Nejsi přihlášen
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 11:11:12 Offline |
Prosim o konzultaci ohledně bouračky
Zdravim
nakonec po navratu z dovolene a prvni projizdce, po 5 tisicich km se to stalo i mne. Automobil prede mnou nahle na okresce zabocil doleva v miste kde neni kam zabocit a pak uz jen vim ze letim nekam do hajzlu. Vstanu a hned bezim k motorce. Po dukladne inspekci i doma zjistuju ze je narazena podsedlovka trubky, vidle v prdeli, levej brzdokotouc ohlej, urvany skoro vsecko co trci a na prave strane z pohledu ridice vytekl olej dole pod sroubkem kde jsem i nahmatal odchliple tesneni. A predni kolo taky pekne narazilo do vyfukovych trubek.
pokud jde o vidle tak muj dotaz smeruje k tomu, zdali je mozde vymenit jen ty hladke nerezove trubky a vsechno ostatni prendat, taky k tomu, zdali to misto kde vytekl olej se da pretesnit a nebo se z toho neco urvalo coz mne asi boli nejvic. V to zatim vypada jen na trubky + kotouc (cca 10 000 kc) stupacky a paky necham svarit a podsedlovku se pokusim ohnout zpatky. Ma nekdo nejake napady popripade zna sikovneho opravare ?
jinak az nebudu v praci tak vsechno nafotim a poslu at mate lepsi predstavu.
diky
Re: Prosim o konzultaci ohledně bouračky
To víko se opravit dá(zavařit,zabrousit) a i kdyby nebylo v úplný rovině(položíš na tabuli skla),tak motorovej tmel to jistí..
Povětšinou jen trubky stačej..ale může se stát,že když to dostane ránu na spodek vidle,tak se zdeformuje a potom tam kluzná trubka může drhnout..
Nemusí to bejt an moc vidět,poznáš to spíš,až když to ručně proprožíš s novou trubkou..
Předpokládám,že budeš mít ohnutý i spodní brejle...vyndat,podívat se na to a srovnat do roviny se středovým šroubem..(třeba ve svěráku)
PURE NAKED BIKE!
no jeste je moznost pokud ty trubky nejsou uplne v hajzlu tak ti sikovnej mechanik srovna (tak jak mne), urcite nech prohlednout ty brejle nezda se, ale vetsinou jsou ohle... to viko zavaris a pokud porad potece zatmelis epoxidem s kovovym plnidlem... podselovku nech zavarit... a zbytek nech nekde spravit neveril jsem co vsechno jde dat dokupy
Vzdy muze byt hur :-)
prinzeugen psal:Zdravim
nakonec po navratu z dovolene a prvni projizdce, po 5 tisicich km se to stalo i mne. Automobil prede mnou nahle na okresce zabocil doleva v miste kde neni kam zabocit a pak uz jen vim ze letim nekam do hajzlu. Vstanu a hned bezim k motorce. Po dukladne inspekci i doma zjistuju ze je narazena podsedlovka trubky, vidle v prdeli, levej brzdokotouc ohlej, urvany skoro vsecko co trci a na prave strane z pohledu ridice vytekl olej dole pod sroubkem kde jsem i nahmatal odchliple tesneni. A predni kolo taky pekne narazilo do vyfukovych trubek.
Kdo je viník nehody? Pokud ten automobil tak bych si nechal vše řádně opravit, proměřit a zaplatit z jeho pojistky.
pokud jde o vidle tak muj dotaz smeruje k tomu, zdali je mozde vymenit jen ty hladke nerezove trubky a vsechno ostatni prendat, taky k tomu, zdali to misto kde vytekl olej se da pretesnit a nebo se z toho neco urvalo coz mne asi boli nejvic. V to zatim vypada jen na trubky + kotouc (cca 10 000 kc) stupacky a paky necham svarit a podsedlovku se pokusim ohnout zpatky. Ma nekdo nejake napady popripade zna sikovneho opravare ?
jinak az nebudu v praci tak vsechno nafotim a poslu at mate lepsi predstavu.
diky
Ton@l psal:no jeste je moznost pokud ty trubky nejsou uplne v hajzlu tak ti sikovnej mechanik srovna (tak jak mne), urcite nech prohlednout ty brejle nezda se, ale vetsinou jsou ohle... to viko zavaris a pokud porad potece zatmelis epoxidem s kovovym plnidlem... podselovku nech zavarit... a zbytek nech nekde spravit neveril jsem co vsechno jde dat dokupy
No..pokud si namlátil svody předním kolem,tak ty trubky může zahodit..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 26.08.2008 13:35:47 Offline |
jak psal ross pokud nejseš viník tak bych to nějak neřešil značkovej servis a vše nový panáček ti to zacáluje s povinnýho ručení, ale pokud je opak pravdou jako, že asi jo ( myslím , teda pokud seš jako vinnej , tak ti přišili nedodržení bezpečné vzdálenosti a pokud tam byla ještě nějaká rychlost) tak je to zlý koukni po netu ty trubky tam určitě najdeš. Stránek je tam hodně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 14:45:53 Offline |
no ono je to tak ze to potrebuju spravit co nejlevneji a duvodem je to, ze jsme policajty ani nevolali, borec byl velmi rozumnej a uznal ze mel cucet a ja zase uznal ze sem mel pockat co udela a nesrat se tak blizko takze jsme si to hodili 50/50 a vzhledem k tomu, ze by nam potom svestky vzali za nehodu tusim sedum obema tak to bylo jasny. navic borec vypadal ze je v bodove nouzi a muze se asi ocitnout bez not. On mel dodge sebring novej a skodu tak za 60k a proste sme se dohodli ze si kazdej zaplatime svou a sereme na to, kdyz jsem teda zivej a zdrav a este mi zaplatil a zavolal odvoz motorky do brna. Proste nekdy mate stesti ze borec neni uplna kunda a on byl taky rad ze se semnou da domluvit no a jeste musim sdelit jedno zasadni info, diky kteremu jsem dost nechtel volat benga protoze muj motocykl tak nejak jaksi mno.. nema noty ani pojisteni
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 14:48:26 Offline |
jo jinak az uvidite fotky budete mnohem moudrejsi ja do nej nastesti vrazil cca jen asi 30-40 km/h takze motorka fakt moc najebana neni koukam sem na bryle a skorose zdalo ze nejsou ohly vubec no a podsedlovka se ohla tim jak to po narazu spadlo na bok seshora na to zadni madlo... ale jak jsem ted koukal do servisniho manualu na vymenu vidli asi to fakt prenecham nekomu sikovnejsimu.. tan pan kterho jmeno tady padlo mA na nej nekdo kontakt ?
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 15:02:39 Offline |
Meloun psal:Ty seš teda dobrej kolík..
Bez pojištění
Máš víc štěstí, než rozumu..
no v kazdem pripade netvrdim ze je moje chovani zodpovedne nebo spravne proste jsem to nejak nemoh prihlasit neb na magistrate to je na dva dny dovlene, ktere jsem si proste vzit nemohl, ale to tu prosim neresme, mam technicky problem
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 15:20:56 Offline |
Meloun psal:Zbytek toho vraku od tebe odkoupim...kolik??
no poslys ja vlastne mozna nejsem vubec proti... jestli si nedelas prdel tak vecer poslu fota a treba se nejak domluvime... mam vsechno potrebne k prihlaseni a dokonce i protokoly TUV... ma 17,5 tkm a byl celou dobu zaskrceny takze motor rozhodne nebude ani vyseptany... jeste to zvazim, zatim jsem spis pro opravu ona totiz fakt moc dobouchana neni
prinzeugen psal:Meloun psal:Zbytek toho vraku od tebe odkoupim...kolik??
no poslys ja vlastne mozna nejsem vubec proti... jestli si nedelas prdel tak vecer poslu fota a treba se nejak domluvime... mam vsechno potrebne k prihlaseni a dokonce i protokoly TUV... ma 17,5 tkm a byl celou dobu zaskrceny takze motor rozhodne nebude ani vyseptany... jeste to zvazim, zatim jsem spis pro opravu ona totiz fakt moc dobouchana neni
Je to na sračku..věř mi..
Ne hele..pošli fotky,mail mám v profilu..uvidíme..
PURE NAKED BIKE!
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 17:34:50 Offline |
tobe jsem meloune poslal mejl s info a snad jen dam foto i sem kdyby nekdo projevil zajem to budto opravit nebo koupit
motocykl se jmenuje Road Master 01 a ten lak jsem delal custom
http://img170.imageshack.us/my.php?imag … 090ws4.jpg
prinzeugen psal:tobe jsem meloune poslal mejl s info a snad jen dam foto i sem kdyby nekdo projevil zajem to budto opravit nebo koupit
http://img170.imageshack.us/my.php?imag … 090ws4.jpg
he ta barva zas tak f ale neni ne?
jedu podle svých možností a kdo chce ať jedu víc je blázen!
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 18:14:26 Offline |
davkoz psal:prinzeugen psal:tobe jsem meloune poslal mejl s info a snad jen dam foto i sem kdyby nekdo projevil zajem to budto opravit nebo koupit
http://img170.imageshack.us/my.php?imag … 090ws4.jpghe ta barva zas tak f ale neni ne?
jaK jsem rikal... jedna lehce promackla vyfukova trubka, utrhla packa brzdy, utrhla stupacka zadni brzdy, trubky v hajzlu, male viko motoru vpravo netesni a cca 1 cm pohnuta podsedlovka vpravo, pravy predni brzdovy kotouc kaput.
vsecko ostatni se zda ok, bryle pohnute nejsou ani jedny, aspon vizualne
Banditatom (Člen) 26.08.2008 19:28:26 Offline |
nechci hanit, ale ten lak ti dělal někdo sprejem v garáži??? a ještě to pěkně sorry je to hnus
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 20:26:12 Offline |
ten lak je matny a to zcela schvalne .. blici smajliky si nechte od cesty , protoze mozna ne tu ale jinak nejsem vubec sam komu se to libi... pokud to je neprodejny tak to halt necham spravit no .. ale fotky zitra udelam a poslu to klido jo
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 20:30:27 Offline |
jinak matny lak cerny ted dela ve stylu letounu stealth i upravce medouru brabus
http://www.autoexpress.co.uk/images/fro … 7767_7.jpg
jestli je to hnusne to at si kazdy zhodnoti sam .-)
Banditatom (Člen) 26.08.2008 20:35:55 Offline |
nemám nic proti černý matný je to pěkná barva, ale ten "nástřik" se někomu pěkně nepoved
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 20:41:25 Offline |
yello psal:Nick mas odvozen od jmena bitevniho krizniku Prinz Eugen?
od Evzena Savojskeho od nehoz je odvozen kriznik
prinzeugen psal:jinak matny lak cerny ted dela ve stylu letounu stealth i upravce medouru brabus
jestli je to hnusne to at si kazdy zhodnoti sam .-)
U Stealthu to ma svuj vyznam.Ovsem chtit byt neviditelny na motorce na silnici...
...che palle !!!
prinzeugen (Člen) 26.08.2008 20:47:55 Offline |
yello psal:prinzeugen psal:jinak matny lak cerny ted dela ve stylu letounu stealth i upravce medouru brabus
jestli je to hnusne to at si kazdy zhodnoti sam .-)U Stealthu to ma svuj vyznam.Ovsem chtit byt neviditelny na motorce na silnici...
ale u stealthu nejde o vizualni neviditelnost, koneckoncu ten letadlovy nater ma k matovemu na mile daleko
prinzeugen psal:ten lak je matny a to zcela schvalne .. blici smajliky si nechte od cesty , protoze mozna ne tu ale jinak nejsem vubec sam komu se to libi... pokud to je neprodejny tak to halt necham spravit no .. ale fotky zitra udelam a poslu to klido jo
Ser na ně... Mě se ten lak líbí. Je to tedy trochu odfláknutý (možná jen kvalita fotky), ale jinak .
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kryskak psal:Nedela si ted nahodou matnyho bandita Kelly?
..jsi skoro 2 roky pozadu..
Taky nic nemám proti matný černý-to vůbec ne!
Ale nesmí to vypadat,jak když celou motorku kromě motoru ponoříš do kádě s barvou..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1