Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2008 16:31:35 Offline |
Re: Jedovnice- masofka ?
Tak taky hlásim,že už jsme doma..pěkný to bylo.....Billy velkej dííííííííííííííííííííík.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 28.09.2008 17:28:45 Offline |
sem doma... to zas bylo kua dobrý...... dik Billy...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2008 18:06:45 Offline |
mr.BSE psal:Sme to meli s Richiem fest daleko, ale dojeli sme oba v pohode
Diky Billymu a vsem za super akci.
Jen stan nebyl moc dobra volba
Ale mame s Richiem stejnej
ona ani chatka nebyla nijak extra supr stejná zima jak venku
Este se porad nehlasi Smoula kterej skoncil v sobotu v noře hlubokej 5-6 metru hned za krajnici vozovky. Mel vice stesti jak rozumu, jeste ze to dopadlo jen ulomenou spojkovou packou.
Smoula.koumak (Člen) 28.09.2008 20:20:37 Offline |
už jsem též na ubykaci...
nová páčka už leží na stole, ty woe to je tak potupný jet celou cestu po tý panelce v pravém pruhu
velký dík Billymu za organizejšn (určitě to nebylo lehký to v tomhle kempu domlouvat) a za pomoc se zprovozněním Bandita
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Sme to meli s Richiem fest daleko, ale dojeli sme oba v pohode
Ale mame s Richiem stejnejona ani chatka nebyla nijak extra supr stejná zima jak venku
Taky ste meli zevnitr vrstvu ledu?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Sme to meli s Richiem fest daleko, ale dojeli sme oba v pohode
Ale mame s Richiem stejnejona ani chatka nebyla nijak extra supr stejná zima jak venku
Aj zdokumentovanou
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
ona ani chatka nebyla nijak extra supr stejná zima jak venkuTaky ste meli zevnitr vrstvu ledu?
Aj zdokumentovanou
Zrouna sem to zkouknul, pekny foto
Ja sem toho ledu mel teda vic, drzel pri sobe
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Já se taky hlásim!!! Bylo to moc skělý. Sešla se super parta, krásně sme pokecali, pojezdili popili... no prostě paráda. Díky všem
Billy: Díky za organizaci, asi to s tima tupcema nebylo jednoduchý
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Smoula.koumak psal:už jsem též na ubykaci...
nová páčka už leží na stole, ty woe to je tak potupný jet celou cestu po tý panelce v pravém pruhu
velký dík Billymu za organizejšn (určitě to nebylo lehký to v tomhle kempu domlouvat) a za pomoc se zprovozněním Bandita
Si hrdina, dobře žes dojel!
Kelly01 psal:PALOUS
A jak se tam "kurva" dostanu
Už umím jen amet
tuším že ftp://rex.pes.cz/
a pak to prostorsuzukibandit
a suzukibandit
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 09:48:22 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Sme to meli s Richiem fest daleko, ale dojeli sme oba v pohode
No jen trochu jinovatky na spacáku jinak nic
Také jsem dorazil v pořádku ač trošku zmrzlej. Akcička komorní ale o to lepší na pokec se všemi. Velkej dík Billimu za tu práci s organizací a za pevné nervy s některými jedinci co vysírali. Billi dík. Bandit v lese
GSX1250FA
PALOUS psal:Kelly01 psal:PALOUS
A jak se tam "kurva" dostanu
Už umím jen amettuším že ftp://rex.pes.cz/
a pak to prostorsuzukibandit
a suzukibandit
Tý jo taky jsem s tim včera bojovala ale nakonec si vzpomněla...
Akce moooc super.
Billymu velké díky
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Meloun psal:..až na to,že jsem si v neděli málem rozerval gatě....tak to bylo skvělý
jj........všude kde jsem o víkendu byl jsem se po ral, výsledek 2x řidký trenky....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 29.09.2008 14:03:32 Offline |
kojaksro psal:Meloun psal:..až na to,že jsem si v neděli málem rozerval gatě....tak to bylo skvělý
jj........všude kde jsem o víkendu byl jsem se po ral, výsledek 2x řidký trenky....
hovado.... sem se málem posral taky, ale smíchy.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 14:03:33 Offline |
ty s melounem si v tomhle můžeš podat ruku
Ondráš psal:Raffan psal:bylo to super, Billy díky za organizaci zas mám důvod pár tejdnů abstinovat.....
A abstinovat je povolený?
pro mě je to nutný... za posledních 12 měsíců jsem z chlastu jenom dvakrát, z toho poprvý to bylo loni ve Zlatý Koruně po Mehariho koktejlu ve skvadře těchhle lidí nejspíš ztrácím zábrany čico
Raffan psal:Ondráš psal:Raffan psal:bylo to super, Billy díky za organizaci zas mám důvod pár tejdnů abstinovat.....
A abstinovat je povolený?
pro mě je to nutný... za posledních 12 měsíců jsem z chlastu jenom dvakrát, z toho poprvý to bylo loni ve Zlatý Koruně po Mehariho koktejlu ve skvadře těchhle lidí nejspíš ztrácím zábrany čico
Chlastu nemá smysl se bránit,stejně nás dožene Sem se v ten pátek taky divil kolik se toho do mě vlezlo,tuším 12-13piv a pulánek zelené z vlastních zásob a do toho dvakrát s Progírem a krabička Startek(su nekuřák,dám si příležitostně)
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Chlastu nemá smysl se bránit,stejně nás dožene Sem se v ten pátek taky divil kolik se toho do mě vlezlo,tuším 12-13piv a pulánek zelené z vlastních zásob a do toho dvakrát s Progírem a krabička Startek(su nekuřák,dám si příležitostně)
woe si aspoň pamatuješ, cos měl, já mám tak od jedenácti čístý XPéčka
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 15:22:40 Offline |
zase jsi se moh ráno podívat za chatku a udělat rozbor...to mohlo jen pár vyvolených
K.a.s.y.m. psal:zase jsi se moh ráno podívat za chatku a udělat rozbor...to mohlo jen pár vyvolených
jo to bylo to rafano LEČO přehozený z terásky
Ja bych zahajil foto kojakovim pranim tricka :D
Zaverem "Bandit v lese"
Kluk mel stesti, na te fotce to zkresluje ale hnedka za krajnici kde je ten sterk letel od spodu Smoula pred nama ze jsme ho uz pak nevideli ale zrejme jak tu krutou zakrutu videl tak to poslal rovno pres plevel do lesa do hloubky cca 5-6 metru skoro kolmej sraz kde ryl v dobre nacechrane hline bez kameni. Mel jsi stesti chlape !!! Proto jsme ho nevideli ze nekde spadl a jeli si klidem dal 30 km na chatku a az tam na nas rvali ze Smoula je v lese , tedka se temu rad uz s radosti zasmeju
Kurna nejak to nejede, neni to tim ze tam nemate prehozeny to FTP ? nebo velkym pismem na koncovce ?
ale nový nefrčí, co s tim je ?
Progear 650 (Člen) 29.09.2008 20:17:41 Offline |
VikecB12 psal:Raffan psal:Ondráš psal:
A abstinovat je povolený?pro mě je to nutný... za posledních 12 měsíců jsem z chlastu jenom dvakrát, z toho poprvý to bylo loni ve Zlatý Koruně po Mehariho koktejlu ve skvadře těchhle lidí nejspíš ztrácím zábrany čico
Chlastu nemá smysl se bránit,stejně nás dožene Sem se v ten pátek taky divil kolik se toho do mě vlezlo,tuším 12-13piv a pulánek zelené z vlastních zásob a do toho dvakrát s Progírem a krabička Startek(su nekuřák,dám si příležitostně)
no ty krávo... to nechápu, co to tam o mě píšeš... já u toho vubec nebyl...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Raffan psal:
pro mě je to nutný... za posledních 12 měsíců jsem z chlastu jenom dvakrát, z toho poprvý to bylo loni ve Zlatý Koruně po Mehariho koktejlu ve skvadře těchhle lidí nejspíš ztrácím zábrany čicoChlastu nemá smysl se bránit,stejně nás dožene Sem se v ten pátek taky divil kolik se toho do mě vlezlo,tuším 12-13piv a pulánek zelené z vlastních zásob a do toho dvakrát s Progírem a krabička Startek(su nekuřák,dám si příležitostně)
no ty krávo... to nechápu, co to tam o mě píšeš... já u toho vubec nebyl...
A ani Babičku si nečet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 29.09.2008 20:45:36 Offline |
Vikec: jistě že... ne... jenom ten vícuc, aby to vypadalo že jo....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Billy psal:Kluk mel stesti, na te fotce to zkresluje ale hnedka za krajnici kde je ten sterk letel od spodu Smoula pred nama ze jsme ho uz pak nevideli ale zrejme jak tu krutou zakrutu videl tak to poslal rovno pres plevel do lesa do hloubky cca 5-6 metru skoro kolmej sraz kde ryl v dobre nacechrane hline bez kameni. Mel jsi stesti chlape !!! Proto jsme ho nevideli ze nekde spadl a jeli si klidem dal 30 km na chatku a az tam na nas rvali ze Smoula je v lese , tedka se temu rad uz s radosti zasmeju
Noty
Skoro se znova narodil, alespoň ty fotky vypadaj celkem hustě
Doufám, že zvolní trochu každá zkušenost co neznamená vozejk je dobrá
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2008 13:35:16 Offline |
to musí dát nejdřív do cajku vidle.Pojízdný to je,ale viditelný,že se hnuli to taky.
XJelen psal:Billy psal:Kluk mel stesti, na te fotce to zkresluje ale hnedka za krajnici kde je ten sterk letel od spodu Smoula pred nama ze jsme ho uz pak nevideli ale zrejme jak tu krutou zakrutu videl tak to poslal rovno pres plevel do lesa do hloubky cca 5-6 metru skoro kolmej sraz kde ryl v dobre nacechrane hline bez kameni. Mel jsi stesti chlape !!! Proto jsme ho nevideli ze nekde spadl a jeli si klidem dal 30 km na chatku a az tam na nas rvali ze Smoula je v lese , tedka se temu rad uz s radosti zasmeju
Noty
Doufám, že zvolní trochu každá zkušenost co neznamená vozejk je dobrá
Ve skutecnosti fotka zkresluje ze to nevypada moc desne ten sraz dolu, ale kdyz to vidis na vlastni bulvy tak hledis jak puk co je to za diru hlubokou. Tedka je Smoula "Bandit v lese"
Billy psal:XJelen psal:Billy psal:Kluk mel stesti, na te fotce to zkresluje ale hnedka za krajnici kde je ten sterk letel od spodu Smoula pred nama ze jsme ho uz pak nevideli ale zrejme jak tu krutou zakrutu videl tak to poslal rovno pres plevel do lesa do hloubky cca 5-6 metru skoro kolmej sraz kde ryl v dobre nacechrane hline bez kameni. Mel jsi stesti chlape !!! Proto jsme ho nevideli ze nekde spadl a jeli si klidem dal 30 km na chatku a az tam na nas rvali ze Smoula je v lese , tedka se temu rad uz s radosti zasmeju
Noty
Doufám, že zvolní trochu každá zkušenost co neznamená vozejk je dobráVe skutecnosti fotka zkresluje ze to nevypada moc desne ten sraz dolu, ale kdyz to vidis na vlastni bulvy tak hledis jak puk co je to za diru hlubokou. Tedka je Smoula "Bandit v lese"
...jag ste to prosatana živýho dostali spátky na asfalt???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2008 13:59:42 Offline |
rukama...bylo jich tam jak psů
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 14:00:01 Offline |
nicola.foxx (Člen) 30.09.2008 14:20:26 Offline |
Tak jsem dohodil na Ftypko nake fotky /fotogalerie/cec_brno6/ a pak jeste /fotogalerie/Jedovnice 2008/. Jo a podotykam, ze jsem parchant a zadnou cenzuru jsem nedelal. Takze je tam FSECKO co jsem na tom paznechtu zmacknul. Jestli s tim mate nekdo nejakej trabl, tak se budete obratit na mazaciho mistra pres eftepéé.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tak jsem dohodil na Ftypko nake fotky /fotogalerie/cec_brno6/ a pak jeste /fotogalerie/Jedovnice 2008/. Jo a podotykam, ze jsem parchant a zadnou cenzuru jsem nedelal. Takze je tam FSECKO co jsem na tom paznechtu zmacknul. Jestli s tim mate nekdo nejakej trabl, tak se budete obratit na mazaciho mistra pres eftepéé.
Ty mrcho... Se na to budu muset podívat...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr psal:žádná křeč, takovejch už bylo....
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … 9_0380.jpg
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … 9_0400.jpg
Čéče prase tam vejrá jak vyvoranej myš....asi vzpomínky na budoucnost, když si pány policisty ujišťoval, že musí bejt vožralej, že jim ten dejchák asi nefunguje
nicola.foxx (Člen) 30.09.2008 15:51:54 Offline |
nicola.foxx psal:Tak jsem dohodil na Ftypko nake fotky /fotogalerie/cec_brno6/ a pak jeste /fotogalerie/Jedovnice 2008/. Jo a podotykam, ze jsem parchant a zadnou cenzuru jsem nedelal. Takze je tam FSECKO co jsem na tom paznechtu zmacknul. Jestli s tim mate nekdo nejakej trabl, tak se budete obratit na mazaciho mistra pres eftepéé.
ty hade!
nicola.foxx (Člen) 30.09.2008 18:04:47 Offline |
osiris psal:nicoloj: až to zmenšíš, tak to zas smažu, jo ?
Upravil jsem rozmer i byte velikost. O to slo?
nicola.foxx (Člen) 30.09.2008 18:58:37 Offline |
osiris psal:nicoloj: super ano jde o objem dat (rychlost načítání diskuze)
Ta to slavnostne prisaham, ze se na priste polepsim.
kojaksro psal:Meloun psal:..až na to,že jsem si v neděli málem rozerval gatě....tak to bylo skvělý
ještě že maj otočný matrace
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Raffan psal:VikecB12 psal:Chlastu nemá smysl se bránit,stejně nás dožene Sem se v ten pátek taky divil kolik se toho do mě vlezlo,tuším 12-13piv a pulánek zelené z vlastních zásob a do toho dvakrát s Progírem a krabička Startek(su nekuřák,dám si příležitostně)
woe si aspoň pamatuješ, cos měl, já mám tak od jedenácti čístý XPéčka
se divíš
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Smoula.koumak (Člen) 30.09.2008 19:33:31 Offline |
Filous psal:Billy psal:XJelen psal:
Noty
Doufám, že zvolní trochu každá zkušenost co neznamená vozejk je dobráVe skutecnosti fotka zkresluje ze to nevypada moc desne ten sraz dolu, ale kdyz to vidis na vlastni bulvy tak hledis jak puk co je to za diru hlubokou. Tedka je Smoula "Bandit v lese"
obklikou, pár lidí když mě vidělo bez metorky u silnice zastavilo a lesem jsme prokličkovali na silnici...
maňas psal:kojaksro psal:Meloun psal:..až na to,že jsem si v neděli málem rozerval gatě....tak to bylo skvělý
ještě že maj otočný matrace
Ototčný matrace jsou praktický do té doby než musíš po pátku i v sobotu
maňas psal:jinak akce velmi dobrá,díky Billy,akorád někteří z fotografů byli zbytečně pohotoví,má skoro strach se podívat na eftýpko.
Jsem zjistil že se vejdu i na minibike
kojaksro psal:maňas psal:jinak akce velmi dobrá,díky Billy,akorád někteří z fotografů byli zbytečně pohotoví,má skoro strach se podívat na eftýpko.
Jsem zjistil že se vejdu i na minibike
A ja zase ze si toho moc nepamutuju,ale zas sem nemusel otacet matrace ty publijonku
nemusí kapat, stačí když prší
No jak sem tam prijel tak uz to meli kluci vytazeny a prej to tahali nejak oklikou, jo informoval sem se ze Smoula nebyl letos prvni a asi mozna ani ne psledni, prej tam bylo uz vic tech crashu v tom miste, ja to tam znam ze vim jak to tam mam klopit, ale muzu rict ze to je zatacka kam nevidis hlavne kde jedes, a jednou sem tam tam potkal hendka za zatackou stojici nakladak a trojuhelnik za tim, a do protivky jelo auto tak sem ho nemohl predjet ale co chces delat s tou rychlosti , kdyz v zatacce na tom lezis a na vyjezdu mas pred ebou krabicu. Bylo to taky tak tak pro me kdysi
Billy psal:...jag ste to prosatana živýho dostali spátky na asfalt???
No jak sem tam prijel tak uz to meli kluci vytazeny a prej to tahali nejak oklikou, jo informoval sem se ze Smoula nebyl letos prvni a asi mozna ani ne psledni, prej tam bylo uz vic tech crashu v tom miste, ja to tam znam ze vim jak to tam mam klopit, ale muzu rict ze to je zatacka kam nevidis hlavne kde jedes, a jednou sem tam tam potkal hendka za zatackou stojici nakladak a trojuhelnik za tim, a do protivky jelo auto tak sem ho nemohl predjet ale co chces delat s tou rychlosti , kdyz v zatacce na tom lezis a na vyjezdu mas pred ebou krabicu. Bylo to taky tak tak pro me kdysi
na to je nejlepsi jezdit mym stylem - nevidim do zatacky,tak si pribrzdim,podradim (treba i dvakrat) a pomalouckym tempem ji projedu. No a jak se za zatackou objevi rovinka,tak za to zase tahat a tahat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx (Člen) 01.10.2008 10:01:25 Offline |
Loser psal:Billy psal:...jag ste to prosatana živýho dostali spátky na asfalt???
No jak sem tam prijel tak uz to meli kluci vytazeny a prej to tahali nejak oklikou, jo informoval sem se ze Smoula nebyl letos prvni a asi mozna ani ne psledni, prej tam bylo uz vic tech crashu v tom miste, ja to tam znam ze vim jak to tam mam klopit, ale muzu rict ze to je zatacka kam nevidis hlavne kde jedes, a jednou sem tam tam potkal hendka za zatackou stojici nakladak a trojuhelnik za tim, a do protivky jelo auto tak sem ho nemohl predjet ale co chces delat s tou rychlosti , kdyz v zatacce na tom lezis a na vyjezdu mas pred ebou krabicu. Bylo to taky tak tak pro me kdysina to je nejlepsi jezdit mym stylem - nevidim do zatacky,tak si pribrzdim,podradim (treba i dvakrat) a pomalouckym tempem ji projedu. No a jak se za zatackou objevi rovinka,tak za to zase tahat a tahat
Tak to je i moje krevni skupina. Zatacky i kdyz jsou hodne zabavny si projet na jistotu a pak vystrelit jak pichlej do prdele.
hold nekdy te to neda a jedes jak
V nedeli sem se jel po srazu soukrome taky projet a jel sem slusne upozornuju, a doprotivky sem potkal jeepa uz letos druheho a ten predjizedel v te zatacce cloveka na kole a jel v mojim pruhu tak na 70% proti me, taky sem moc nemel kam uhejbat, tak sem to v nedeli vzdal po 15 km a jel radsi domu zpet na kafe. Hold rikam je to cim dal horsi a nechci to rozflakat a nebo se zabit
kojaksro psal:Šmoula koukej si přidat podpis........bandit v lese, Ti už nikdo neodpáře
tak správněa pro vostatníkožak je skladatel na kurwííí,celej večer se šmoulou skládal aj na ozzyho text jak zahučel bandit do lesaa to nalitej a zsem rát že sem tam byldobrá parta magorů
PALOUS psal:kojaksro psal:Šmoula koukej si přidat podpis........bandit v lese, Ti už nikdo neodpáře
tak správněa pro vostatníkožak je skladatel na kurwííí,celej večer se šmoulou skládal aj na ozzyho text jak zahučel bandit do lesaa to nalitej a zsem rát že sem tam byldobrá parta magorů
no neboj ty jsi taky zapadl drahý
A je to!!
Nojooo..His nejm is KOJAK
Je to živel jak má!
ftp://silver.amnet.cz/fotogalerie/Jedov … V00284.3GP
PURE NAKED BIKE!
zrzule psal:PALOUS psal:kojaksro psal:Šmoula koukej si přidat podpis........bandit v lese, Ti už nikdo neodpáře
no neboj ty jsi taky zapadl drahý
Dyk píšu dobrá parta magorůa sem slyšel něco vo bowlingutak to se těším
zrzule psal:jj jsme to s bobulákem vymysleli....ubytování zajištěno u mě v mým mega bejváku
jinak jsem koukala že máme spolu z jedas super fotečku.oba fakt dementíci.....luxus ústav
A já vim prd?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:zrzule psal:jj jsme to s bobulákem vymysleli....ubytování zajištěno u mě v mým mega bejváku
jinak jsem koukala že máme spolu z jedas super fotečku.oba fakt dementíci.....luxus ústavA já vim prd?
No bez Izera nejdu
Smoula.koumak (Člen) 02.10.2008 00:46:24 Offline |
PALOUS psal:kojaksro psal:Šmoula koukej si přidat podpis........bandit v lese, Ti už nikdo neodpáře
o ničem takovým nevím
To místo by mohl vědět Billy...
Máš recht dobrá parta magorů! Ale že sme si to užili
Meloun psal:Nojooo..His nejm is KOJAK
Je to živel jak má!
Kuááá......řeklo se bez videíííí
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2008 07:51:05 Offline |
to je tanec na zahnání alkoholovýho démona ,ne?
Progear 650 (Člen) 02.10.2008 09:45:59 Offline |
kojaksro psal:Kam ta technika spějěsamá videomontáž
máš recht... vůbec si tam nejsi podobnej....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Smoula.koumak (Člen) 02.10.2008 13:55:14 Offline |
ta hudba k tomu videu snad nepatří, néé?!!
Je to živel jak má!
Nechápu
Zvěř ožralá
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Meloun psal:Nojooo..His nejm is KOJAK
Je to živel jak má!
Nechápu
Zvěř ožralá
Kdyby jsi se v tu chvíli neválel pod stolem......tak tancuješ s námi
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2008 14:32:22 Offline |
spidys psal:Meloun psal:Nojooo..His nejm is KOJAK
Je to živel jak má!
Nechápu
Zvěř ožralá
tvůj tanec není pouze zaznamenám,ale taky jsi se kroutil u džůboksu jak špatně najedenej had
nicola.foxx (Člen) 02.10.2008 15:11:28 Offline |
K.a.s.y.m. psal:spidys psal:Meloun psal:Nojooo..His nejm is KOJAK
Je to živel jak má!
Nechápu
Zvěř ožralátvůj tanec není pouze zaznamenám,ale taky jsi se kroutil u džůboksu jak špatně najedenej had
Svata pravda
nicola.foxx (Člen) 02.10.2008 15:19:44 Offline |
Je to živel jak má!
Na tom videu je stejne Ftipny jak se 210cm hory chlapa vrti na pomalu vecernickovou hudbu a jeste v lese.