Nejsi přihlášen
franki_expres (Člen) 22.08.2008 13:15:17 Offline |
ukazatel zarazene rychlosti
bandita mam chvili a plavu v rychlostech - pouzivate nekdo nejakou pridavnou signalizaci? (1 a 6 jsou jasne) - to pro blbe poznamky
Nestastniku, mas co jsi chtel!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 13:18:09 Offline |
Re: ukazatel zarazene rychlosti
tobě by tam měl fungovat Engear.
Jinak pohledej ve starších diskuzích.Třeba tady.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5731
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:...k čemu je tahle informace (jaký kvalt) při jízdě na motocyklu důležtá ?
...při normálnim ježdění to ani nepotřebuju, ofšem třeba na vokruhu bych to bral fšema deseti, páč tam f tom vopčas plavu ...stres, fofr, adrenalin, do toho brzdy, nájezd, stopa
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mě teda ukazatel rychlosti vynovuje, ,, protože když jedu palbu, tj. kvalt plnej, kvalt plnej, tak nemám čas počítat jestli už jsem na konci nebo né, a dávat tam kvalt kterej už tam není, je na prd, protože strácím čas. Zdenek.
Americkej psal:To řazení nahoru, když jsem na konci mi nevadilo...jen si člověk připadá hloupě.Ale blbě si podřadit je o držku, hlavně dole.
...to je vono, dycky dyš se seknu a pošlu to vo kvalt níš neš potřebuju, tag můžu prdelí štípat drát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Taky o nějakym indikátoru teď přemýšlím, myslim že zjistit mrknutím oka na přístrojovku co tam mám za kvalt, třebaže v normálnim provozu, je šikovná věc. http://www.suzamoto.cz/cs/shop/80-ukaza … -rychlosti
ukazatel je super věc kdo nemá nevěřía kdo je proti tomu je vocas páč jak na B6 tak na B12 sem furt kvedlal haxnou jak kokot co tam vlastně mám.Jednu nevýhodu to ale má a to,že to nemá příposlech páč při vostřejší jízdě nemám čas kolikrát sledovat co se děje kolem mě natož čumět jakej tam mám kvalt
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:Mě teda ukazatel rychlosti vynovuje, ,, protože když jedu palbu, tj. kvalt plnej, kvalt plnej, tak nemám čas počítat jestli už jsem na konci nebo né, a dávat tam kvalt kterej už tam není, je na prd, protože strácím čas. Zdenek.
... a už jels "palbu" - kvalt, plnej, kvalt, plnej ...? Co na to říkáš
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
Zdenek psal:To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
Asi to bude pro Slugiho ale já teť dovařil a dával sem slunečnicovej
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
... jak říkáš, "slušnej výkon"
... dávám tam tohle
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS psal:Zdenek psal:To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
Asi to bude pro Slugiho ale já teť dovařil a dával sem slunečnicovej
děláš hranolky?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:...už se mi to nechce všechno vomílat, ale čím dál víc lidí zjišťuje že je to fajn
No jasan! Když jsem mladý vez domů géesero, tak sem si na něj zvyk okamžitě a na Bandasce pak chyběl... A ten teploměr vody taky nebyl k zahození. Když už tam musím mít vodu, tak mi kontrolka přijde nějak málo
.... vono to ňák dopadne ....
Stránky: 1