Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 12.08.2008 14:55:58 Offline |
Mapa suzuki bandit
Protoze pomaham jednomu typkovi tvorit mapu se zajimavymi (nebo treba nebezpecnymi) misty, tak me napadlo udelat mapu vlastni. A aby to bylo uplne nejlepsi, tak udelat mapu Banditaku. Tomuto ucelu vyhovuje Google Maps, kde jsem uz mapu zalozil a zacnu do ni cpat informace.
Kdokoliv se bude chtit podilet, prosim, napiste mi mail na spidermila(zavinac)gmail.com a ja vam dam prava do mapy take zapisovat.
Snad se nam podari vytvorit dobry zdroj informaci
odkaz na mapu:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& … c4&z=8
tak Bandit !
Spidermila (Člen) 12.08.2008 15:32:00 Offline |
Re: Mapa suzuki bandit
SLUGI psal:... panáček se v Dojčlandu nudí co
... rozdej tam ůkoly a dojeď na
Zrovna jsem mel chvilku, tak se musim odreagovat. Neboj dame, az se vratim
Spidermila (Člen) 12.08.2008 15:53:41 Offline |
Jak jsem prave zjistil, tak aby clovek mohl do mapy pridavat udaje, je treba se zaregistrovat na google (nebo uz tam mit ucet). Odkaz na registraci prijde spolu s pozvankou ke spolupraci na tvorbe mapy - samozrejme pote, co mi poslete maila
Spidermila (Člen) 12.08.2008 16:02:48 Offline |
SLUGI psal:... mýho majla znáš ne
jasne
Spidermila (Člen) 13.08.2008 08:35:06 Offline |
mr.BSE psal:ty jako nechces delat mapu tras, ale mist?
chci delat vsechno, co Google Maps dovoli. Pokud to pujde, tak i trasy.
Spidermila (Člen) 13.08.2008 09:03:59 Offline |
Takze jo, trasy jdou pridavat. Sice se vyznacuji manualne krivkama a ne zadanim vychoziho a ciloveho bodu, ale myslim, ze to staci.
Par tras jsem pridal
Smoula.koumak (Člen) 13.08.2008 17:38:16 Offline |
opatrně s těma trasama, nebo tam z toho budete mít Dubou2
Bandit v lese :-))
Spidermila (Člen) 14.08.2008 09:38:11 Offline |
Nemyslim, ze by se z tehle mapy stala celorepublikova "masofka". Takze proc nedoporucit par dobrych mist?
Ja treba neznam zadne dobre misto v cechach. A kdybych tam nekdy jel, treba navstivit svagra, tak bych se rad projel na nejake fajn ceste. Nebo treba dat dobry obed v doporucene restauraci, nebo se podivat na zajimave misto...
Meloun psal:Stejně..pokud tu trasu nemám najetou a zatáčky neznám,tak je to o hovně..
Neni to vylozene o hovne. Jen si to nemuzes letet jako tam, kde to znas, ale furt je lespi jet pomalejc na pekny ceste se zatackama nez jet treba o 2km vedle po zaplatovany rovny polnacce
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Smoula.koumak (Člen) 14.08.2008 14:00:29 Offline |
každopádně mapa míst je dobrej nápad taky zkusím zalovit v paměti co tady u nás na západě stojí za návštěvu (příští týden)
Bandit v lese :-))
Stránky: 1