Nejsi přihlášen
Servisák z řad Bandiťáků v Praze
Chlapi, dělá tu v Praze někdo servis na Bandity, mám malý problém.... dal jsem tam laďák a nový filtr ( meiwa ) a přijde mi to lehce rozhozené ( bohatost směsi ) netuším.
Takže bych to chtěl nechat zkontrolovat a asi lehce polaďit.....jsem spíš pijan než ladič, tak to nechám na profíkovi.
Dík
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 15.08.2008 15:25:29 Offline |
Re: Servisák z řad Bandiťáků v Praze
mám pocit ,že nemusí protože mu to dělalo bordel i se seriovym...jen nevim jak vypadal..pokud byl zasranej hodně tak byl špatně i seroivovej,že
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kojaksro psal:Chlapi, dělá tu v Praze někdo servis na Bandity, mám malý problém.... dal jsem tam laďák a nový filtr ( meiwa ) a přijde mi to lehce rozhozené ( bohatost směsi ) netuším.
Takže bych to chtěl nechat zkontrolovat a asi lehce polaďit.....jsem spíš pijan než ladič, tak to nechám na profíkovi.
Dík
presne tohle se mi stalo taky mam ladak a kdyz sem dal novej filtr ( standartni ) ztratil sem vykon kolem 5tis a bylo to takovy celi rozhozeny a rozmrdany. Tak sem zvednul jehly podlozkama z merkuru a
Je to uz v pohode, svice jsou sice lehce tmavsi, ale spotreba stoupla jen nepatrne ( cca 6,3L ).
K.a.s.y.m. psal:mám pocit ,že nemusí protože mu to dělalo bordel i se seriovym...jen nevim jak vypadal..pokud byl zasranej hodně tak byl špatně i seroivovej,že
Sériovej byl celkem špinavý a ta meiwa je údajně napodobenina origa........
No a co ten servis......... do motoru se opravdu nehrabu.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 18.08.2008 21:39:12 Offline |
kojaksro psal:Poraďte nějaký ten šikovný servis v Praze, aby měli diagnostiku a nebo někoho šikovného
Dík
kurva to je snadný jasný ne vogo...
Pepíno z Mapa na Zbraslavy....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1