Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » olej do centrálu....

hans (Člen)
12.08.2008 19:25:05

olej do centrálu....

včera jsem napasoval sentrál GSXR 11 do B12, ale je v něm málo voleje. vůbec to prakticky netlumí....
a tak se ptám, jakej volej tam můžu dát. nechce se mi shánět spešl do centrálů, pač ho potřebuju jen trochu a je dost drahej. zároveň nevim, kde ho sehnat jen trochu bigsmile....
dá se tam dát třeba 5 nebo 2,5 W jako do předků??? zvlášť, pokud tam ještě nějakej je a naředí se to???help

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Meloun (Člen)
12.08.2008 19:37:24

Re: olej do centrálu....

surprisedsurprisedidontknow

PURE NAKED BIKE!
hans (Člen)
12.08.2008 19:43:12

headshakeheadshake

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Meloun (Člen)
12.08.2008 19:46:59

2.5 nebo 5W do předků??idontknow

Kam to tam chceš lejt?surprised

PURE NAKED BIKE!
hans (Člen)
12.08.2008 19:53:02

jo, beru zpět....to jsme na psal blbost...
a teď koukám že to stojí pár korun...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Libor nx (Člen)
12.08.2008 21:29:50

Jsi si jistý,že tam chybí jen olej?Jinak nechápu jakej to má smysl.idontknowidontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
13.08.2008 08:00:58

Libor nx psal:

Jsi si jistý,že tam chybí jen olej?Jinak nechápu jakej to má smysl.idontknowidontknow

jakej má smysl dolejt olej do tlumiče?asi aby to tlumilo ne?
Pokud myslíš to proč tam dal z GSXR no tak asi zřejmně proto ,že má víc možnosti nastavení jak z B12 a má progresivnější charakteristiku.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Libor nx (Člen)
13.08.2008 09:06:29

K.a.s.y.m. psal:
Libor nx psal:

jakej má smysl dolejt olej do tlumiče?asi aby to tlumilo ne?
Pokud myslíš to proč tam dal z GSXR no tak asi zřejmně proto ,že má víc možnosti nastavení jak z B12 a má progresivnější charakteristiku.

tak to je progresivni jak stehno,kdyz ten tlumic nefunguje.a s tim olejem to asi nebude jen tak,kdyby byl  tlumic po mechanicke strance vporadku,tak ten olej tam asi zustane.mam jenom pocit jestli ten tlumic spis nepotreboval zrepasovat.

K.a.s.y.m. (Člen)
13.08.2008 12:25:28

stačilo napsat,že by potřeboval spiš repasy než hodnotit smysl dolejvání oleje...bylo by to srozumitelnějšícool

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Libor nx (Člen)
13.08.2008 21:23:11

K.a.s.y.m. psal:

stačilo napsat,že by potřeboval spiš repasy než hodnotit smysl dolejvání oleje...bylo by to srozumitelnějšícool

Asi jsem se špatně vyjádřil,ale o oleji jsem psal jasně,jen mi ucházel smysl dávat nefunkční tlumič na motorku.bad

hans (Člen)
14.08.2008 16:20:51

hoši hoši....smile1
dal jsem ho tam a po prvních pár km cítím jen samý zlepšení...únik voleje zatím nepozoruju....takže je klidně možný, že byl jen vylitej....no uvidím....
jinak tlumič byl takřka plnej, chybělo jen v hadici a nádržce. dolil jsem to hustším hydraul. volejem a myslím že po smíchání to celkem jde. chce to jen polaborovat s nastavením, popř. časem vyměnit volej (pokud bude samotnej tlumič OK)....good

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS