Nejsi přihlášen
Re: Moto data - Visty
Kdyžtak bys holt musel mít Dualboot (XP + Vista), ale pokud nechceš přepínat mezi systémama, tak holt něco jako VirtualBox, nebo WMWare, ale spíš bych teda šel do dualbootu.
Virtuální mašina je pro běžné uživatele možná trochu velké sousto, ale kdybys měl zájem...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondras: No ono to neni pro me, ale pro meho dvorniho mechanika a pro nej je PC spanelska vesnice
Osi: to jsem nezkousel, ale hodne pochybuji ze to pujde ovsem vyzkousim to
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
nicola.foxx (Člen) 28.08.2008 20:23:50 Offline |
Ondráš psal:Kdyžtak bys holt musel mít Dualboot (XP + Vista), ale pokud nechceš přepínat mezi systémama, tak holt něco jako VirtualBox, nebo WMWare, ale spíš bych teda šel do dualbootu.
Virtuální mašina je pro běžné uživatele možná trochu velké sousto, ale kdybys měl zájem...
Virtual PC neni zadna velka komplikace a na webu je to slusne popsany. Dneska uz to zvladne i cvicena opice. Pohoda
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 28.08.2008 20:25:37 Offline |
sonyk psal:jedine XP - visty az tak za rok 2 az to vychytaj.
Dyt uz blbci makaj na Woknouz 7, to bude teprve narez. To bude mit tak uzasny funkce, ze ti to z CRT monitoru udela senzorove dotykovej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Dyt uz blbci makaj na Woknouz 7, to bude teprve narez. To bude mit tak uzasny funkce, ze ti to z CRT monitoru udela senzorove dotykovej
A v SP1 ti zařídí, že to na omak bude jako kdybys sahal na kozy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no sem zvedavej jak to bude. za 10 dnu du kupovat nove pc ale visty do nej nesmi. jen problemy. chce to jim dat cas za rok ci dva uz se ale nastehujou asi.
btw: dotykovej nechci sem linej se natahovat pres stul. a kozy? to radsi ty moji mlady
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1