Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 24.08.2008 01:24:33 Offline |
těrkickej okruch po x letech
paráda po dlouhý době pěknej závod na přírodním okruhu
teda až na pár pěkně ale pěkně po...ch pořadatelů který mi ten den celkem pokazily
byl někdo, beček tam bylo hodně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: těrkickej okruch po x letech
Banditatom psal:paráda po dlouhý době pěknej závod na přírodním okruhu
teda až na pár pěkně ale pěkně po...ch pořadatelů který mi ten den celkem pokazily
byl někdo, beček tam bylo hodně
Já neměl odvahu vyrazit v pátek jsem vyleštil motorku a v sobotu to vypadalo že bude pršet. Posledni dobou si připadám jako Jarken....
Banditatom (Člen) 25.08.2008 00:54:12 Offline |
byl jsem i dnes na hlavní závod ja i bobika (teda jako mamutek nadšeněj)bomba atmosféra (ne ty pro šoféry)bomba závod
pořadatelé byli o hodně klidnější
A teď se přiznete kdo s vás tam byl trička bantit force B12, B6 a pičoj trička byli k vidění celkem hodně tak se přiznejte no kuci
ja tam byl a supa byl sem v nedeli jen .... kolem 12"30 sem to ale radsi tocil dom pac se smrakalo
az na tu organizaci supa ( poradatele nas drzeli 40min u kruhace a zakazali nam prochazet po trati ze prej se to dovime ..... projlo safety car s praporkem a my kdy budem moct a oni ze sme mohli chodit do ted dokud neprojelo to auto ) fakt manici v radach poradatelu
ale jinak sprova akce
WD club member.
Banditatom (Člen) 25.08.2008 10:34:34 Offline |
srabíku nepršelo a bylo fajn jo s těma pořadatelema s tebou souhlasím mladí brigádníci co tam "někteří" byli opravdu jen do počtu. A někteří se tam aj veřejně pářili
Banditatom psal:srabíku nepršelo a bylo fajn jo s těma pořadatelema s tebou souhlasím mladí brigádníci co tam "někteří" byli opravdu jen do počtu. A někteří se tam aj veřejně pářili
mam to dom 18km jen sem nechtel zmoknout i kdyz sem byl v hadrech
ale jo povedene ...... libilo se mi to ..... dostala mne jedna 125ca co sla na zadni za plynem ¨
WD club member.
Banditatom (Člen) 25.08.2008 13:19:18 Offline |
jojo kua a jezdec 56 ( ten němec) dobrej střelec teda jako pako střelený kuvevsky rychlí škoda jen že s hlavního závodu odstoupil kvůli poruše
Banditatom psal:jojo kua a jezdec 56 ( ten němec) dobrej střelec teda jako pako střelený kuvevsky rychlí škoda jen že s hlavního závodu odstoupil kvůli poruše
jj sme se prave divali ze si to tam dve 125cy davali jak cyp ....... to byla fakt radost pohledet jak si nedarovali ani cm na ceste .... a pak naraz uz jezdil jen jeden
a pak sem jel domu
WD club member.
Stránky: 1