Nejsi přihlášen
podsviceni mota
Mam dotaz kuci ,
Nevite nekdo jak udelam podsvetleni motorky , treba modre .... (jak maj tuneny auta) nebo nemate to nekdo, popriapde jestli e neco takeho neda kupit a nebo jak si doma neco spichnout .... libi se mi to a rad bych si to dal na stroj .........
pls hlavne si odpustte kecy typu : budes jak cirkusak
WD club member.
Re: podsviceni mota
no f tvým vjeku bych snad už i nějakou 18 ku radši bo pro pedofila v tvým věku je patnáctka už dost stará ni
a rovnou zajeď za Jarkenem a eném nastaf packy bo ti ty chňapáky rovnou zamkne v půta ni?
The father of the little princess of the dawn
... taky sem nad tím přemejšlel, stačí pár vysocesvítivejch diod který přes vypínač spojíš s baterkou.
... docela se mi líbilo jak měl borec na WildStaru decentní modrý podsvícení motoru a uvnitř Hyperchargeru červený diody který když byl motor v chodu tak ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... taky sem nad tím přemejšlel, stačí pár vysocesvítivejch diod který přes vypínač spojíš s baterkou.
... docela se mi líbilo jak měl borec na WildStaru decentní modrý podsvícení motoru a uvnitř Hyperchargeru červený diody který když byl motor v chodu tak ...
jj napadly men ledky ...... ale prave ze nevim kde je upevnit a hlavne jak
WD club member.
qwerty psal:SLUGI psal:... taky sem nad tím přemejšlel, stačí pár vysocesvítivejch diod který přes vypínač spojíš s baterkou.
... docela se mi líbilo jak měl borec na WildStaru decentní modrý podsvícení motoru a uvnitř Hyperchargeru červený diody který když byl motor v chodu tak ...jj napadly men ledky ...... ale prave ze nevim kde je upevnit a hlavne jak
mozna by sli dat takove ty hady (hadice) co jsou na vanoce na zdobeni barakuale ty jsou asi na vetsi napeti
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:qwerty psal:SLUGI psal:... taky sem nad tím přemejšlel, stačí pár vysocesvítivejch diod který přes vypínač spojíš s baterkou.
... docela se mi líbilo jak měl borec na WildStaru decentní modrý podsvícení motoru a uvnitř Hyperchargeru červený diody který když byl motor v chodu tak ...jj napadly men ledky ...... ale prave ze nevim kde je upevnit a hlavne jak
mozna by sli dat takove ty hady (hadice) co jsou na vanoce na zdobeni barakuale ty jsou asi na vetsi napeti
ty voe ja si necu delat s bandita vanocni stromek
WD club member.
... jen pro upřesnění,ty diody sem myslel dát směrem dovnitř,takže by byl např osvětlenej motor (u mě skrz průduchy) a to decentně, ne jak ti "Tydýti" co to maj u nás na Feldách nebo starejch Bavcích a vypadaj jak reklamní poutače vod Berousků (cirkusáků)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ondráš psal:Nezapomeň to před tou diskotékou ještě pár minut podržet v červeným poli.
To si pak určitě budou 15ky trhat rodidla.
od tamponů aby si je pak mohli strčit do uší kvůli riziku ztráty sluchu
Kam nevidím, tam nepospíchám
Geograf psal:Ondráš psal:Nezapomeň to před tou diskotékou ještě pár minut podržet v červeným poli.
To si pak určitě budou 15ky trhat rodidla.od tamponů aby si je pak mohli strčit do uší kvůli riziku ztráty sluchu
jj , todle uz mam podchyceny , nebojte ... rad se o ten dav 15tek podelim s vama kluci
WD club member.
no já nevím,ale to toho tolik najezdíš v noci
jinak oni tě sice nechytěj,ale jednou se jim to povede a pak budeš moc chodit na dízu pěšky a pokad jde o 15-ctky,tak paragraf na bambuli je trochu průšvih
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
SLUGI psal:yello psal:Na vlastni oci jsem videl,jak Polizia di Stato za to sebrala chlapovi technicak...
... za co, jakej důvod
mam takovyho tucha, ze by se to policajtum nemuselo libit z nekolika duvodu - treba proto, ze to je uprava vozidla,ktera neni technicky schvalena a pak taky treba, ze by to mohlo pripominat osvetleni policie nebo sanitky a tak .... vim, ze kvuli tomu mel u nas typek taky pruser - technicak mu teda nevzali, ale zaplatil pokutu a musel to dat dolu. Tenkrat to prave zduvodnovali temahle kecama
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
mr.BSE psal:Kdyz voddelas ten kajak a udelas z toho bandita, tak budou letet taky
jakej kajak
Sko je nahodou vzhledove supa , mne se to libi
oddelam to leda ze bych sebou svihnul ... by mi uz nezbylo nic jineho nez s toho udelat Nko , ale driv ne
WD club member.
SLUGI psal:... panáček se probral
... kdes byl když sem ti dnes psal Sem nakonec jel sám
No, u nas byl "candrbal" a nejak sem to prehnal
o pul jedny sem mel jeste 0,5promile, takze dneska na to fakt nebyla nalada
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1