Nejsi přihlášen
Smoula.koumak (Člen) 18.08.2008 22:35:23 Offline |
Re: Svíčky Brisk
Já je tam mám a žádný problém
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2008 07:15:08 Offline |
mám A10S a dobrý není s nima jedinej problém a za 170,- kus není co řešit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2008 10:10:13 Offline |
barynek psal:Origo NGK za 188kačen a spokojenost. Ten rozdíl pár korun oproti originálu se asi uplně nevyplatí ne?
u B12 možná jsou za tyhle prachy,ale na B6 stojej NGK asi 280 a tam už ten rozdíl je větší nemyslíš?
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Origo NGK za 188kačen a spokojenost. Ten rozdíl pár korun oproti originálu se asi uplně nevyplatí ne?
u B12 možná jsou za tyhle prachy,ale na B6 stojej NGK asi 280 a tam už ten rozdíl je větší nemyslíš?
A nebo je na B6 koupit z US za 100Kč/ks
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2008 10:36:31 Offline |
Marťas psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Origo NGK za 188kačen a spokojenost. Ten rozdíl pár korun oproti originálu se asi uplně nevyplatí ne?
A nebo je na B6 koupit z US za 100Kč/ks
ta cesta pro ně se mi určitě vyplatí
2 K.a.s.y.m. - neříkám, že origo je vždy nej, ale proč tomu nedopřát to co tam má bejt, když to jede jak má a jsem s nima spokojenej?
Jinak u 6ky vim, že jsou svíce dražší a je na to jeden recept - koupit 12ku
A uspora se bude týkat zhruba jednoho a to se kurva vyplatí
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2008 12:19:28 Offline |
barynek psal:2 K.a.s.y.m. - neříkám, že origo je vždy nej, ale proč tomu nedopřát to co tam má bejt, když to jede jak má a jsem s nima spokojenej?
Jinak u 6ky vim, že jsou svíce dražší a je na to jeden recept - koupit 12ku
A uspora se bude týkat zhruba jednoho a to se kurva vyplatí
v případě B12 s tebou souhlasí v případě B6 ne.Je to na rozhodnutí každýho co tam dát..já jsem s nima zatím spokojenej uvidíme kolik vydrží.
P.S. pokud u vás kupuješ pivo za 400,- tak máte drahej kraj
barynek psal:Se 6kou at každej naloží jak myslí, a pokud stačí něco jinýho, tak proč ne
PS: pivo tu máme i za míň i za víc, ale od ceny se odvíjí počet
Chceš říct že si radši dáš 15 Dragounů za 5,90kč z Plusu než 4 Plzně Za mě radši kvalita počet není tak důležitej.
Michal Dk psal:barynek psal:Se 6kou at každej naloží jak myslí, a pokud stačí něco jinýho, tak proč ne
PS: pivo tu máme i za míň i za víc, ale od ceny se odvíjí početChceš říct že si radši dáš 15 Dragounů za 5,90kč z Plusu než 4 Plzně Za mě radši kvalita počet není tak důležitej.
no tak to zas nee Plzeň je Plzeň, ale taky na ní neni pořád nálada, takže si vystačim s Géčky
Bandit 4EVER!!!
A jeste Zubr cikansky pivo v 1,5L PETce to musel byt taky humr
Stránky: 1