Nejsi přihlášen
Nastaveni prepeti na zadku
Asi jsem hrozna , ale nemuzu na to prijit. Mam manual, a tam pisou, ze se ma pootocit zajistovacim prstencem. To chapu jako tu cast, na ktery jsou narazena ta cisla, ale pohnout s tim nedokazu. Jak se to prosim dela? Jakej figl na to je?
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Re: Nastaveni prepeti na zadku
Jíra psal:Myslím, že u nářadí bys na to měl mít takovej půlkruhovej klíč... zahákneš a pootočíš
No ja se podivam. Mam k tomu origo naradi, ale vubec si nic takoveho nevybavuju.
Monty Jack (Člen) 02.08.2008 23:32:21 Offline |
ideálně použít ještě ten zploštělej prodlužovací nástavec, pak to jde samo
(no a když tam napereš trochu WDčka, taky nic nepokazíš)
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2008 10:14:17 Offline |
jde to i velkejma sikovkama,ale taky blbě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2008 21:42:51 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:jde to i velkejma sikovkama,ale taky blbě
...coš je ale prasečina, páč to kleštěma vomačkáš
neříkám,že není,ale pokud klíč nemáš moc variant není pokud ho nechceš koupit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:jde to i velkejma sikovkama,ale taky blbě
...coš je ale prasečina, páč to kleštěma vomačkáš
neříkám,že není,ale pokud klíč nemáš moc variant není pokud ho nechceš koupit.
Ten klíč se dá sehnat za pár peněz. U starejch kol typu favorit byl v nářadí standartně na dotahování představců řídítek, co si vzpomínám. Zajdi do cyklo shopu a tam se na to zeptej nebo někde kde prodávaj nářadí. Je to otázka pár korun. Nebo zajdi za někyam kdo ho má a hotovo
Bandit 4EVER!!!
Kelly01 psal:Teď jsem to dělal,šlo to jen zevnitř při vydělání baterky
cože??? Ted když jsem dával novou řetězovku tak hezky z venčí a kolo bylo nandaný, žádnej stress O vydělání baterky nemůže být řeč
Bandit 4EVER!!!
Kelly01 psal:jo panáčku,až uvidíč jednotku s tím plotem místo matky a podsedlovku se sníženou hranou před tlimičem tak se poučíš
aLE TO CHCE TY BANDASKY MĚNIT,MĚNIT A MĚNIT
PS:Zasranej caps
A to chce prestat chlastat
barynek psal:Kelly01 psal:Teď jsem to dělal,šlo to jen zevnitř při vydělání baterky
cože??? Ted když jsem dával novou řetězovku tak hezky z venčí a kolo bylo nandaný, žádnej stress O vydělání baterky nemůže být řeč
Ti to pristavim a ukaz, jak to dokazes ...... no slo by to, ale to bys to musel chytit do zivejch
jenom snad pro upřesnění, ten klíč cyglistickej sice má podobnej výřez, ale ani pátej kus to nedokázal (je trochu měkčího ražení), podle toho cyglistickýho nechat vyříznout z pořádnýho matroše jinej. Ale lepší podle originálu, mezi těma trubkama je to s originálem jentaktak na utažení o jeden stupeň, při jiném tvaru mám obavu, že by to nemuselo klapnout.
Strýcfajtr !!!
jaxˇtaxˇ to jde takovymhle bazmekem:
http://www.stahlwille-online.de/index.p … ;pcid=1678
tyhle vergly sem dovážívala a snad dováží firma Kavon
kryskak psal:barynek psal:Kelly01 psal:Teď jsem to dělal,šlo to jen zevnitř při vydělání baterky
Ti to pristavim a ukaz, jak to dokazes ...... no slo by to, ale to bys to musel chytit do zivejch
dyk rikam, ted mi to delal znamej... nandal, zabral a bylo to
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1