Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 21.08.2008 13:05:04 Offline |
Re: ...a je fuč....
Lenka psal:před pár hodinama se "můj" Bandit vydal do světa...až na dálnej východ...ach jo...
snad bude novej majitel spokojenej, jako jsem byla spokojená já....
A co misto toho staryho?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nikola: nebude nic, budu se vdávat a starat se o manžela, na motorku nebude čas
Petr: Slovenská republika, okres Malacky
Palous: zaprasenou nejzaprasenější...ještě jsem se byla včera pro jistotu svézt po mokrejch silnicích, aby to bylo jó vono
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:nikola: nebude nic, budu se vdávat a starat se o manžela, na motorku nebude čas
Petr: Slovenská republika, okres Malacky
Palous: zaprasenou nejzaprasenější...ještě jsem se byla včera pro jistotu svézt po mokrejch silnicích, aby to bylo jó vono
Tak to jenestresovat a ještě za to dostat co chceš
Jebat motorky :-)
Lenka psal:Palous: zas nepřeháněj sem ráda, že sem za tu motorku vůbec nějaký prachy dostala
Já dostal co sem chtěl a ještě sem lást minute před ním odstrojoval zaprasenej klín a ten tak zaprasenej si vzal Abik a tuším že zaprasenej ho na svoji zas dal
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 21.08.2008 23:13:59 Offline |
Lenka psal:PALOUS psal:Lenka psal:nikola: nebude nic, budu se vdávat a starat se o manžela
sakra ten se májá si počkám až na jipku
čoveče, nevim, jestli moje péče je pro někoho výhra
Manzelstvi preci nejni prekazka. Ja jsem se pred trema tydnama dozvedel, ze budu tata a ze nam to konecne po dvou letech snazeni vyslo. Jedina zmena, byla ta, ze jsem zacal jezdit pomalejc. Manzelce se ta motorka libi moc, ale uz se ji tak moc nelibi, ze na ni jezdim. Nenadela nic!!! MOTORKA JE PROSTE SRDCOVA ZALEZITOST.
nikola: kecám...žádný vdávání...ale zkrátka na chvíli mám vod motorek voraz, z několika různejch důvodů (a chlap neni ten důvod, jezdí taky a dokonce mě přemlouval, ať to neprodávám )
...Do you know that bad girls go to hell?...
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 07:54:36 Offline |
Lenka psal:nikola: kecám...žádný vdávání...ale zkrátka na chvíli mám vod motorek voraz, z několika různejch důvodů (a chlap neni ten důvod, jezdí taky a dokonce mě přemlouval, ať to neprodávám )
Tak to tem vrtochum teda nerozumim
Stránky: 1