Nejsi přihlášen
alarm do nové moto
máte někdo zkušenost s alarmem do nový moto? v suzamoto v praze by mi nějaký můj "no name" alarm za pár set korun namontovali prej s obtížema a pak se ztratí prej záruka na kabely, řídící jednotku apod., ale vehementne mi nabizeji original alarm suzuki za 6,5 tis..
má někdo zkušenost s nějakým alarmem? třeba i na bázi gps.. do nové moto? díky jirka
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2008 15:41:11 Offline |
Re: alarm do nové moto
v suzuce ti nabidnou vždycky jejich zboží..mají procenta z prodeje plus práci,ale hlavně ručí za materiál.Což u tebou dodanýho zboží nemůžou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
www.jablotron.cz
Prověřená kvalita..mají tam hodně věcí..GSM a podobný ptákoviny taky..
PURE NAKED BIKE!
Já mám v garáži takovej bordel, že kdyby se tam snad někdo chtěl vkrádat,tak zakopne o lahváče,rozsype bednu se šroubkama,zamotá se do hadice a voběsí na kabelech..takže bych ho tam ráno našel a dostal by ještě po tlamě..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Já mám v garáži takovej bordel, že kdyby se tam snad někdo chtěl vkrádat,tak zakopne o lahváče,rozsype bednu se šroubkama,zamotá se do hadice a voběsí na kabelech..takže bych ho tam ráno našel a dostal by ještě po tlamě..
Jako kamosuj deda ma stejne "zabezpecenou" chatu, akorat naschval
Za vstupnima dverma a pod vsema oknama sou rohozky pro jety 100kama hrebikama
Na zadnim vchodem je zevnitr chaty nad dverma velka zavarovacka s louhem, apod.
A to mu kamos rozkecal aby dal fazu (fázi) primo na kliku
Prej se muze vysrat na to, aby jim daval za dvere kabelu se zradlem a vinem, jako to delaji ostatni
Second Class Citizen
1130 Café Racer
a nebo jak ten jeden sikovnej dedek mel u vstupnich dveri nejakou zbran kdyz nekdo caploval za dvere a dobyval se do chaty tak to strelilo borca do rozkroku, nevim jak to bylo udelany ale nejakej sot o tom byl kdysi davno v TV
Billy psal:a nebo jak ten jeden sikovnej dedek mel u vstupnich dveri nejakou zbran kdyz nekdo caploval za dvere a dobyval se do chaty tak to strelilo borca do rozkroku, nevim jak to bylo udelany ale nejakej sot o tom byl kdysi davno v TV
jo šok v TV měl, ale o tom, že je odsouzenej za ublížení na zdraví ...
jinak v SUZAmoto uz nic po zkusenostech s montazi naprosto normalniho alarmu, ktery ma snad 8 lidi ode mne a oni z toho udelali 18h prace.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
jirka silver (Člen) 12.08.2008 08:45:10 Offline |
Nový moto mám a alarm alakelly jsem si udělal sám.
V GM rtuťový spínač 65Kč
V elektro bezdrátový zvonek 300Kč.
Pájkou přiletovat rtuťový spínač toť vše.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Nový moto mám a alarm alakelly jsem si udělal sám.
V GM rtuťový spínač 65Kč
V elektro bezdrátový zvonek 300Kč.
Pájkou přiletovat rtuťový spínač toť vše.
Co nějaký plánek pro nás technicky ( nebo spíš elektronicky ), nenadané.....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
jirka silver (Člen) 12.08.2008 11:40:46 Offline |
Plánek není potřeba.
Zvonek s tlačítkem otevřít koukají 4 vývody z plošáku.Dva propojíš a zvoní to.Tak tam naletuješ dva fousy co koukaj z rtuťového spínače.Pájkou v deklu vypálíš dírku pro kablík.
jirka silver psal:Plánek není potřeba.
Zvonek s tlačítkem otevřít koukají 4 vývody z plošáku.Dva propojíš a zvoní to.Tak tam naletuješ dva fousy co koukaj z rtuťového spínače.Pájkou v deklu vypálíš dírku pro kablík.
nechces jit delat do suzamota delat montaze alarmu
WD club member.
jirka silver (Člen) 12.08.2008 14:44:32 Offline |
Volové nemám elektro vzdělání.SPŠS Ostrov+VŠE Praha + to hlavní za totáče nic nebylo tak si poraď.
suzamoto je v repich v praze, www.suzamoto.cz
Fulltank psal:hel ekde je to SUZAmoto? Uz sem to nekde slysel ale nemuzu si vzpomenout. dik
Stránky: 1