Nejsi přihlášen
Kelly, Filous, apod -Westici
Nase mama se tak nejak "rozhodla" (dneska jen tak nadhodila-"kolik stoji westik") , ze by to nejakyho ratafaka uz zase chtelo (je to par mesicu, co sme o prisli o knirace). A tak se chcu voptat, jak to s nima chodi, co to stoji, co potrebuji (krom normalni pece a nehy), na nejaky specificky nemoce nebo tak. Jak je to ev. s malejma deckama apod.
Predem dik kucí
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Kelly, Filous, apod -Westici
Starší 11000 a mladší litr..
Ceny jsou různé
Ale pokud není připravena nečekaně investovat tak do psa nechoďte
Jinak k nezaplacení
Teď jsem kvůli ní třeba zrušil dovolenou bo musela na operaci a raději jsem vrazil do psa 15litrů než bych se válel na pláži
God Save The Queen!
...cena??? ...bes PP 3-5000 s papírama 10 a vejš...co se týká nemocí, tak opčas mívaj problém se srstí, našim se to zatim vyhejbá, snat díky pravidelnýmu trimování srsti, jináč snat nic...povahu maj f pohodě, jen sou děsně vychcaný a vopčas dost tvrdohlavý, jinak sou společenský, naprosto bes problému, hravý, pokud jim dítě neubližuje, tag besproblému a fšude i píšou, že je to vhodnej pes k dětem a do rodiny, snáší bes problému i dlouhý prochásky a cestování, nejsou ekstra choulostivý ani v zimě...jo a je to docela dobrej kazišuk
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kellymu: mutter je doma sama cely dny, casu na nej by mela tuny.
Ty investice si myslel jako ty operace a vysetreni?
Filous:jj, takze si me jen utrvdil v domneni, ze je to pohodovej pes, ale prece jen je tam furt ten terier, takze trosku tvrdohlavej(coz je dobre, meli sme kniraca )
Vona teda mutter zatim rika, ze zadnyho nechce , ale kdyz se dneska sama zeptala co stoji...
a navic uz sleduje po netu fotky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kelly01 psal:Starší 11000 a mladší litr..
Ceny jsou různé
Jinak k nezaplacení
Teď jsem kvůli ní třeba zrušil dovolenou bo musela na operaci a raději jsem vrazil do psa 15litrů než bych se válel na pláži
taky za ně dejchám
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Kelly01 psal:Starší 11000 a mladší litr..
Ceny jsou různé
Jinak k nezaplacení
Teď jsem kvůli ní třeba zrušil dovolenou bo musela na operaci a raději jsem vrazil do psa 15litrů než bych se válel na plážitaky za ně dejchám
Já zase za některé jejich debilní páníčky sbírám psí hovna.
Psy mám rád,ale optimum by bylo, kdyby jich běhalo o polovinu míň. Obvzlášť těch chudáků celý den zavřených v bytech paneláků.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Po 13ti letech bez onemocnění-jakl psal Filous občas se srstí,ale to v podstatě jen svědění,na který stačí antišampón dostala cukrovku,den před operací si při nahánění zajíce zlomila nohu,ani nemrkla,dnes stehy ven,noha srůstá(urvaný křížový vaz a všechny ostatní), a s ní to nehne,nevadí 20km při -20,hluboký sníh,déšť.Původně byly vyšlechtěny pro lov vyder..
Vpředu má 5,vzadu 13(nasraná,čekáme před veterinou)
God Save The Queen!
mr.BSE psal:takze suma sumarum - bez obav do nej jit?
...di do něj, je to nezmar, jezdí s náma i na lyže, fšechny sou si povahovje dost podobný, hravý, přátelský a společenský...ta naše nemá ráda jen ty snědý, netušim po kom to má ...teť na dofče chtěla ulovit černocha, aš mi ho bylo líto ..chudák chlap málem dostal infarkt
Palino psal:PALOUS psal:Kelly01 psal:Starší 11000 a mladší litr..
Ceny jsou různé
Jinak k nezaplacení
Teď jsem kvůli ní třeba zrušil dovolenou bo musela na operaci a raději jsem vrazil do psa 15litrů než bych se válel na plážitaky za ně dejchám
Já zase za některé jejich debilní páníčky sbírám psí hovna.
Psy mám rád,ale optimum by bylo, kdyby jich běhalo o polovinu míň. Obvzlášť těch chudáků celý den zavřených v bytech paneláků.
lidí je taky jak sraček a mohla by jich bejt polovina
bydlim v krabičkárně a nemyslim že moji psy nějak strádaj, sou venku4* deně a sou spokojený, co já vim tak pes ať je na zahradě nebo v bytě tak cca16 hodin prochrápe
hovna na chodníku taky nemam rád ale prudit někoho se psem kterej se vysere do trávy a po prvnim dešti je v mě připadá zbytečný
dle toho co píšeš tak máš psi rád ale nikdy si žádnýho neměl
jinak sbírání hoven po někom je vopravdu slušná úchylka
to jebu
Filous psal:mr.BSE psal:takze suma sumarum - bez obav do nej jit?
...di do něj, je to nezmar, jezdí s náma i na lyže, fšechny sou si povahovje dost podobný, hravý, přátelský a společenský...ta naše nemá ráda jen ty snědý, netušim po kom to má ...teť na dofče chtěla ulovit černocha, aš mi ho bylo líto ..chudák chlap málem dostal infarkt
sem si uplně představil tu vaší bestii jak ti vláčí do domu 100 kg černocha za kotník
Lihy psal:Filous psal:mr.BSE psal:takze suma sumarum - bez obav do nej jit?
sem si uplně představil tu vaší bestii jak ti vláčí do domu 100 kg černocha za kotník
...no dybys to viděls ...šla do něj fakt vostře ...chudák si rozsypal do písku fšechny ty cajky co prodával, pag bjehal vokolo tý bedny co v ní ty cajky nosil a ve finále, jag chtěl tu bednu přeskočit, tag vo ní klopejt, upat hubou do písku a hrabal rukama-nohama jag krtek s tym ksichtem zaraženym f zemi, no estráda pro půlku pláže
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 08:22:23 Offline |
to chtělo kameru holt bílý psisko nemámo rádo jinou barvu...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...vono jí spíš rosčilovalo jag cinkal tema tretkama...
Kdyby cinkal alespoň lahváčema... Ale kuřecí pařáty, prášek z rohu nosorožce, netopýří trus nebo myší ocásky... To bych byl taky nasranej kdyby mě s těma cetkama otravoval.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 10:20:34 Offline |
chtěla si hrát a chlápek to nepochopil....
nemam rad kocky
sou to vychcany svine , mlada ma kocoura a normalne si s nim clovek hraje a z niceho nic, jen tak z prdele sekne packou a pritvrdi ve "hre"
tak sem mu dal takovyho lepaka, ze "chudak" nevedel ktera bije
od ty doby uz mi to neudelal, ale mlada je vod nej doskrabana kazdou chvilku
pes je proste uplne vo necem jinym, mnohem lepsi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:nemam rad kocky
sou to vychcany svine , mlada ma kocoura a normalne si s nim clovek hraje a z niceho nic, jen tak z prdele sekne packou a pritvrdi ve "hre"
tak sem mu dal takovyho lepaka, ze "chudak" nevedel ktera bije
od ty doby uz mi to neudelal, ale mlada je vod nej doskrabana kazdou chvilku
pes je proste uplne vo necem jinym, mnohem lepsi
Kocky jsou inteligentnejsi nez psy.Maji svou vuli.Bohuzel je cloveku milejsi tvor submisivni,ktery se lehce podridi.Jen osobnost lidska,preferuje "osobnost" i u zvirete.
Mam kocoura,ale psy mam stejne rad.
...che palle !!!
yello psal:Kocky jsou inteligentnejsi nez psy.Maji svou vuli.Bohuzel je cloveku milejsi tvor submisivni,ktery se lehce podridi.Jen osobnost lidska,preferuje "osobnost" i u zvirete.
Mam kocoura,ale psy mam stejne rad.
V podstate mi nezalezi na tom, jak odborne a zainteresovane tvuj prispevek vyzniva
Pro me sou kocky proste vychcany
Ale samozrejme jim nijak neublizuju a ve svy podstate je mam i rad, jako vsechny jiny zvirata! A s tim kocourem od mlady se dycky rad pomazlim, pokud nezacne zase sekat
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kelly01 psal:Kočky jsou dobrý pouze k tréningu
No to me povidej ted sem se vratil z vecerni prochazky a to nase bily pako zase bezelo asi 300 metru za kockou, ktera na poli lovila mysi
Stacilo pisknout na prsty a byla zpatky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Help!
Zkouším už asi 4tej šampon, ale pořád se drbe a vokousává. Blechy nemá, ani žádný jiný viditelný parazity. Teď je čerstvě vostříhaná, ale ani to nepomohlo...
Nemáte osvědčenej šampon?
Všechny prodavačky mě vo všech šamponech tvrdí, že je na westíky úplně ideální...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Help!
Zkouším už asi 4tej šampon, ale pořád se drbe a vokousává. Blechy nemá, ani žádný jiný viditelný parazity. Teď je čerstvě vostříhaná, ale ani to nepomohlo...
Všechny prodavačky mě vo všech šamponech tvrdí, že je na westíky úplně ideální...
Zajdi si za zvěrolékařem ať udělá testy na alergie..To má dneska řada těhle čoklů...
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:mr.BSE psal:Help!
Všechny prodavačky mě vo všech šamponech tvrdí, že je na westíky úplně ideální...Zajdi si za zvěrolékařem ať udělá testy na alergie..To má dneska řada těhle čoklů...
To není čokl!
To je krásnej bílej pes
Nicméně zítra jde na očkování, tak pověřím ať udělaj i testy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
.......nevěř prodavačkám vem ji oliv olejem lehce ke kůži (jako kořínky)aby si ji neměl mastnou nech klidně dva dny a potom dětským šamponem Johnson co nevysušujeJjo a není to prdel.
Kelly01 psal:Starší 11000 a mladší litr..
Ceny jsou různé
Jinak k nezaplacení
seš kurwa dobrej pejskařtaky bych to tak řešil
Jebat motorky :-)
taky davame drafcum Johnson a maj klid
nicola.foxx (Člen) 05.10.2009 21:03:20 Offline |
Co to resis za kokotiny
Mam labradora a myl jsem ji samponama na cokly a na lidi. Po kazdym samponu se drbala az knucela.Doktor mi potom uz asi ze zoufalstvi rek at umeju cokla jarem a od ty doby je klid Peni to jako svine, z nekolika kapek umejes psu vic jak nadobi, je to levny a jeste mi cokl voni po pomerancich, jabkach a citronech
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Co to resis za kokotiny
Mam labradora a myl jsem ji samponama na cokly a na lidi. Po kazdym samponu se drbala az knucela.Doktor mi potom uz asi ze zoufalstvi rek at umeju cokla jarem a od ty doby je klid Peni to jako svine, z nekolika kapek umejes psu vic jak nadobi, je to levny a jeste mi cokl voni po pomerancich, jabkach a citronech
Já kokotiny řeším...
... ty je píšeš...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jasny ten pro deti sampon a fakt nemaj zadny trable, driv s jinejma meli ale toto nejak funguje jak ma
...trimuješ nebo stříháš??? ...temdle psum nevypadává srst jako vostatnim, nelínaj a dyš se netrimujou, srst se jim nečistí a to je základ spousty kožních problémů, prostě West se má trimovat, abys ho zbavoval starý srsti a né stříhat...jináč my používáme ňákej německej šampon Gottliebe s norkovym volejem nebo co...
Filous psal:mr.BSE psal:Help!
Všechny prodavačky mě vo všech šamponech tvrdí, že je na westíky úplně ideální......trimuješ nebo stříháš??? ...temdle psum nevypadává srst jako vostatnim, nelínaj a dyš se netrimujou, srst se jim nečistí a to je základ spousty kožních problémů, prostě West se má trimovat, abys ho zbavoval starý srsti a né stříhat...jináč my používáme ňákej německej šampon Gottliebe s norkovym volejem nebo co...
Prave ze striham,jak psal kelly. nejakej sampon s norkovym olejem mam taky,taky nepomaha. zkusim to trimovani,ale kdovi kdy,ted je cerstve vomigana...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
barynek psal:máte pořídit tohle a je bez problémů
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … rdubic.jpg
...nesměj na sluníčko, bo se spálej a nesměj se prát, bo sou na nich pag vidět škrábence...
nicola.foxx (Člen) 06.10.2009 09:47:44 Offline |
Kdepak kokotiny. Kdyz to tak procitam, tak jsem fakt rad za nenarocnyho fenu. Normalne ji vycesu, umeju a fertig.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
pavlikbary (Člen) 06.10.2009 10:19:16 Offline |
Filous psal:barynek psal:máte pořídit tohle a je bez problémů
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … rdubic.jpg...nesměj na sluníčko, bo se spálej a nesměj se prát, bo sou na nich pag vidět škrábence...
ale odpadne problém se srstí, a to je důležitý, Mlho
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:barynek psal:máte pořídit tohle a je bez problémů
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … rdubic.jpg...nesměj na sluníčko, bo se spálej a nesměj se prát, bo sou na nich pag vidět škrábence...
ale odpadne problém se srstí, a to je důležitý, Mlho
...to sice jo, ale trpjej i na egzémy ...a víš proč sou nahatý??? ...bo si je gdysy číňani tahali sebou jako živý konzervy a bes chlupů je mohli rovnou grilovat
Filous psal:barynek psal:Filous psal:
...nesměj na sluníčko, bo se spálej a nesměj se prát, bo sou na nich pag vidět škrábence...ale odpadne problém se srstí, a to je důležitý, Mlho
...to sice jo, ale trpjej i na egzémy ...a víš proč sou nahatý??? ...bo si je gdysy číňani tahali sebou jako živý konzervy a bes chlupů je mohli rovnou grilovat
no ale ty nahatý z emeriky (mexický a peruánský) by se starýmu motorkáři hodit mohli, bo se používaly k nahřejvání při reumatyckejch potížích, maj i nějak vyšší tělesnou teplotu než většina ostatních pesů....takže k čopru i holýho psíka
Lihy psal:Filous psal:barynek psal:
ale odpadne problém se srstí, a to je důležitý, Mlho...to sice jo, ale trpjej i na egzémy ...a víš proč sou nahatý??? ...bo si je gdysy číňani tahali sebou jako živý konzervy a bes chlupů je mohli rovnou grilovat
no ale ty nahatý z emeriky (mexický a peruánský) by se starýmu motorkáři hodit mohli, bo se používaly k nahřejvání při reumatyckejch potížích, maj i nějak vyšší tělesnou teplotu než většina ostatních pesů....takže k čopru i holýho psíka
...jo, to jo, to máš sice praudu, ale myslim, že za jízdy by mu byla dost kosa
Filous psal:barynek psal:Filous psal:
...nesměj na sluníčko, bo se spálej a nesměj se prát, bo sou na nich pag vidět škrábence...ale odpadne problém se srstí, a to je důležitý, Mlho
no jo, když vy si pořizujete nóbl psíky, stačil by jeden směska a díky mega genetický modifikaci by to mohlo bejt cajk
jinak ohledně toho grilu - hnus velebnosti
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jinak ohledně toho grilu - hnus velebnosti
jojo to máš recht....to maso musí bejt strašně suchý....to takovej čau-čau to bude asi jiná mňamka
Ps. psi teda nežeru, ale když se nad tim člověk zamyslí, tak je to fuk kerý zvíře sežereš. V čom sou krávy nebo prasata jiný než ten pes? Takový prase je chytrý jak prase. Je to jen o tom co si která společnost vybere, nám přídou divný muslimové, že nežerou prasata, ale z jejich pohledu je to dost podobný jako pro nás sežrat toho psa. Takže ať si každej žere podle svýho gusta, ale za to jak některý "lidi" s těma zvířatama zacházej bych je věšel za koule do průvanu.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2009 13:18:28 Offline |
Lihy psal:barynek psal:jinak ohledně toho grilu - hnus velebnosti
jojo to máš recht....to maso musí bejt strašně suchý....to takovej čau-čau to bude asi jiná mňamka
Ps. psi teda nežeru, ale když se nad tim člověk zamyslí, tak je to fuk kerý zvíře sežereš. V čom sou krávy nebo prasata jiný než ten pes? Takový prase je chytrý jak prase. Je to jen o tom co si která společnost vybere, nám přídou divný muslimové, že nežerou prasata, ale z jejich pohledu je to dost podobný jako pro nás sežrat toho psa. Takže ať si každej žere podle svýho gusta, ale za to jak některý "lidi" s těma zvířatama zacházej bych je věšel za koule do průvanu.
vzal jsi mi toho psa z huby
Lihy psal:barynek psal:jinak ohledně toho grilu - hnus velebnosti
jsem netušil, že mezi náma hovadama (bez urážky ) tady by se mohla rozvinout hluboce filosofická diskuze a ejhle. Nicméně s tebou souhlasim v tom různym kutlurním přístupu k žraní masa. Já to bral čistě z vlastního poheldu, že zvíře, který si piplám pro radost a krácení dlouhý chvíle bych měl pak hodit do trouby na pekáč.
a s koulema taky souhlas
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1