Nejsi přihlášen
dumám, dumám
jen mě napadá v souvislosti s výběrem gum, nebylo by jednodužší než ze sebe pořád dokola dělat blbce a zvedat ze židle horký palice, přidat kolonku do profilu jaký gumy kdo jezdí, bych se pak na konkrétní gumy zeptal konkrétního člena?? Hledat jsem dal asi 20x a stejně jsem nenašel to co bych rád slyšel
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: dumám, dumám
Někdo jezdí puky a nedá na ně dopustit..druhej by to tam neoblík..
Tak k čemu ti bude zkušenost jednoho nebo dvou lidí??
Víš,jakým jezdíš stylem,tak podle toho si kup pnoje..
Není nic úsměvnějšího,než borec na překoňovaným kelímku se supercorsama,kterýmu chyběj do krajů 2cm a veprostřed je placka
PURE NAKED BIKE!
ale jo klidně , mě jde spíš o to, že jsem koupil motyku na který jsou Metzelerky roadtec Z6. A na předku jsou ojetý podle mě dost nestandartně. Tak potřebuju vědět jestli je tu někdo nemá a nesetkal se ze stejným problémem ( nastavení vidle atd.), protože potřebuju koupit novou a míchat se mě nechtěj, ale zase za každou cenu stejný mít nemusím
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2008 14:30:13 Offline |
Dado psal:ale jo klidně , mě jde spíš o to, že jsem koupil motyku na který jsou Metzelerky roadtec Z6. A na předku jsou ojetý podle mě dost nestandartně. Tak potřebuju vědět jestli je tu někdo nemá a nesetkal se ze stejným problémem ( nastavení vidle atd.), protože potřebuju koupit novou a míchat se mě nechtěj, ale zase za každou cenu stejný mít nemusím
ta tvoje nestandartně sjetá pneu je od nestandartního ježdění předchozího majitele kterej brzdil v zatáčce.Obuj novou a pak řeš podvozek...špatně sjetá guma umí s motorkou fakt divy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 13.08.2008 14:40:02 Offline |
no nevim jeslti by to mělo moc smysl, jednomu sedí to a druhýmu zas vono a bude tu sto lidí kerejch bude mít sto názorů, jestli nevíš jakou gumu, tak se zeptej někoho kdo už na svý motorce pár sad odjel a myslim, že to bude duchaplnější rada než od někoho kdo tam má svou první sadu, jezdí jak ponocnej, ale gumy dokáže vychválit až do nebe (pekla)
doba je temná...
Osi , dík. Koupím tu Z6. S RoadAtackama na B6 byla velká spokojenost, tak uvidím až olítám ty metzelerky
Inkvizovi: jasně že 100lidí, 100 názorů, ale někdy to tady vypadá že na dotaz, kloudnou odpověď nedostaneš a 80 ze 100 se jen baví tím, jak se pochlapit na úkor toho blbce co se zase ptá na to co se přece ptal snad každej tisíckrát
inkvizitorr (Administrator) 13.08.2008 15:03:29 Offline |
Dado psal:Inkvizovi: jasně že 100lidí, 100 názorů, ale někdy to tady vypadá že na dotaz, kloudnou odpověď nedostaneš a 80 ze 100 se jen baví tím, jak se pochlapit na úkor toho blbce co se zase ptá na to co se přece ptal snad každej tisíckrát
no vobčas to tak je ale řikam, tady je dobrý ptát se někoho kdo má už něco najeto a jezdí třeba podobně rychle jako ty a ne kdekoho třeba bez zkušeností a bez kloudnýho názoru. zmačknout tlačítko v anketě umí každej trotl, najdi někoho, kdo je schopnej vodjezdit tři-čtyři sady za rok a udělá z toho nějakej kloudnej verdikt
doba je temná...
Meloun psal:Někdo jezdí puky a nedá na ně dopustit..druhej by to tam neoblík..
Tak k čemu ti bude zkušenost jednoho nebo dvou lidí??
Víš,jakým jezdíš stylem,tak podle toho si kup pnoje..
Není nic úsměvnějšího,než borec na překoňovaným kelímku se supercorsama,kterýmu chyběj do krajů 2cm a veprostřed je placka
znám tuze namachrovanýho cápka na R1, co dává contiforce, ale von jí má jen na ježdění do práce cca 3km
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1