Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 04.08.2008 10:48:01 Offline |
Re: kod barvy tmavě zenkavej bandita
chvíli vydrž a mistr od fochu se ozve.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jistá podoba tam je. takže avatar ok. Pár údajů jsem doplnil. Další dle nálady. Čekám, že nebudu muset začít uctívat mocného pistolníka Osirise a jeho posvátnou lakovací pec italské výroby jen proto abych se dozvěděl kod tý zelený barvy
P.S.: motorka samozdřejmě přibude pár dní potom se dozvim ten kod z posvátného colorboxu a dave600 se bude moci činit
Jezdi tak, jako kdybys byl neviditelný!
bobika psal:jistá podoba tam je. takže avatar ok. Pár údajů jsem doplnil. Další dle nálady. Čekám, že nebudu muset začít uctívat mocného pistolníka Osirise a jeho posvátnou lakovací pec italské výroby jen proto abych se dozvěděl kod tý zelený barvy
P.S.: motorka samozdřejmě přibude pár dní potom se dozvim ten kod z posvátného colorboxu a dave600 se bude moci činit
Jestli si muzu dovolit upresnit. Kdyz nekam vlezes jako novy, je slusne se predstavit, proto to vyplneni profilu. Kdyz nejsi slusny , nemuzes cekat zazraky
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
bobikoj: a proč si to teda ten co se bude potom činit nesežene sám ? fotkou jsem myslel fotku motorky a s tím colorboxem si nebuď tak jistej
...jinak 0WP
krysakoj: Y7H
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1