Nejsi přihlášen
8000 za týden
Už je to dva měsíce, co se můj kámoš po dovolený v Chorvatsku rozhodl trochu projet a vydal se s autobusem na Nord kap - nevím, jak se to píše, ale je to nejsevernější část evropy. Během týdne najel zhruba 8000 kiláků, což měl průměrně 800 - 1500 denně. V benzínu to dělalo kolem 30 000,- Byla mu prý trochu zima (ani vyhřívaný hefty moc nepomáhaly) a ten mírně poletující sníh v noci taky prý nevypadal moc motorkářsky. Nicméně si splnil podle mě docela krásnej sen. Máte taky někdo za sebou něco podobnýho?
.... vono to ňák dopadne ....
Re: 8000 za týden
Góťa psal:Už je to dva měsíce, co se můj kámoš po dovolený v Chorvatsku rozhodl trochu projet a vydal se s autobusem na Nord kap - nevím, jak se to píše, ale je to nejsevernější část evropy. Během týdne najel zhruba 8000 kiláků, což měl průměrně 800 - 1500 denně. V benzínu to dělalo kolem 30 000,- Byla mu prý trochu zima (ani vyhřívaný hefty moc nepomáhaly) a ten mírně poletující sníh v noci taky prý nevypadal moc motorkářsky. Nicméně si splnil podle mě docela krásnej sen. Máte taky někdo za sebou něco podobnýho?
patřím mezi modelky, co chtěl vypadat na moto pěkně a sebejistě
a mráz ani sníh jim na kráse a jistotě nepřidává
zlatý kafe u benzinky do 5km od baráku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Bandit-Kralik (Člen) 20.08.2008 21:35:40 Offline |
Neco podobnyho jsem pred dvema tydny vazkousel na B6 do Asie ve dvou....Trochu vedro,obcas zadnej asfalt,....takovej normalni vylet.
Góťa psal:Už je to dva měsíce, co se můj kámoš po dovolený v Chorvatsku rozhodl trochu projet a vydal se s autobusem na Nord kap - nevím, jak se to píše, ale je to nejsevernější část evropy. Během týdne najel zhruba 8000 kiláků, což měl průměrně 800 - 1500 denně. V benzínu to dělalo kolem 30 000,- Byla mu prý trochu zima (ani vyhřívaný hefty moc nepomáhaly) a ten mírně poletující sníh v noci taky prý nevypadal moc motorkářsky. Nicméně si splnil podle mě docela krásnej sen. Máte taky někdo za sebou něco podobnýho?
hele nechapu ty prachy za benál, to má busa takovou spotřebu?? nebo si tim přitápěl za chladnejch světlejch nocích??
jinak slušná porce
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Rum-cajs psal:Góťa psal:Už je to dva měsíce, co se můj kámoš po dovolený v Chorvatsku rozhodl trochu projet a vydal se s autobusem na Nord kap - nevím, jak se to píše, ale je to nejsevernější část evropy. Během týdne najel zhruba 8000 kiláků, což měl průměrně 800 - 1500 denně. V benzínu to dělalo kolem 30 000,- Byla mu prý trochu zima (ani vyhřívaný hefty moc nepomáhaly) a ten mírně poletující sníh v noci taky prý nevypadal moc motorkářsky. Nicméně si splnil podle mě docela krásnej sen. Máte taky někdo za sebou něco podobnýho?
hele nechapu ty prachy za benál, to má busa takovou spotřebu?? nebo si tim přitápěl za chladnejch světlejch nocích??
jinak slušná porce
No, jel na GSX... Já to nepočítal, ale říkal to...
.... vono to ňák dopadne ....
Stránky: 1