Nejsi přihlášen
Re: Jedovnice- masofka ?
SLUGI psal:VikecB12 psal:SLUGI psal:... jen už to není to co to bejvalo
No bodéď by bylo,bez banditů.
... woe
No to myslím smrtelně vážně,kdyš sem prodal prvního bandita,tak sem semka chodil vo dost míň,protože mě to sem tak netáhlo a řekl bych že je to stejnej důvot mrčení starejch bejků co už béčko prodali a lítají na jinejch bajkách. Ale myslím že je to normální jev.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:SLUGI psal:VikecB12 psal:
No bodéď by bylo,bez banditů.... woe
No to myslím smrtelně vážně,kdyš sem prodal prvního bandita,tak sem semka chodil vo dost míň,protože mě to sem tak netáhlo a řekl bych že je to stejnej důvot mrčení starejch bejků co už béčko prodali a lítají na jinejch bajkách. Ale myslím že je to normální jev.
Tak to je pičovinakupa lidí semka nechodí proto,že má jinou motorku ale proto,že to tady je nahrazeno novejma xichtamas kterejma si nemaj vo čem pokecata je to tady přeplácaný kokotinamastará garda vodpadá a nová ji nahrazuje to je normální jev a když někdo dotyčnýho schání tak ho tady najde páč věřím,že sem hodně lidí čumí furt aniž by něco napsalynejvíc mě sere Mour páč ten xicht co se votstěhoval do baráčku,tak jebe na internet páč ho má f práci zadára a mi co sem lezem po práci trpímez nedostatku informací
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:nejvíc mě sere Mour páč ten xicht co se votstěhoval do baráčku,tak jebe na internet páč ho má f práci zadára a mi co sem lezem po práci trpímez nedostatku informací
...a mě nejvíc sere Palous, bo když náhodou jede kolem a nestaví se a chrápe na Ebece
666killer psal:Buran psal:hm no koncom září by to snat aj slo este upresnit ten datum a bžuuum
je to v kalendari akci ty bzum
no dobre a co ja sa tu v tomto fore este nevyznam
...blood donor for funeral service industry...
Mour psal:PALOUS psal:nejvíc mě sere Mour páč ten xicht co se votstěhoval do baráčku,tak jebe na internet páč ho má f práci zadára a mi co sem lezem po práci trpímez nedostatku informací
...a mě nejvíc sere Palous, bo když náhodou jede kolem a nestaví se a chrápe na Ebece
Tobě a těm dvoum vocasům hnet v závěsu slibuji čestný pionýrský že se na přezrok polepšímPijonýrskej slib pro nás kurva něco znamená né?Letos sem moc nepojezdil páč sme si dělaly radost f podobě bydlení kde už snat aj chcípnu
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 20:41:32 Offline |
mám takovej dotaz.Mám s Kukii v plánu jet 25.9. na CEC a zůstat už v Asii....asi by jsme už nejspíš zůstali v Jedovnici..je to možný?A nepřidal by se případně někdo?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 09.09.2008 20:59:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:mám takovej dotaz.Mám s Kukii v plánu jet 25.9. na CEC a zůstat už v Asii....asi by jsme už nejspíš zůstali v Jedovnici..je to možný?A nepřidal by se případně někdo?
Přemejšlim vo tom....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:mám takovej dotaz.Mám s Kukii v plánu jet 25.9. na CEC a zůstat už v Asii....asi by jsme už nejspíš zůstali v Jedovnici..je to možný?A nepřidal by se případně někdo?
Přemejšlim vo tom....
Já taky.........
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2008 21:05:58 Offline |
Někdo další?
to Billy:šlo by tam zajistit ubytko už takhle dopředu aby jsme se pak už nemuseli stěhovat do jinýho bydlení?
K.a.s.y.m. psal:Někdo další?
to Billy:šlo by tam zajistit ubytko už takhle dopředu aby jsme se pak už nemuseli stěhovat do jinýho bydlení?
... si zavolejte do kempu www.plsovec.cz a řeknite že patříte k těm BANDIT motorkářům na víkend, neměl by bejt problém.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:Někdo další?
to Billy:šlo by tam zajistit ubytko už takhle dopředu aby jsme se pak už nemuseli stěhovat do jinýho bydlení?... si zavolejte do kempu www.plsovec.cz a řeknite že patříte k těm BANDIT motorkářům na víkend, neměl by bejt problém.
www.olsovec.cz
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:Někdo další?
to Billy:šlo by tam zajistit ubytko už takhle dopředu aby jsme se pak už nemuseli stěhovat do jinýho bydlení?... si zavolejte do kempu www.plsovec.cz a řeknite že patříte k těm BANDIT motorkářům na víkend, neměl by bejt problém.
www.olsovec.cz
Ptal jsem se na ten náš termín a volné chatky tam jsou.......
Slugi, ty jsi tam v neděli byl?
Jestli muzete tak jak rika taky Slugi, zavolejte si do kepmu Olsovec a pres tyden tam budou mit 100% volno, hlaste BANDIT sraz, pokud chcete nejakou spesl chatku v predterminu nez mnou standartne vybranou tak si to tam prosimvas obvolejte, pac vidim ze pocet lidi co prijede driv se bude menit a ja nebudu met cas sledovat a prepocitavat lidi kdo se jeste prida. tady mas cislo primo 516 442 216, kdybys byl linej v kontaktech
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2008 08:51:53 Offline |
Billy psal:Jestli muzete tak jak rika taky Slugi, zavolejte si do kepmu Olsovec a pres tyden tam budou mit 100% volno, hlaste BANDIT sraz, pokud chcete nejakou spesl chatku v predterminu nez mnou standartne vybranou tak si to tam prosimvas obvolejte, pac vidim ze pocet lidi co prijede driv se bude menit a ja nebudu met cas sledovat a prepocitavat lidi kdo se jeste prida. tady mas cislo primo 516 442 216, kdybys byl linej v kontaktech
to si zařídím dík
kojaksro psal:SLUGI psal:SLUGI psal:
... si zavolejte do kempu www.plsovec.cz a řeknite že patříte k těm BANDIT motorkářům na víkend, neměl by bejt problém.www.olsovec.cz
Ptal jsem se na ten náš termín a volné chatky tam jsou.......
Slugi, ty jsi tam v neděli byl?
... byl sem tam v SO kolem 15.hod - v kempu u vlka i naproti na tom velkým parkovišti
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Billy psal:Jestli muzete tak jak rika taky Slugi, zavolejte si do kepmu Olsovec a pres tyden tam budou mit 100% volno, hlaste BANDIT sraz, pokud chcete nejakou spesl chatku v predterminu nez mnou standartne vybranou tak si to tam prosimvas obvolejte, pac vidim ze pocet lidi co prijede driv se bude menit a ja nebudu met cas sledovat a prepocitavat lidi kdo se jeste prida. tady mas cislo primo 516 442 216, kdybys byl linej v kontaktech
Myslím, že to moc řešíš.
Jak lidi v kempu, tak lidi tady to tam většinou znaj a byli tam, takže obě strany ví co a jak. Udělal si co si mohl za což ti dík a teď bych tomu nechal volný průběh.
Spíš bych řekl, že tebou cloumá nervozita z toho jak se těšíš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Me nejvic sere domluva po telefonu s lidima na recepcy a nebo s pani reditelkou kepmpu Olsovec, takovy jednani sem dlouho nezazil, clovek s nema musi jednat jak s debilama, nebo jestli tam neco hulej u toho nevim.
Billy psal:Me nejvic sere domluva po telefonu s lidima na recepcy a nebo s pani reditelkou kepmpu Olsovec, takovy jednani sem dlouho nezazil, clovek s nema musi jednat jak s debilama, nebo jestli tam neco hulej u toho nevim.
... "clovek s nema musi jednat jak s debilama"
... proč "jak"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
ano jsou to vylizanci doslova
To je skoda teda Sarko, a jak je na tom tvoje noha a Banditka ?
Šárka psal:Billy .... a ostatní moc se omlouvám ale já nepřijedu ten víkend už mám plnej moc mě to mrzí.
Sarko, nestvi me! Na Michala budes mit a porad mas hafec casu... Nezazdivej sve kamose a pojed!!!
A nemluve o tom, ze uz to vis dost dopredu...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 10:48:28 Offline |
a ty spodni brejle jsou praskli ? trubky vymeni
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 13:31:24 Offline |
Jani to není kuli němu ale už dávno sem slíbyla Barče že jí pohlídám toho Dana a v sobotu je výlov na Královně a já tam každej rok kuchám ryby a v sobotu je rozlučkovej večírek se Zdeňkou Makynou Pavlou Romanem Zbyňdou ........ vážně mě to mrzí kdyby náhodou tak bych se zastavila jen na otočku ale je to daleko......
Obtížné neznamená nepřekonatelné
To je skoda ale, kdo da vedet pulmotorovy ? mate na nej nekdo kontakt ?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.09.2008 09:49:58 Offline |
Šárka psal:Jani to není kuli němu ale už dávno sem slíbyla Barče že jí pohlídám toho Dana a v sobotu je výlov na Královně a já tam každej rok kuchám ryby a v sobotu je rozlučkovej večírek se Zdeňkou Makynou Pavlou Romanem Zbyňdou ........ vážně mě to mrzí kdyby náhodou tak bych se zastavila jen na otočku ale je to daleko......
je to kousek....................,ale kousek za Brnem.
Tak jak to vidíte s tím odjezdem na masofku ve čtvrtek ( Brno závody a večer do Jedovnice ), pro jistotu jsem objdenal jednu chatu ( pro 4 ) už od čtvrtka. Chtěl jsem tu velkou chatu, ale v tom samém termínu tam mají nějaký tuning sraz, prej jich tam bude tři ....... aspoň se něco semele
Tak kdo pojede? Když bude přijatelné počasí tak jedu se Sleipem, a Banditatomem....
To Inkviz od kolika jsou ty závody v Brně?
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2008 14:36:07 Offline |
no já s Kukii určitě a Progear chtěl taky jedno místo.
mate nekdo ten alkohol tester ? vemete ho nekdo sebou ?
Tak my nakonec pojedeme plechovkou, zdraví mi to na motorce nedovoluje
A taky to vyjde možná jen z pátku na sobotu... ale aspoň na chvilku se tam na vás juknu, už se těším
Kdyby chtěl někdo vzít věci tak by to neměl být problém... ale zpět si to budete muset pořešit sami
Jaký si to uděláš, takový to máš...
nicola.foxx (Člen) 18.09.2008 17:26:36 Offline |
Peťa psal:Tak my nakonec pojedeme plechovkou, zdraví mi to na motorce nedovoluje
A taky to vyjde možná jen z pátku na sobotu... ale aspoň na chvilku se tam na vás juknu, už se těším
Kdyby chtěl někdo vzít věci tak by to neměl být problém... ale zpět si to budete muset pořešit sami
No ja jeste nevim jak to bude. Dneska mi jeden duchodce sestrelil zaparkovanyho Bandoura a kastle je na hovno. Takze nevim jestli to dam do servisu zitra a nebo jestli to vydrzim jeste pres tejden.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 18.09.2008 20:17:54 Offline |
kojaksro psal:Si zase parkoval na invalidech viď?
Ty by jsi nejel ve čtvrtek?
Ve ctvrtek urcite ne. Musim do prace pac uz mam na ctvrtek odpoledne domluveny nejaky jednani a v patek musim taky dodelat nejaky picoviny. Takze bych jel v patek po praci. Driv se fakt neurvu, ale kazdopadne se tesim na to jak dame redbulaka s vodenkou. Si s tebou preci musim dodatecne tuknout na ty tvoje narozky.
nicola.foxx (Člen) 18.09.2008 20:22:19 Offline |
kojaksro psal:Taky se těším....... co bandit a co důchodce?
No nakonec dobry. Motorku povezu po Jedovnici do suzuki ve vrbovce. Tam mi vymeni celou kapotu i to co jsem si rozbil sam pri tom mym padu a pak mam jeste dulek v nadrzi se kterym jsem to koupil a to mi opravej taky. Takze na tom budu jeste trosku profitovat a kdyz se s tim chlapkem v servise dohodnu, tak by tam mohl dat trebas i neco navic.
TO Kojakoj: dovezes me fotky a to videou z tech zavodu v Jedasych ?? Aji bych neco uz z toho aji rad videl :) jo a nemas na sebe nejaky icq ?
To víte ze jo, ma bejt teplo hlasali predbezne na patek kolem 18 stupnu a ma bejt lip prej
fido psal:ross psal:fido psal:Akorát bude chcát...
to se v létě stává
léto je dávno v
ještě mám v záloze auto ale nemám na víkend řidiče
tak přijeď v sobotu do Zn, sednem do auta a může pršet jak chce
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ja tam budu po 16:00 v patek a jidlo by se melo zacit delat co sem domlouval pred par dny kolem 18-19 hodiny
Progear 650 (Člen) 23.09.2008 21:26:54 Offline |
666killer psal:no tak mam podobny dotaz killerovka je chora a ak dojdeme tak ako minule na poslednu chvilu je tam dost miesta na spanie?
pod stolem, pod barem, u nekoho v pokoji... mista je dost vsude, koukej dorazit....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No sláááva ze se hlásíte, dojedte, hlaste prijem v seznamu akcí a ja to zacnu dopocitavat ale tak pri nejhorsim na podlaze v chatce, mame slibeno 50 luzek po tech skautovskejch chatkach. Kua este ze to picasi vychazi , snad teda
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2008 13:00:56 Offline |
666killer psal:to je ta choroba ked ju mas tak si zlty pico zloutenka
kvůli tobě ji dovezem
Prave zlutacka nemoc z Praglu , budem zluti jak ten smajlik
nebude a aji ja sem chtel PICO triko ale nebudou
kdo si počká ten se dočká,ale je fakt,že já čekal jenom jeden sraz pak už byly.vietnamec je jenom jeden a nemá čtyři ruce,kdyby to bylo někde hodně blízko jeho domovu tak to pochopím,že by se dalo něco domluvit,ale přístí sraz to třeba zase dopadne
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Kua,přet chvílou sem vot tam dorazil,večer to byla nechutná chlastačka a někteří aji Nakonec bylo uplně super že tam bylo málo lidí(asi 30kusů),vo to víc se to družilo Akorát se fšem chtělo nějak moc brzo chrápat,tak sem se je snažil probrat "nočním Creptusem" ale marně Večerní stejky taky supr
Akorát to raní vstávání...
Povedená akcička
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 27.09.2008 17:11:34 Offline |
VikecB12 psal:Kua,přet chvílou sem vot tam dorazil,večer to byla nechutná chlastačka a někteří aji Nakonec bylo uplně super že tam bylo málo lidí(asi 30kusů),vo to víc se to družilo Akorát se fšem chtělo nějak moc brzo chrápat,tak sem se je snažil probrat "nočním Creptusem" ale marně Večerní stejky taky supr
Povedená akcička
No tyyy woe Vikec, Hlavne nepiskat, at nam zase nevypnou ten flasinet.
VikecB12 psal:Kua,přet chvílou sem vot tam dorazil,večer to byla nechutná chlastačka a někteří aji Nakonec bylo uplně super že tam bylo málo lidí(asi 30kusů),vo to víc se to družilo Akorát se fšem chtělo nějak moc brzo chrápat,tak sem se je snažil probrat "nočním Creptusem" ale marně Večerní stejky taky supr
Povedená akcička
... taky mohls počkat,dojeli sme o půl 2
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Dobré to byloAj Meharyho seanci sem zdokumentovalzačínám to prát na FTP.Mehary s tebou sem ještě neskončilFaitíkKožak a prostě všichnidobrá Bandit generace
PALOUS psal:Dobré to byloAj Meharyho seanci sem zdokumentovalzačínám to prát na FTP.Mehary s tebou sem ještě neskončilFaitíkKožak a prostě všichnidobrá Bandit generace
... nemůžu to nějak najít
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:PALOUS psal:Dobré to byloAj Meharyho seanci sem zdokumentovalzačínám to prát na FTP.Mehary s tebou sem ještě neskončilFaitíkKožak a prostě všichnidobrá Bandit generace
... nemůžu to nějak najít
Nevím proč ale na FTP mě to furt hlásí časový limit vypršel
... dojeli sme kolem 13:30 do kempu s tím že ve 14 bude ňáká projížďka
... většina nepočkala a byla už v :pussy tak sme dali kávu
... a jeli se projet sami,projížďka,jídlo
... vrátili sme se zpět do Jedas zrovna když se Palous ...
... loučil s moto předtím než ji půjčil Kakinovi
"FORTUNA IUVAT AUDACES"