Nejsi přihlášen
Tom tom rider
Mám k dispozici soft pro TT Rider - cela evropa az po ural, tak kdyby mel nekdo zajem, dejte vedet. ma to cca 1,5 gb, pokud udelate misto na FTP, poslu to tam, neni problem. Jinak chodi super, ted jsem se vratil ze slovenska a no problem. Cus bus vospi
Re: Tom tom rider
Vospi psal:Mám k dispozici soft pro TT Rider - cela evropa az po ural, tak kdyby mel nekdo zajem, dejte vedet. ma to cca 1,5 gb, pokud udelate misto na FTP, poslu to tam, neni problem. Jinak chodi super, ted jsem se vratil ze slovenska a no problem. Cus bus vospi
no ved to hod na FTP...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Vospi psal:Mám k dispozici soft pro TT Rider - cela evropa az po ural, tak kdyby mel nekdo zajem, dejte vedet. ma to cca 1,5 gb, pokud udelate misto na FTP, poslu to tam, neni problem. Jinak chodi super, ted jsem se vratil ze slovenska a no problem. Cus bus vospi
Teda hned tvůj první příspěvek do diskuze a taková výzva Tak to tam dej
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Oki, hodim to tam, ale az ve ct, pac do te doby nebudu v kanclu. Jen aby tam bylo 1,5 gb místa. Bo jinak osobni odber nebo mi poslete SD karty, jak chcete. Navigaci a banditum zdar. A neni to prvni prispevek, bo jsem registronaje uz od r. 2003 (na starych strankach s tehdy novym banditem ). Cusik Vospi
dneska jsem to tam chtel dat ale FTP je plny, je treba tam uvolnit misto, je tam toho asi 80%. Jak chcete, pokud to uvolnite, dejte mi avizo na 737 215 999. A pokud staci Kellyho verze, budiz. Ale po srovnani verzi by jste se divili, ja mel taky drive tu omezenou verzi. Vospi
Kelly01 psal:Tak vám tam tu první peru..
Ale moje charitativně-sociální okýnko je tímdo do 1.3. vyčerpáno
Fčera sem to tahal přez komandra a nasem zjistil,že jedině přez IE prohlížeč a na to už nebyl čas a dnes to je v hajzlusi to smáz?jestli ty ne tak sorry
Jebat motorky :-)
Dostane zatím jen PL,CZ,HU,SK-WE 660.1223, má to 185 645 340 bajtů či čeho
Třeba Western Europe 660.1256 má 952 037 880..
Tak si to ověřte,pouštím to z práce tak kdyby tam bylo míň tak to spadlo..
Jinak k tomu používám DE,AT,CH-WE 660.1223,ale v podstatě jen pro vyhledání cíle a opačně..
Ale jen proto že se mi nechcou přepínat tak v TT6 zadám jen pozici GPS kerou si najdu vždy v té druhé..
TT5 to neumožňuje ..
God Save The Queen!
Kelly
Vysvětlímkdyž sem to stahoval přez komandra tak po stažení sem měl soubor Cline a nic víca to samé mě to ukázalo aj když sem to votevřel na Ftp zas v komandruNo a tak sem to votevřel v IE prohlížeči a tam mě to vokázalo vše jak má bejt a dokonce aj víc mb než na ftp na komanderu nějakejch 98 105 974mb.No a tak sem to chtěl při mojem na pikaču připojení T-mobile stáhnout dnes a von to někdo smáz
Možná to chce počkat až to tam je všechno a ne stahovat když se to tam pere,pak stáhneš jen tu část co tam je a komandr u rozestahovaného souboru vyhodí chybu neb není celý..
Asi
Snad
Jsem v tomhle "na Filouse"
God Save The Queen!
osiris psal:palousovi: a neotviral jsi to v tom commanderu jeste kdyz to tam brambora cpal ?
Těžkoztahoval sem to až po hlášce máte to tam a Marián tam měl pro změnu těch souborů pouza štyry což taky nebylo vše a taky přez komandratakže zakopanej pes je asi něgde indeale Marián je takovej kůň že svou navigaci tímto přehráním dorazil
kellymu: velky hovno, komander ti stahne to co mu zadas i kdyz tam toho je treba jen pulka, tak ti stahne tu pulku co tam byla kdyz jsi ten prikaz zadal - a bez chyby nebo jakykoliv hlasky ;) - chyba je u toho kdo stahuje ....vime svy vid, viz. navazovani nedokoncenyho stahovani
palousovi: myslim, ze jsi mel nacteny okno komanderu z ty doby kdyz to tam nebylo vsechno, kdyby ses odpojil a pripojil znova, tim by se ti nacetl ten zbytek, tak to tam mas vsechno stejne jako v ie ...ono totiz, kdyz se podivas, tak ten soubor co jsi stahnul je nejvetsi a mohl tam bejt (i kdyz treba ne celej nactenej) a nez tam doladoval brambora ten zbytek, coz uz jsou zlomkovy soubory, tak to byla otazka par desitek vterin - cili, jste si to jen blbe zadali
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:kellymu: velky hovno, komander ti stahne to co mu zadas i kdyz tam toho je treba jen pulka, tak ti stahne tu pulku co tam byla kdyz jsi ten prikaz zadal - a bez chyby nebo jakykoliv hlasky ;) - chyba je u toho kdo stahuje ....vime svy vid, viz. navazovani nedokoncenyho stahovani
palousovi: myslim, ze jsi mel nacteny okno komanderu z ty doby kdyz to tam nebylo vsechno, kdyby ses odpojil a pripojil znova, tim by se ti nacetl ten zbytek, tak to tam mas vsechno stejne jako v ie ...ono totiz, kdyz se podivas, tak ten soubor co jsi stahnul je nejvetsi a mohl tam bejt (i kdyz treba ne celej nactenej) a nez tam doladoval brambora ten zbytek, coz uz jsou zlomkovy soubory, tak to byla otazka par desitek vterin - cili, jste si to jen blbe zadali
Čeče tam bude asi ten pes
rek bych ze sme zacali stahovat moc brzy,kdyz to tam este nebylo cely.palous este driv nez ja,stahnul jej cline,me se stahli 4 soubory,ale furt ne vse.
ted to tam taky este neni cely,je tam nakejch 45 mega,takze to nema cenu este stahovat
...sam mezi jebkarema...
no to bysme bejvali potrebovali vedet fcera,dnes jiz to vime.chybama se clovek uci...
sme si mysleli ze to tam uz kelly davno ma cely,capnul sem adresar pretah a ani nekoukal co je vevnitr.priste bude radna kontrola
...sam mezi jebkarema...
nety psal:no tak už víme kdo to smazal.... tak ať to zas hezky vrátí ne? Palous, sím hoď to tam, odpoledne bych to stahl... Předem díky
Nic sem nemazal vod toho tady sou asi jinítaky nechápu proč se ten dotyčnej nezeptá už to máte?a ten kdo to smazal poprvé si myslím aj po druhý a tomu říkám tydýtuž mě to neba
Stránky: 1