Nejsi přihlášen
Re: 4. CEC Most - tak jak kucíííííííííííííííííííííííííí???
...zas brambor ...ale vono to na tý mrše rychlejc a líp prostě nejde
...a Tom to sám fšechno nezachrání
...navíc fčera jeli fšichni strašnou palici, třištvrtě pole jezdilo maks do 1:55
...nevíte něgdo vo předních vidlích z RF 900 ??? ...to neskutečný vlnobití je spůsobený tym, že sme sice vylepčili zadek jednotkou z Gixera, ale předek je naprosto tragickej a teť se to spolu pere...Tomáš Foukal mi řek, že nás vobdivuje, že sme hrdinové, páč von by na to prej nastartovaný nesed
...prej proč na tom jezdíte??? ...dyk to prej je dobrý tak na ježdění na pláž ...no, chtěl sem se trošku urazit a něco mu udělat, ale dyš nám pomoch trochu poladit ten podvozek, tag sem ho nechal
...díky Radce za sprostředkování jag seřízení, tag sehnání spojky, Progearovi za dovoz spojky i dyš jí budem dělat aš teť, Tajnýmu a Tajnejm dětem za beskonkurenčně nejlepčí fandění z hlavní tribuny, kam se nigdo jinej nedostal a fšem vostatnim za náfštěvu f boksu a držení palců
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 05.08.2008 10:24:09 Offline |
jenom párpikčrů:
večer samo pohoda jako dycky
královna koloběžka
ráno před tréninkama stále veselo
hned po tréninkách pak očekávanej lijavec a rychlý přezouvání na mokro
fiata nacpat do mokrýho mundůru
mokrej start
jarda
filous
inkviz
kožuch a jeho ratbike
střídání
hodina do konce
pionýři z klubu
doba je temná...
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.08.2008 10:27:11 Offline |
To Filous: Uz sem rozhodil site u Pepína v Mapu, po vidlicich se popta...
Koukal sem ze prumer je tech 43 ale delka je u RF 571 nez u Bandasky 614 a vo to nám asi jde predpokladám....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jasne, ale ani to není zárukou toho, že to bude fungovat...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
no..nevýhoda toho je,že ty kelímkový jsou dělaný na menší hmotnost předku...stačí se na to někde mrknout..tam jsou pružinky jak svářecí drát a hodně práce májí ty různý přepouštěcí mechanismy apod..
Hledal bych tím pádem mezi starýma mašinama s apsajd vidlema,kde ta hmotnost nebyla jako dnes..starý gsxr atd..to už ale Filous určitě ví
PURE NAKED BIKE!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 12:23:36 Offline |
proč myslíš,že shánějí vidle z RF 900 to je stejně stará vrána jak ten bandit..ještě tak možná TL nebo TLR nebo GSXR1100
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:proč myslíš,že shánějí vidle z RF 900 to je stejně stará vrána jak ten bandit..ještě tak možná TL nebo TLR nebo GSXR1100
Šak jo...ale novějších je větší výběr
PURE NAKED BIKE!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 12:35:01 Offline |
to jo,ale už stavěný na něco o 50- 80 kg menší váhu
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 12:39:36 Offline |
to asi určitě..chce to jen někoho kdo s tím má zkušenost jinak zkurvíš zbytečně docela dost materiálu kterej není zrovna zadarmo.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 12:53:07 Offline |
jako,že jsou krátky a bude motorka moc na přední kolo?
tomasNJ psal:jasne, ale ani to není zárukou toho, že to bude fungovat...
Máte čtvrtej závod, první sezony... Klucí klid... Hlavně vydržet...
Kdyžtak zase vydáte nějaké emise nových triček.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hele a je to ještě furt bandit?
jináč někdo tady měl odkaz na stránky nějakýho moto-fotografa, já si ho neuložil a teď nevím, hlupák, hledám...něco jako rejnhard...fotil i v Hungáči, ale má tam víc akcí...případnýmu znalýmu dík!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.08.2008 13:05:17 Offline |
Americkej psal:hele a je to ještě furt bandit?
jináč někdo tady měl odkaz na stránky nějakýho moto-fotografa, já si ho neuložil a teď nevím, hlupák, hledám...něco jako rejnhard...fotil i v Hungáči, ale má tam víc akcí...případnýmu znalýmu dík!
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 05.08.2008 13:34:18 Offline |
Americkej psal:hele a je to ještě furt bandit?
sou dva úhly pohledu, jeden jezdit na stylový origo motorce a užívat si to, druhej udělat z toho aspoň trochu konkurence schopnej bajk k těm tuonům, fz1, s4r, a morinkám co tam jezděj. my bysme radši závodili než se kochali, proto se tam cpou i nebandit věci jen aby to běhalo vo něco líp...
jo a ještě jeden poznatek, v prvnim závodě byl v zadní tlumič, takže to bylo vo ničem, pak hungáč kde to jakž takž fungovalo (podvozek), v třetim závodě (brno) sem si už řikal, že to je více méně doladěný a že funguje podvozek docala dobře, jenže teď v mostě to byla zas tragédie... co z toho vyplývá? brno je rovný jak podle pravítka, nikde žádná nerovnost a tenhle bandití handicap tam dost mizí, v mostě zustal původní tankodrom jenom s novým kobercem a je to na
co naplat, dem ladit dál
doba je temná...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 13:48:38 Offline |
Hlavně bych řek že jste si na závodění vybrali dost atipickou motorku,ale na druhou stranu proč ne...zkusit se má všechno.
říkal jsem v zimě, že to není zrovna okruhovej stroj...na FZka a Tuona to bude mít stále hmotnostní a podvozkovej hendikep...
ale kdo si hraje, nezlobí......tak ať to jezdí k vaší spokojenosti...
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.08.2008 13:54:45 Offline |
to Inkviz: Tak testovat je treba, to delaj vsichni, samo to nejde nikde....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...je pravda, že ten Most je hrbatej jag starej kozel ...a to co předvedli f poslední zatáčce přet cílofkou no to je vážně g zblití, páč tři přechodový hrany asfaltu se spárama jag sviň je fakt moc a to nemluvim vo tom schodu na výjezdu z poslední...jedeš v náklonu na stupačce, najednou ti zadek vodskočí, sevře se ti prdel, dáš štyry, sklidníš vlnobití, pjet, brzdy, zas vlnobití...no docela prča
...dycky první tři kola sem nasranej, pag uš se směju do helmy
K.a.s.y.m. psal:Hlavně bych řek že jste si na závodění vybrali dost atipickou motorku,ale na druhou stranu proč ne...zkusit se má všechno.
...nás by to na ňákym Fázeru nebavilo
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 05.08.2008 14:18:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Hlavně bych řek že jste si na závodění vybrali dost atipickou motorku,ale na druhou stranu proč ne...zkusit se má všechno.
no tak sichr, že béčko neni ideální na okruhy, na druhou stranu jsou to závody s kategorií "naked" a co jako jinýho bysme měli vybrat za naháče??? jasně, tl nebo sv1000 by bylo na okruh asi lepší, nebo třeba takovej upravenej b-king ale jednou prostě tlačíme za bandit
, tak to tak zustane
doba je temná...
zas tak špatnej stroj na závody to není
snad jen v jiný době
ale to co s tou babkou předvádíte hmmm
ale dost lichotek chuligáni a trénovat
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.08.2008 14:29:37 Offline |
taky jsem to nemyslel nijak špatně...i z výsledků je vidět ,že když jsou vhodný podmínky tak ve to hlavně o hlavě a rukou a ne o motorce...to 2 místo z předchozího závodu myslím mluví za vše.Takže vám budu držet palce a fandit...jen tak dál
filousoj: no tag tos brzo zapoměl na starej vokruch co ? ...to já navopaq proti loňsku sem se dvje hodiny usmíval do helmy spokojenostěj jag to na tom krásně frčí a časy proti loňsku sou co ? no nižší kurva, nižší
...já ti povim co ftom je, máš zmlsanej rypák
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:filousoj: no tag tos brzo zapoměl na starej vokruch co ?
...to já navopaq proti loňsku sem se dvje hodiny usmíval do helmy spokojenostěj jag to na tom krásně frčí a časy proti loňsku sou co ? no nižší kurva, nižší
...já ti povim co ftom je, máš zmlsanej rypák![]()
...asik jó
Jestli vy nejste na tu chuděru moc těžký....
Ps. Jinak v mostě se mi to líbilo, nebejt těch pojebanejch origo stupaček který sou uplně debilně nízko Plno lidí si stěžovalo na nějaký hrby a já si jich ani nefšim, von se mi ten zadek houpe tak nějak furt, ale houpe se to celý i s předkem tak nějak stejně, takže jezdim motárd stil
![]() |
Monty Jack (Člen) 05.08.2008 16:33:23 Offline |
Jasně že to Bandit je a dokud vidím žebra tak i ortodoxní
Doufám, že se nemýlím, když předpokládám, že to není vo tom najít nejlepší stroj na okruh, ale předvést, že i todle železo se s trochou péče, šikovnýma pilotama na okruhu neztratí.
Jinak je pro mě potěšující informace, že už to není vo tom nefunguje todle, teče tamto, nebrzdí todleto, ale špekuluje se stylem "co takhle vylepšit tadyto"
Zase jsou všichni celí a zdraví, pobrala se fůra zkušeností, takže co dodat.
Gratulace chlapi, nevěšte hlavy, není každej den posvícení a příště třeba zase bedna.
ps. : k těm rejdovejm fotkam, dává možnost stáhnout orginál data (plný rozlišení bez vodotisku), tak co udělat anketu vo nejlepší a ty objednat. Při 51 kouscích to vychází na 18kč kus. (http://www.fotorejda.com/Ceniky/Cenik_CEC.pdf)
Přispěju navýšenou částkou za nášivky a nálepky
(Esli je vám to u zdržte se nevraživých komentářů. Už tak mám den na
)
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 05.08.2008 17:56:34 Offline |
Monty Jack psal:Jasně že to Bandit je a dokud vidím žebra tak i ortodoxní
Doufám, že se nemýlím, když předpokládám, že to není vo tom najít nejlepší stroj na okruh, ale předvést, že i todle železo se s trochou péče, šikovnýma pilotama na okruhu neztratí.
Jinak je pro mě potěšující informace, že už to není vo tom nefunguje todle, teče tamto, nebrzdí todleto, ale špekuluje se stylem "co takhle vylepšit tadyto"
Zase jsou všichni celí a zdraví, pobrala se fůra zkušeností, takže co dodat.
Gratulace chlapi, nevěšte hlavy, není každej den posvícení a příště třeba zase bedna.
tak nějak jako by mi to z držky vypadlo
doba je temná...
Tož kucí já su bohužel stejně postiženej jako vy, neli víc a proto říkám nic moc ale na druhou stranu je pořád pravda, že rozhodně nejezdíme poslední z výsledkové listiny a to si myslím že je pořád víc než dobrý na těch strojích na kteréch tým jede ...... vzhledem k tomu na jakejch mašinách sou v celkové výsledkové listině ti za nama tak pořád gut.......... ! Doufám, že ty vidle už budou poslední zásadní věc která se na Béčku bude dělat teda a začne to pořádně fungovat (v rámci možností).....
P.S. Už sou snad na cestě budíky a poslední plasty a motyka už se skládá tudíž finále snad určitě klapne!!
Jasně že BANDIT !!!
Sem Alešovi říkal ať přijde pomoc a popřát hodně štěstíka místo mě, ale že vezme sebou Foukačku sem teda netušil
Na příští závod už fakt musim!!!
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2008 08:55:55 Offline |
Zdenek psal:Kluci navopak,,,sem na Vás hrdej a jen tak dál, fandím Vám,,jo a Radka nemá vůbec cit, myslím tím ten vejstřich.Zdenek.
jako ,že měl bejt větší? aby s tebou pak nešlhnul infakt
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 06.08.2008 10:49:34 Offline |
výstřih fajn a kozy taky jenom jí eště příště musíme přelepit amerikou pusu abysme mohli jenom koukat a ne koukat a zacpávat si při tom celou dobu uši
ahoj ráďo
doba je temná...
inkvizitorr psal:výstřih fajn a kozy taky
jenom jí eště příště musíme přelepit amerikou pusu abysme mohli jenom koukat a ne koukat a zacpávat si při tom celou dobu uši
ahoj ráďo
Teda já Tě praštím, kdyby mě nebylo, mlčky byste po sobě civěli
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Zdenek psal:Kluci navopak,,,sem na Vás hrdej a jen tak dál, fandím Vám,,jo a Radka nemá vůbec cit, myslím tím ten vejstřich.Zdenek.
he???? nemám cit?
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
jirka silver (Člen) 06.08.2008 12:33:06 Offline |
Na horším cajku někoho porazit pocit
Připomnělo mi to závody na lyžích já Sulov-Artis a zajel jsem 5tej čas ve sjezdu KP žáků.Za mnou stáli kluci Atomic,Rossignol,Kneissl a podobný super lyže no super
Najdete nás na každém kilometru
pěkné galerky ...
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12694
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:pěkné galerky ...
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12723
http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12694
Stránky: 1