Nejsi přihlášen
seřízení přední vidle
ahoj, potřeboval bych poradit jakým způsobem se seřizojou přední vidle na B12. Jde mi o to, jestli se povoluje ta matice a pak šroubovákem do drážky utáhnout , povolit??? A pak jaké je optimální nastavení? Mám to zašroubovaný zaroveň s tou maticí a přijde mi to moc tvrdý( jako že to odskakuje) Taky je možný že to je prostě jen jiný než jsem byl zvyklej z B6, tak prosím poraďte. Dík
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: seřízení přední vidle
hele já to mám doma od včera, tak vim prd co mi vyhovuje , jen ta guma co tam je je oskákaná jako prase že při zatáčení se řidítka memaj chuť držet ve stopě a jokoby se zavíraj? takže nová guma to je jasný ale zároveň trochu uberu a pak se uvidí
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2008 15:06:42 Offline |
nejlepší varianta je si dát standartní nastavení to je vetšinou na prostředek...pak máš vždycky volbu bud ubrat nebo přidat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2008 15:17:37 Offline |
pokud je ta guma oskákaná tak je špatná každá...pokud s tím chceš něco dělat aby to bylo trvalý a nemusel to po přezutí ladit znova nech to klidně až to přezuješ
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
přesně tak, ladit až přezuješ...vim o čem kasym mluví .....
no jinak oskákaná guma je spíš nešvar předchozího majitele....bude to asi dobržďováním v zatáčce....
nová guma udělá na vlastnostech při jízdě hodně dobrýho
mam michelin 2CT a dobryyy
o tom co se tu probíralo tisíckrát vím taky, jen je občas trochu problém, vytáhnout dotaz v souvislostech danýho problému , tak jen tak pro zajímavost ty tvoje gumy jsou dvousměsový??? Pokud ano, tak dík za info( klidně se rozepiš) a pokud ne tak sorry, ale zasíráš mi vlákno
jasne ze 2 smes a Z6 je taky dvousmes taky sem je jezdil ale na B6 a byly moc dobry
Stránky: 1