Nejsi přihlášen
Re: BRZDOVE DESKY
treba sbs street excel
jeden obchod mas na hl. strance a nebo treba tady je jich par
http://slevy.motorkari.cz/?cId=katalog& … tegorie=10
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak to já jsem zase ted rozebral zadní brzdu a zjistil jsem, že hodně dávno se kousla ta užší gumička s pístkem a ten pístek vůbec nefungoval. A úplně stejně vypadaj i destičky. Jedna je plech a druhá je ouplně nová. Takže bych potřeboval jen jednu destičku
jestli někdo náhodou nemá doma po nějakym kreši či co já vim, tak bych si ji vzal. Jinak budu muset koupit obě a tu co je v pohodě si dám do vytrýny
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Já mám doma ještě ty starý z B12 (nevím jestli je to stejný třmen, Tokiko nebo tak nějak se jmenují ty destičky). Jedna by mohla ještě něco vydržet (nějaký tisíc možná). Jinak si myslím, že je normální, pokud je jedna sjetá o něco víc než druhá, ale ne o půlku...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
2 Ondráš: Ty chodíš do školy v Praze? Jestli jo, tak bych se u tebe někdy stavil pro tu destičku. Ale jestli by se to muselo řešiti nějak složitěji tak na to kašlu a koupim nový.
T
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:2 Ondráš: Ty chodíš do školy v Praze? Jestli jo, tak bych se u tebe někdy stavil pro tu destičku. Ale jestli by se to muselo řešiti nějak složitěji tak na to kašlu a koupim nový.
T
No klidně se můžeme sejít. Já jezdím na sobotu a neděli domu, tak ti jí příští týden přivezu. Stejně si ale myslím, že těch 650,- co stojí, nebo tak nějak, za to nestojí...
Příští týden se připomeň. Já si to napíšu a pak třeba zavolej nebo pošli zprávu a domluvíme se, kde si to předáme. Kontak je v profilu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Timerobber (Člen) 03.02.2007 09:56:02 Offline |
Kua chlapi, potřebuju helf. Chci vyměnit desky na předek i na zadek (mám B12 96), jsem ochotnej jít do dražších desek (origo Nissin?), mám ale přání, aby to úplně nejmíň žralo kotouče a dobře to brzdilo, je mi skoro jedno, že budou desky rychle ubejvat, bezpečnost nadevše. Kua ale nikde jsem nenašel, co tam patří, třeba i od toho Nissinu, jsem slepej nebo blbej? Plíz, hoďte nějakou zkušenost nebo tip. Nebo by uměl někdo sehnat za dobrou cenu? Jo, a jak jako trubka co tomu nerozumí, poznám že už jsou desky na výměnu? Musím rozdělat třmen, abych viděl ty zářezy? Když se takhle jenom zvenčí podívám, houno vidim..
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
...vem si baterku nebo prenosku, ohni se a posvit si po smeru, nebo proti - jak je libo a uvidis tam
...rozmery mas tady: http://www.motonet.cz/motocykly.php?zna … p;rok=1996
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Timerobber (Člen) 03.02.2007 23:47:02 Offline |
Díkas Osirisu, kooknu tam a hyň sa ukáže. Toš ale na tom odkaze nejsú Nissiny, ale sú tam ostatné vjeci, tak uvidím. Šikne sa.
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
mno o vikendu sem se radne projel z bratrem a kdyz jsem prespaval u babicky omrknul jsemv garazi moto nalestil vycistil a koukam tak co bude treba a zrejme pristi mesic udelam desticky predek i zadek.co rikate na ty GOLDFREN nebo Carbone Lorraine .no pocitam ze me na tu moji rekreacni jizdu tolik mizet nebudou ani desky ani kotouce nevim nevyznam se v tom. dikes
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1