Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 27.08.2008 09:51:06 Offline |
včerejší brno
sme tam měli na včerejších jízdách takovou malou bandití masofku ale ten systém prodeje, to je opravdu napiču jo a koukal sem, že humlák vozil jinou slečnu než na srazu tuhle se mě syky ptal, jestli už ta srazová neni volná (jenom doufám, že sem teď nevyžvanil nějaký tajný informace)
doba je temná...
Re: včerejší brno
inkvizitorr psal:sme tam měli na včerejších jízdách takovou malou bandití masofku ale ten systém prodeje, to je opravdu napiču jo a koukal sem, že humlák vozil jinou slečnu než na srazu tuhle se mě syky ptal, jestli už ta srazová neni volná (jenom doufám, že sem teď nevyžvanil nějaký tajný informace)
Hele co sem zjistil náhodou já, tak objekt Sykyho touhy je vlastně holka toho borce co se rozflákal v přímym přenosu v TV nova....aspoň to o sobě psala (teda podle fotky to byla ona) na motorkářích
Jo ještě pro sykouše adresa jejího profilu:
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=68485
ale bacha jestli s tim věkem nekecá....znáš holky...rok dva vi klidně přidaj
Filous psal:...a jinag je to fšechno ou ke zdi ...ani sem s toho ježdění fčera neměl radost ...dyš sem viděl, jag si to fšichni vokolo užívaj a my??? ...škoda mluvit
Poděl se... Technické problémy?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...a jinag je to fšechno ou ke zdi ...ani sem s toho ježdění fčera neměl radost ...dyš sem viděl, jag si to fšichni vokolo užívaj a my??? ...škoda mluvit
Poděl se... Technické problémy?
...furt to samý, uš se mi vo tom ani nechce mluvit ...sem bezradnej, Inkviz s tym krámem jede dneska k podvozkářovi, páč dyby sme chtěli laborovat a nastavovat naslepo, tag to aby sme byli zavřený tejden na vokruhu a šli metodou pokus omyl bo tech varijant, co může bejt špatně je nespočet...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jooo, včera to byla paráda. V první jízdě pár pádů v přímém přenosu (naštěstí nikdo z našich). Ve druhé jsem to jel i s batůžkem a masakr. Nejpomalejší jsme nebyli Akorát mě sral ten kořeň s rejsovým skůtrem
Příště dejte vědět včas vezmem židlličky, půlden volna a posadíme se k bráně už kolem oběda
inkvizitorr (Administrator) 27.08.2008 11:02:42 Offline |
Lihy psal:Hele co sem zjistil náhodou já, tak objekt Sykyho touhy je vlastně holka toho borce co se rozflákal v přímym přenosu v TV nova....aspoň to o sobě psala (teda podle fotky to byla ona) na motorkářích
hele poirote, neni to tak trochu vo voze a vo koze (kozách) no počkáme na humláka, nespa?
doba je temná...
ABik psal:Jooo, včera to byla paráda. V první jízdě pár pádů v přímém přenosu (naštěstí nikdo z našich). Ve druhé jsem to jel i s batůžkem a masakr. Nejpomalejší jsme nebyli Akorát mě sral ten kořeň s rejsovým skůtrem
Příště dejte vědět včas vezmem židlličky, půlden volna a posadíme se k bráně už kolem oběda
S jakým batůžkem, se mnou
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Lihy psal:Jo ještě pro sykouše adresa jejího profilu:
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=68485
ale bacha jestli s tim věkem nekecá....znáš holky...rok dva vi klidně přidaj
,podle nekterych jejich prispevvku na foru je pekne vymastena :
chudak syky ze si musi vybrat takou mladou a tupou
WD club member.
ABik psal:SLUGI psal:... a fotky máte kde
Fotky bohužel nemáme, ale snažím se získat video z mojí jízdy ve dvou Pak to zhodnotíme a pokud bude na co koukat, tak to někam umístíme
... taková akce a vy neobjednáte fotografa
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
qwerty psal:,podle nekterych jejich prispevvku na foru je pekne vymastena :
chudak syky ze si musi vybrat takou mladou a tupou
Vypadá to že je dobře vylízaná
I když, vono kdybych neznal některý lidi vocať a soudil jen podle toho co píšou, tak bych si taky myslel různý věci....no a vostatní o mně asi taky minimálně, že píšu z bohnic...a vono taky jooo
ross psal:no, na zdejší fráze jsem si nějakej čas zvykal
ale už je to dobrý
jo jo , tak samo ....
poprve jak sem tu vlezl tak sem se dival jestli sem na spravnem webu a foru pac to tu nekdy vypadalo spise ne jene wbpages
WD club member.
SLUGI psal:ABik psal:SLUGI psal:... a fotky máte kde
Fotky bohužel nemáme, ale snažím se získat video z mojí jízdy ve dvou Pak to zhodnotíme a pokud bude na co koukat, tak to někam umístíme
... taková akce a vy neobjednáte fotografa
Není tam moc vidět - autor točil toho na Ducati, ale nějaký záběr na naše duo tam je
http://www.nahraj.cz/content/dw/7b807e4 … 12728f7c6c
Filous psal:...a jinag je to fšechno ou ke zdi ...ani sem s toho ježdění fčera neměl radost ...dyš sem viděl, jag si to fšichni vokolo užívaj a my??? ...škoda mluvit
a resumé ?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:...a jinag je to fšechno ou ke zdi ...ani sem s toho ježdění fčera neměl radost ...dyš sem viděl, jag si to fšichni vokolo užívaj a my??? ...škoda mluvit
a resumé ?
nebo treba radsi vysledek vaseho snazeni?
MOTO KOZZI GRISO
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 07:28:32 Offline |
ABik psal:SLUGI psal:ABik psal:
Fotky bohužel nemáme, ale snažím se získat video z mojí jízdy ve dvou Pak to zhodnotíme a pokud bude na co koukat, tak to někam umístíme... taková akce a vy neobjednáte fotografa
Není tam moc vidět - autor točil toho na Ducati, ale nějaký záběr na naše duo tam je
to jsem netušil ,že se tam dá jezdit ve dvou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ABik psal:SLUGI psal:
... taková akce a vy neobjednáte fotografaNení tam moc vidět - autor točil toho na Ducati, ale nějaký záběr na naše duo tam je
http://www.nahraj.cz/content/dw/7b807e4 … 12728f7c6cto jsem netušil ,že se tam dá jezdit ve dvou
Dá na volné tě normálně pustí ve i ve dvou. Kolemjedoucí střelci si klepali na helmu, když jsme za cílovkou dobrzdili z 220 km/h a na stupačce kroužili zákrutu Ale možná to bylo proto že jsme jim překáželi. Ikdyž nejpomalejší jsme z daleka nebyli. Pán s červenou Ducati měl problém udržet naše tempo a nebyl jediný koho jsme předjeli
tomasNJ psal:Filous psal:...a jinag je to fšechno ou ke zdi ...ani sem s toho ježdění fčera neměl radost ...dyš sem viděl, jag si to fšichni vokolo užívaj a my??? ...škoda mluvit
a resumé ?
...že bych se na to nejrači vysral
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 28.08.2008 08:43:03 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...že bych se na to nejrači vysral
Ale... Přes zimu to dáte do kupy a na jaře jim nakopete prdel.
musíme to dát do kupy teď
doba je temná...
K.a.s.y.m. psal:ABik psal:SLUGI psal:
... taková akce a vy neobjednáte fotografaNení tam moc vidět - autor točil toho na Ducati, ale nějaký záběr na naše duo tam je
http://www.nahraj.cz/content/dw/7b807e4 … 12728f7c6cto jsem netušil ,že se tam dá jezdit ve dvou
da nejednou jsem to tam videl
B12 neni uz je autobus :)
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 09:29:01 Offline |
ABik psal:K.a.s.y.m. psal:ABik psal:
Dá na volné tě normálně pustí ve i ve dvou. Kolemjedoucí střelci si klepali na helmu, když jsme za cílovkou dobrzdili z 220 km/h a na stupačce kroužili zákrutu Ale možná to bylo proto že jsme jim překáželi. Ikdyž nejpomalejší jsme z daleka nebyli. Pán s červenou Ducati měl problém udržet naše tempo a nebyl jediný koho jsme předjeli
Hmm zajímavý...ono je to i z toho krátkýho videa vidět ,že měl co držet krok
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 09:30:13 Offline |
inkvizitorr psal:Ondráš psal:Filous psal:...že bych se na to nejrači vysral
Ale... Přes zimu to dáte do kupy a na jaře jim nakopete prdel.
musíme to dát do kupy teď
Tak se snažte ať je bedna.
Když to má v ruce člověk co podvozky dělá tak by měl umět poradit ne.Každopádně bez testů to asi určitě nepůjde.
ABik psal:SLUGI psal:ABik psal:
Fotky bohužel nemáme, ale snažím se získat video z mojí jízdy ve dvou Pak to zhodnotíme a pokud bude na co koukat, tak to někam umístíme... taková akce a vy neobjednáte fotografa
sem slepej ja vas ne a ne zahldinout
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 15:51:28 Offline |
Petula psal:qwerty psal:a proto sem je nevidel
ten batoh je nejakej malej a stihlej proto sem si toho nevsimlžádnej baťoh
Aaaa baťůžek se ozval
ABik psal:volové
Zkuste prodat motorky a chvilku se vozit na tandému, hned budete vědět jaké to je
... jel sem tak jednou
... seděl sem za Kakinem když sme tenkrát jeli pro mou B12 (to byla panečku jízda,žádnej vokruh,jen realita našich silnic)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
to PALOUS: Díky Abík je jediný, za koho se nebojím sednout a ten okruh jsme brali jako srandu, sami jsme nevěděli, co od toho čekat, ale po dvou opatrných kolech to šlo akorát bych teda radši už opět na vlastní
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2008 08:51:04 Offline |
Petula psal:to PALOUS: Díky Abík je jediný, za koho se nebojím sednout a ten okruh jsme brali jako srandu, sami jsme nevěděli, co od toho čekat, ale po dvou opatrných kolech to šlo akorát bych teda radši už opět na vlastní
to se divim baťůžek chce zase jezdit na vlastní moto?To mi hlava nebere
čekám na odpověd své drahé polovičky
K.a.s.y.m. psal:Petula psal:to PALOUS: Díky Abík je jediný, za koho se nebojím sednout a ten okruh jsme brali jako srandu, sami jsme nevěděli, co od toho čekat, ale po dvou opatrných kolech to šlo akorát bych teda radši už opět na vlastní
to se divim baťůžek chce zase jezdit na vlastní moto?To mi hlava nebere
čekám na odpověd své drahé polovičky
Se nediv Ten okruh je v pohodě, obkroužíš pár kol a konec, ale jet ve dvou někam třeba na výlet a mít kufr, tašky atd., tak mě trefí šlak myokardu. Takže já se taky těším na znovu další moto v rodině.
Třeba taky proto, že to bude CBR 600 RR a bude na cem jezdit na okruhu
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2008 12:09:25 Offline |
víš jak jsem rád,že si draha koupila svojí.Konečně si motorku užívám jen dle svého názoru.
RR dobrý,ale já si na tom připadal jak na minibajku kterej hustě jede.
Petula psal:to K.a.s.y.m.: já jsem malá a drobná, takže pro mě minibajk jak dělaný
to Abik: ano miláčku, JÁ budu mít na čem jezdit na okruhu Ty až těsně před prodejem jo?
to ABik : ... a bacha,baťůžek vystrkuje růžky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Petula psal:SLUGI psal:... a bacha,baťůžek vystrkuje růžky
prdlajs růžky, poslední Abíkovo svezení na mé motorce na okruhu bylo těsně před prodejem a obrousil tomu co se dalo
jako to CBR se prodavalo? a prodalo kdyz to tak obrousil?
retez asi drzel dobre
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:Petula psal:SLUGI psal:... a bacha,baťůžek vystrkuje růžky
prdlajs růžky, poslední Abíkovo svezení na mé motorce na okruhu bylo těsně před prodejem a obrousil tomu co se dalo
jako to CBR se prodavalo? a prodalo kdyz to tak obrousil?
retez asi drzel dobre
Hlásiče náklonu pryč, stupačky zbroušené, stojan zbroušený, výfuk zbroušený - čas 2:39. Šlo z domu a těšíme se na RR (to má výfuk pod sedlem a centrál stojan tam taky nebude). F se prodalo hladce a teď hledáme RR kde se dá
Stránky: 1