Nejsi přihlášen
Re: Přední brzda - divný zvuky
To ne, pískání to není. Je to podobnej zvuk, jako když jdeš kolem trafačky - takový to vrnění, nebo když běží hodně jemný ozubený kolečko. Nevím, odkud to může jít. Začalo to dělat, když jsem si ulomil ten náhon rychloměru, ale ten už je tam zpátky a dělá to pořád.
Don´t worry, be Bandit!
Banditatom (Člen) 24.08.2008 01:20:33 Offline |
jo znám mám stejnej problém taky mi to tak hnusně hlučí ( jako transformátor) jenže já mám už kotouče na hraně že by tím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
roman.v psal:Zdravím, mám problém s přední brzdou - při trošku razantnějším brždění se z brzd ozývá takový zvuk, jak když vrčí zářivka. Jde to blbě popsat, ten zvuk. Nevíte, čím to může být? Díky
Takovej zvuk mě dělá moje jebka taky a to je na tom to luxusní
Jebat motorky :-)
roman.v psal:To ne, pískání to není. Je to podobnej zvuk, jako když jdeš kolem trafačky - takový to vrnění, nebo když běží hodně jemný ozubený kolečko. Nevím, odkud to může jít. Začalo to dělat, když jsem si ulomil ten náhon rychloměru, ale ten už je tam zpátky a dělá to pořád.
A neni tam danej blbě? Jako šprajclej nějak? To ztkontroluj a nebo jak říká Kelly - neřešit, pokud to neomezuje v jízdě, jako že asi ne
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.08.2008 10:40:21 Offline |
to prostě některý brzdy dělají...někdy to je deskama někdy kotoučema...tak jako tak neřešit a jezdit.
na závadu to není.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
no strýcové... já vám to teda povím...
to je tím, že máte dírky v kotoučích...
a je to prostě uplně normální
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2012 13:21:13 Offline |
roman.v psal:Zdravím, mám problém s přední brzdou - při trošku razantnějším brždění se z brzd ozývá takový zvuk, jak když vrčí zářivka. Jde to blbě popsat, ten zvuk. Nevíte, čím to může být? Díky
moc tichej vejfuk....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1