Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 26.08.2008 14:54:23 Offline |
Re: Jedovnice- masofka ?
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...nic, vše normálněhovoří s tebe léty prověřená praxe???
..jak se dívám na věk, tak tchýně by mohla být od některých "spolužačka"
máš recht čeče přenechám ji zkušenějším
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun psal:Děte do řiti hňupi!
Máte po ránu chrápat a né poslouchat,co se kde šustne..
..tak tam nešlo jen o pich, neboť pokud mě to probudilo ( a to je co říct ) už to je samo o sobě otřesný taková prezentace
ještě jsi potom docela intenzivně bzdil
a to byl masakr...ten podnět ale docela chápu
bla...blabla...!
inkvizitorr psal:loňská podzimní koruna byla takže na závěr sezóny bych rád jel, ale v září mam už všechny víkendy zabitý a ještě ke všemu ten čtvrtek před tim víkem jedem poslední závod v cec, takže určo nebudu moct bejt od středy do pátku někde v takže já satanužel s největší pravděpodobností nedorazim
Nebude kontrola bobrů
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2008 15:42:22 Offline |
Peťa psal:inkvizitorr psal:loňská podzimní koruna byla takže na závěr sezóny bych rád jel, ale v září mam už všechny víkendy zabitý a ještě ke všemu ten čtvrtek před tim víkem jedem poslední závod v cec, takže určo nebudu moct bejt od středy do pátku někde v takže já satanužel s největší pravděpodobností nedorazim
Nebude kontrola bobrů
na přání jo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
fido psal:Meloun psal:Děte do řiti hňupi!
Máte po ránu chrápat a né poslouchat,co se kde šustne....tak tam nešlo jen o pich, neboť pokud mě to probudilo ( a to je co říct ) už to je samo o sobě otřesný taková prezentace
a to byl masakr...ten podnět ale docela chápu
Vostří motorkáři a brečej jak slečinky,když si po pívu ráno člověk trochu zarve no..
Jaká prezentace??
Bylo tam na pokoji víc lidí,než na soupisce..takže na ty,co přebejvali seru,oficiálním se omlouvám..
Nežerte to tak
PURE NAKED BIKE!
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...nic, vše normálněhovoří s tebe léty prověřená praxe???
..jak se dívám na věk, tak tchýně by mohla být od některých "spolužačka"
Kuka mám staršího neš je vontakže tchýni do Jedas já ji tam s Mourem Kellym a dalšíma mladíkama voklátíme a bude mět klíídek,a že se na mladý nejukne bych garantoval
Jebat motorky :-)
Meloun psal:fido psal:Meloun psal:Děte do řiti hňupi!
Máte po ránu chrápat a né poslouchat,co se kde šustne....tak tam nešlo jen o pich, neboť pokud mě to probudilo ( a to je co říct ) už to je samo o sobě otřesný taková prezentace
a to byl masakr...ten podnět ale docela chápuVostří motorkáři a brečej jak slečinky,když si po pívu ráno člověk trochu zarve no..
Jaká prezentace??
Bylo tam na pokoji víc lidí,než na soupisce..takže na ty,co přebejvali seru,oficiálním se omlouvám..
Nežerte to tak
Se vomlouváš jako za co?by měly voni páč bestak si u toho honily vocasy
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Mour psal:Banditatom psal:
hovoří s tebe léty prověřená praxe???..jak se dívám na věk, tak tchýně by mohla být od některých "spolužačka"
Kuka mám staršího neš je vontakže tchýni do Jedas já ji tam s Mourem Kellym a dalšíma mladíkama voklátíme a bude mět klíídek,a že se na mladý nejukne bych garantoval
sem se málem posral smíchy,sem si přectavil jak tam nad ní stojíte,mrtví na spodek a důmáte jak na ní
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:PALOUS psal:Mour psal:
..jak se dívám na věk, tak tchýně by mohla být od některých "spolužačka"Kuka mám staršího neš je vontakže tchýni do Jedas já ji tam s Mourem Kellym a dalšíma mladíkama voklátíme a bude mět klíídek,a že se na mladý nejukne bych garantoval
sem se málem posral smíchy,sem si přectavil jak tam nad ní stojíte,mrtví na spodek a důmáte jak na ní
takto bych vidět nechtěl.....vakuofka atd...
bla...blabla...!
fido psal:Meloun psal:Palous: Máš recht vee!Nějak podivně vodfukovali..
ty víš kulový...a jestli něco votfukovalo...tak tvá
vyměklý myslím nejsme, ale víš aby řeč nestála tak to mirek asi votevřel
No dělals,jak kdybys nikdy necejtil řádně natrávený pivo..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:fido psal:Meloun psal:Palous: Máš recht vee!Nějak podivně vodfukovali..
ty víš kulový...a jestli něco votfukovalo...tak tvá
vyměklý myslím nejsme, ale víš aby řeč nestála tak to mirek asi votevřelNo dělals,jak kdybys nikdy necejtil řádně natrávený pivo..
mno... pokud ráno místo pořádnýho hemenexu ti někdo nadělí virtuální gambáč..tak to se dá pochopit
o té animované klauniádě ani nemluvím..u toho se dálo zas usnout
bla...blabla...!
..se člověk snaží bejt nenápadnej,baba polštář na hlavě(pro sichr) s doměním,že ty starý pardálové po vopici chrápou jak pařezy a voni nejenže poslouchaj,ale ještě šmírujou!
Zkuste to taky někdy..je to příjemný..
Mám obavu,že ve vašem věku je to po ránu jediná šance..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:..se člověk snaží bejt nenápadnej,baba polštář na hlavě(pro sichr) s doměním,že ty starý pardálové po vopici chrápou jak pařezy a voni nejenže poslouchaj,ale ještě šmírujou!
tak teď jsem poprskal obrazovku, prej šmírujou
máš skreslený představy
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 26.08.2008 19:19:17 Offline |
tak pro zájemce jsem tchýňi je 45 tak kdo mě zastoupí?? co?
Banditatom psal:tak pro zájemce jsem tchýňi je 45 tak kdo mě zastoupí?? co?
Jáké zájemce myslíš?
a jedeš já už se zapsal...
Banditatom (Člen) 26.08.2008 19:33:42 Offline |
Fik-B6S psal:Banditatom psal:tak pro zájemce jsem tchýňi je 45 tak kdo mě zastoupí?? co?
Jáké zájemce myslíš?
a jedeš já už se zapsal...
jel bych hrozně rád, ale prcek slaví narozeniny a když jsem se jí ptal, tak že se jí nechce
nechat doma a prijet
Bodlinka psal:to Billy: spani na chatkach a jidlo si zarizuje kazdy sam?? nebo jak to chces udelat??
Ubytko a jidlo vam zaridim, jenom potrebuji vedet jestli budete na vsechny dny chrnet v Jedovnici a jestli snite klobasy a druhej den steaky pac zatim nevim jeslti pojedete urcite v takovem poctu a kolik vas jeste pribude. takze sele poresim pripadne na posledni chvili s domluvou panem Vlkem, s kterym snad budu mluvit zitra nebo ve ctvrtek a zeptam se co a jak kdy chce vedet a aby s nama pocital.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2008 20:21:25 Offline |
no ty voe tady se to rozjelo sem musel čistit obrazovku
Banditatom (Člen) 26.08.2008 20:33:35 Offline |
Billy psal:nechat doma a prijet
to bych rád, ale má narozky
To Billy, nepiju whisky a burbon , vše ostatní miluji vodku z juijcem od Lídla ( 100% jujce, skleněná láhev, mají jen v akci ).
A k jídlu krom toho nahoře,nejraději mám zbytky kostí, škvarky z prasete a celé cibule jako na Královně ), ale nebráním se ničemu.
Spal bych na nejraději v chatce ( z ), a jelikož jsem zodpovědný a když chlastám neřídím, budu celý víkend.......
P.s. Selátko
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom psal:Fik-B6S psal:Banditatom psal:tak pro zájemce jsem tchýňi je 45 tak kdo mě zastoupí?? co?
Jáké zájemce myslíš?
a jedeš já už se zapsal...jel bych hrozně rád, ale prcek slaví narozeniny a když jsem se jí ptal, tak že se jí nechce
Tak se semnou aspoň v pátek projedeš ne? je to kousek
Billy psal:Bodlinka psal:to Billy: spani na chatkach a jidlo si zarizuje kazdy sam?? nebo jak to chces udelat??
Ubytko a jidlo vam zaridim, jenom potrebuji vedet jestli budete na vsechny dny chrnet v Jedovnici a jestli snite klobasy a druhej den steaky pac zatim nevim jeslti pojedete urcite v takovem poctu a kolik vas jeste pribude. takze sele poresim pripadne na posledni chvili s domluvou panem Vlkem, s kterym snad budu mluvit zitra nebo ve ctvrtek a zeptam se co a jak kdy chce vedet a aby s nama pocital.
tyjova docela odvazlivec
mno ja o tom doma jeste popremyslim a uvidim, ale rada bych dojela, ikdyz to spise vidim na plechovku
takze kdyby to klaplo tak mohu prazakum nebo tem z okoli pobrat nejake veci
tyjova docela odvazlivec
mno ja o tom doma jeste popremyslim a uvidim, ale rada bych dojela, ikdyz to spise vidim na plechovku
vynikající.....kam bych dal tu přepravku s džusema vodkou
takze kdyby to klaplo tak mohu prazakum nebo tem z okoli pobrat nejake veci
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Meloun psal:..se člověk snaží bejt nenápadnej,baba polštář na hlavě(pro sichr) s doměním,že ty starý pardálové po vopici chrápou jak pařezy a voni nejenže poslouchaj,ale ještě šmírujou!
Vybral sis špatné spolubydlící... Musíš Losera, Tajnýho, Japu... Pak při tom můžeš řvát jako tur bez obav že by tě někdo slyšel.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kojaksro psal:Bodlinka psal:kojaksro psal:vynikající.....kam bych dal tu přepravku s džusema vodkou
jednu prepravku??
Nechtěl jsem Tě odradit.......
Me?? mam "velkou" plechovku
kdyz to tedy klapne, tak se jeste domluvime
K.a.s.y.m. (Člen) 27.08.2008 12:09:51 Offline |
Billy psal:A cim pojedes tim Pazoutem ? dojede to tam ? korabem
peugeot je šárky
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:A cim pojedes tim Pazoutem ? dojede to tam ? korabem
peugeot je šárky
jj, peugeot je Sarky, na Kralovne sem ji delala sofera, ptz nemohla ridit po te bouracce...
mno a ja bych se mela priritit zroutem Santa Fe-ckem
Dnes sem se jel optat na rezervaci do kempu Olsovec ale je to tam tak naslapano na celé září že jsem nevěřícně koukal, ale je to v jednání a doufám že co nevidět bude vědět od paní ředitelky odpověd zda nás veme. Musel sem hodit požadavek na rezervaci na 50 lůžek, bohužel více zřejmě nevybojuju ale budu se snažit. U Vlka je to na cca 70% jisté, ale nicméně tento člověk je zrovna v Chorvatsku na dovolené ale předběžne přislíbil jídlo a pití co hrdlo ráčí a ozve se nepozději do 3. září a to uz snad budu vedet i s tema luzkama tak to snad dam dohromady a klapne to. Budu urgovat a otravovat nebojte
Ton@l psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … l/vlk_.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /idiot.gif
tak takhle to tam vypadalo dneska
jj myslel jsem ze 360kB nevadi uz to ma 67
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Ton@l psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … l/vlk_.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /idiot.gif
tak takhle to tam vypadalo dneskajj myslel jsem ze 360kB nevadi uz to ma 67
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ton@l psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … al/vlk.jpg
tak takhle to tam vypadalo dneska
Aj, tam mi tenkrát bylo špatně a ta motorka vot bláta
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Ja doufam ze prijedete a nevyprdnete se na me, moc vas neni lidicky, doufam ze se to co nevidet zlepsi zeptam se pripadne jestli tam jde dat nejaka pristylka nekdo se me ptal mam to napsany jako 5 luzoko do te chatky, pozeptam se dneska. Ale sprcha v primov chatce urcite nebude, luzkoviny a elektrika a tim to hasne, kdo se potrebuje umejt jsou tma pekne udelany novy umejvarky nahlid sem tam pred dvema lety kdyz sem klukovi drzel roztrzenou hlavu od nosu k oku, docela neprijemnej zazitek ale jinak to tam maj pekny ty umejvarky . Takze se hlaste bando
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2008 07:44:43 Offline |
Billy psal:Ja doufam ze prijedete a nevyprdnete se na me, moc vas neni lidicky, doufam ze se to co nevidet zlepsi zeptam se pripadne jestli tam jde dat nejaka pristylka nekdo se me ptal mam to napsany jako 5 luzoko do te chatky, pozeptam se dneska. Ale sprcha v primov chatce urcite nebude, luzkoviny a elektrika a tim to hasne, kdo se potrebuje umejt jsou tma pekne udelany novy umejvarky nahlid sem tam pred dvema lety kdyz sem klukovi drzel roztrzenou hlavu od nosu k oku, docela neprijemnej zazitek ale jinak to tam maj pekny ty umejvarky . Takze se hlaste bando
už mám zamluvený dvě místa v chatce???
já jen abych nemusel brát stan.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2008 08:22:44 Offline |
osiris psal:...v chatce se připravte na kosu jak ďábel a na hajzlu se dobře blije a spí
s vnitřním vytápěním to nebude tak hrozný
P.S.myslím RUM
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2008 08:28:53 Offline |
osiris psal:...ten byl vždy samo taky
a je tam jiný ubytování kromě stanu a chatky?
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2008 09:57:44 Offline |
SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...ten byl vždy samo taky
a je tam jiný ubytování kromě stanu a chatky?
www.olsovec.cz
Hmm tak dvě místa v normální chatce.Protože koukám,že je to všechno na jedno kopyto.
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:
a je tam jiný ubytování kromě stanu a chatky?www.olsovec.cz
Hmm tak dvě místa v normální chatce.Protože koukám,že je to všechno na jedno kopyto.
... chtěl do Hiltonu nebo co
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2008 10:40:48 Offline |
Ne..jen mě zajímali i jíný alternativi nic víc....vyspim se i ve stanu,ale když je jiná možnost proč jí nevyužít
Hele napiste me to kdo chce do te chatky tak je to v akcich, takto v tom bude vbordel a budu z toho vedet prd, takze napisi v seznamu kaci na masofka Jedovnice, treba zeru vsechno a chci chatku počet míst, toto je pro me nejlepsi
Apropo jak to vypada teda s vami dalsimi treba: Kelly je uz pooperaci a dojede ? Filous a Inkviz budou na Cecku ale kdyby dojeli byli by jsme jiste radi, dalsi Osi bys mohl dojet klidne plechovkou, nebo mas porad ten vikend zapraskanej ? A dal by se pripadne objednat Vietnamec s trickama ? Odkud ten clovek je ? Bylo by neco k mani ? asi otazka na Inkvize
Nové: Ubytování a jídlo plně zajistěno na danej termín, takže se hlašte !! Kapacita chatek 50 luzek po 4 lidech !! Pokud bude nekdo navic muze treba lezet na zemi v chatkach kdyz se s nekym domluvi.
Progear 650 (Člen) 02.09.2008 20:39:54 Offline |
tak já to teda beru šéfe....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 02.09.2008 21:48:22 Offline |
Progear 650 psal:tak já to teda beru šéfe....
Parada. Bude RUM a nebo dame zase nejakyho BERNARDA ?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zvysenou konzumaci sem hlasil , takze by nemel dojit
VikecB12 psal:SLUGI psal:VikecB12 psal:Neboj,týden před akcí se ještě pár kusů přidá.
... a pár odpadne
A ty tam budeš? Nebo už jezdíš jen na akce "vysokorychlostních letců"
... mám to 12km takže tam spat nebudu,ale dojedu se kouknout a pokecat
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:VikecB12 psal:SLUGI psal:
... a pár odpadneA ty tam budeš? Nebo už jezdíš jen na akce "vysokorychlostních letců"
kouknout a pokecat A kdo jako za tebe bude chlastat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SLUGI psal:VikecB12 psal:SLUGI psal:
... a pár odpadneA ty tam budeš? Nebo už jezdíš jen na akce "vysokorychlostních letců"
za prepokladu ze nejezdis nalitej si trochu protirecis ne?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:SLUGI psal:VikecB12 psal:
A ty tam budeš? Nebo už jezdíš jen na akce "vysokorychlostních letců"... mám to 12km takže tam spat nebudu,ale dojedu se kouknout a pokecat
... a to jako proč?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 03.09.2008 10:04:59 Offline |
Luk psal:SLUGI psal:VikecB12 psal:
A ty tam budeš? Nebo už jezdíš jen na akce "vysokorychlostních letců"... mám to 12km takže tam spat nebudu,ale dojedu se kouknout a pokecat
já tam slovo chlastat nevidim
K.a.s.y.m. psal:Luk psal:SLUGI psal:
... mám to 12km takže tam spat nebudu,ale dojedu se kouknout a pokecatza prepokladu ze nejezdis nalitej si trochu protirecis ne?
já tam slovo chlastat nevidim
... a v čem si protiřečím?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Luk psal:SLUGI psal:
... mám to 12km takže tam spat nebudu,ale dojedu se kouknout a pokecatza prepokladu ze nejezdis nalitej si trochu protirecis ne?
... a to jako proč?
znas to...podle sebe soudim tebe...prijet se mrknout na takovou akci a nemoct si dat ani pivo(a) by me stvalo
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:SLUGI psal:Luk psal:
za prepokladu ze nejezdis nalitej si trochu protirecis ne?... a to jako proč?
znas to...podle sebe soudim tebe...prijet se mrknout na takovou akci a nemoct si dat ani pivo(a) by me stvalo
... to mě zas ne,dojedu,pokecám a si dám večer u nás se Spajdrem
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
takze to vypada ze jedu
Urcite pojedu autem, takze neco malo poberu do kufru a mam 3volna mista (pro Prazaky a Praha-vychod), kdyby se nekdo chtel svest...
Zatim jedu asi sama, tak by mi bodl nejakej navigator ci doprovod...
To Billy : pokud tam nebude slovák s prckama
Traktor patří na pole !!!
To je dost ze jste dojeli dobre
jj musim jedine souhlasit vyborna cesta z prahy az tam a hlavne z Blanska do Jedovnice uzasna siroka silnice a paradni zatacky.Jinak camp velkej jak krava vsude hafo hospod a paradni koupani takze mi nezbiva NEZ VSEM DOPORUCIT:)
nemusí kapat, stačí když prší
Bandit psal:Lidi je to tam super ...ted jsem se od tamtud vratil se Sleipem a baťůžkama tak jsem to hned obhlídl a je to velice pěkné (a vhodné) místečko na takovouhle akci !!!
To Billy : pokud tam nebude slovák s prckama
Pro neznalé a nováčky jen malá info - v tomhle kempu proběhl PRVNÍ Bandit sraz, kterej kdy byl a následovaly další 4 ročníky jeslti se jako pořadatel a tvůrce tohohle srazu nepletu. Akorátže letos sem se do toho už nepustil pač sem v termínu kdy normálně býval (vždy když byl Suzuki den) měl uplně jiný starosti a to hlavně zdravotní ...........takže místo osvědčené a vyzkoušené všemi skalními členy a zakladateli klubu..............