to, že je hlučnější v rychlostech nad 130km/h (řeším to špuntama)...
Hluk mi nikdy nevadil, ale je to subjektivní pocit.jde spíš o takový nepříjemný hvízdání, jinak kein stress
No tak to je asi kus od kusu. Já mám taky Caberg Justissimo a nehučí ani nehvízdá ani nad 160
Stránky: 1