Nejsi přihlášen
Oslava !!!!!
Zdarec lidi ... chtěl bych s váma oslavit svoje dnešní narozky. Ještě musim zjistit jestli bude volné místečko které jsem měl v plánu !!! je to fotbalové hřiště v Tismicích (kousek od Českého Brodu). Mělo by se to konat buď v Pátek neo v Sobotu,podle toho jak moc lidí bude moct ten který den !!! vim že je teď hodně akcí kolem takže pokud bude málo lidí tak si s nima půjdu někam sednout (třeba Taťka Půlmotor by nás mohl přijmout) .... a ostatním to vynahradim třeba na Lipně !!! Jinak na hřišti by byla elektrika,voda,nejspíš sprcha , kabina a hodně místa na spaní . tak co ... pivečky by bylo doufám od Péti a nějakej ten tvrdej podle toho co mi kdo řekne !!! + nějaké masíčko na grilu
Traktor patří na pole !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2008 15:39:42 Offline |
Re: Oslava !!!!!
Šárka psal:jestli je to tenhla víkend tak moc nebudu moc sem na neschopence ale myslim že bych se tam mohla jet mrknout AUTEM
tě to na Královně nějak sebralo ,že teď marodíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 13.08.2008 20:13:37 Offline |
Bandit psal:Zdarec lidi ... chtěl bych s váma oslavit svoje dnešní narozky. Ještě musim zjistit jestli bude volné místečko které jsem měl v plánu !!! je to fotbalové hřiště v Tismicích (kousek od Českého Brodu). Mělo by se to konat buď v Pátek neo v Sobotu,podle toho jak moc lidí bude moct ten který den !!! vim že je teď hodně akcí kolem takže pokud bude málo lidí tak si s nima půjdu někam sednout (třeba Taťka Půlmotor by nás mohl přijmout) .... a ostatním to vynahradim třeba na Lipně !!! Jinak na hřišti by byla elektrika,voda,nejspíš sprcha , kabina a hodně místa na spaní . tak co ... pivečky by bylo doufám od Péti a nějakej ten tvrdej podle toho co mi kdo řekne !!! + nějaké masíčko na grilu
Hele Fsecko NEJ. Tenhle vikend nemuzu, pac musim dodelat doma nejakou zednicinu a pak zacit uklizet sklep po tech upravach. Pekne si to oslav.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
SleiP psal:Prijel bych hned ale üz mame zamluveny Brno takze se omlouvam.
Jinak preji vse nej k narozkam a hlavne hodne najetych km.
A jinak ty nepojedes na to Lipno?
No jelikož jsem se dozvěděl že je to pouze pro zvané (což jsem nevěděl) tak NE Jinak dík za přání
SleiP psal:Tak to sem taky nevedel ze je to pro zvane takze taky asi nikam nejedu no uvidem.
Ty jsi s bráchou zvanej... už jsem vám to říkala několikrát...
Banditovi se omlouvám, ale tuhle akci pořádám já za velké pomoci Ondráše a tak myslím že víš v čem je problém.
Děkuji za pochopení
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:SleiP psal:Tak to sem taky nevedel ze je to pro zvane takze taky asi nikam nejedu no uvidem.
Ty jsi s bráchou zvanej... už jsem vám to říkala několikrát...
Banditovi se omlouvám, ale tuhle akci pořádám já za velké pomoci Ondráše a tak myslím že víš v čem je problém.
Děkuji za pochopení
Mě se omlouvat nemusíš .... já už jsem si na ledacos zvyknul a jsem celkem splachovací takže v pohodě
Stránky: 1