Nejsi přihlášen
rám-prasklina
zdravím, sice nemám SUZUKI,ale chtěl bych se zeptat, po týdnu jsem zjistil, že mám prasklé žebro rámu (FZ6 Fazer), které drží motor prodejce souhlasil s vrácením celé částky nebo že by zaplatil za svaření. Můžete mrknout na fotky a poradit, jestli to má cenu vařit, případně kolik by to tak mohlo stát a nebo si nechat vrátit peníze? Rám je hliníkový-tlakově litý (CF). Díky za rady
http://rachec.rajce.idnes.cz/Fazer/
Banditatom (Člen) 02.08.2008 20:44:58 Offline |
Re: rám-prasklina
bohužel smiř se s tím že byla padla chudinka! Vrať ji bůh ví kde má ještě takovýhle prasklinky
kup béééééééčkoooo!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hele jestli ti řek, že ti to vezme zpět a vrátí prachy tak bych moc dlouho neotálel než si to rozmyslí. Tohle nemůže vařit kdejakej Tonda aby to mělo správnou pevnost a aby to taky vypadalo. Navíc příštího kupce to může odradit i když to třeba bude dobře udělaný, dovnitř bez rentgenu nevidíš.
Taky bych to vrátil, je to nějaká slitina, neni to čistej hliník. Kamarád měl vařenej podsedlák a prasko mu to, tak to musel nechat dělat znovu. Udělali tam pěknou bambuli aby to drželo, ale tam je to celkem jedno bo to neni moc vidět a neni to zase tak moc namáhaný (teda je, ale byla prasklá jen jedna vzpěra a 3 další byly zdravý)
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2008 10:12:14 Offline |
vrať to pokud ti to nabíd a koukej klidně po jinym fazeru...s tímhle by jsi měl jen problémy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
taky bych to viděl tak,ať to třeba zavaří,ale prodá někomu jinému,přece jen to není prasklý víčko na motoru,ale hlavní nosný prvek,to může být dobré,ale nemusí,takže bych neváhal
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Taky bych to vrátil, ale zas tak tragicky s vařením to nevidím. Navíc pokud jsem dobře pochopil místo praskliny, může klidně být od padáku přišroubovanýho na šroub držící motor. Na spoustě motorek jsou kluzáky (i od odcela prestižních firem) přidělaný tak, že napáchaj víc škody než užitku.
Přoč by měl kupovat jebku s prdlím rámem? Myslím, že každej kupec by se nad tím přinejmenším zamyslel jak se to mohlo stát a když ho na to neupozornil prodejce tak potom dvojnásob až na to přijde když už jí má doma a to nasere. Je to sráč kup si trubky.
si myslim :
zavarit se to da , ale bude treba motor ven aby se k tomu radne mohlo a to predstavuje pripravek na usazeni toho ulomku bo kdyz to uvaris sejdrem tak to bude praskat znovu.....
otazka je proc to prasklo.....
vrat to - bude to levnejsi....
MOTO KOZZI GRISO
Stránky: 1