Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 09:32:53 Offline |
Re: Zaváží na řídítka
řek bych ,že na to bude lepší tlumič řízení... já to bral vždycky jen jako dekorační prvek na řidítkách
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 09:53:01 Offline |
pokud je to funkční až takhle tak to je jiná...jen s tím nesmí lehnout ...na 6x prostřelená hlava není nic moc
redik27 psal:Zdravím, může mi někdo dát info k čemu slouží závaží na řidítka? Je to k utlumení vibrací? A kdybych si je chtěl pořídit tak podle čeho vybírat? Díky
Už jsem to tady jednou řešil tenhle problém http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6659 Myslíte, že to zavaží tomu pomohlo. Tlumiče jsou v poho. Kontrolováno v servisu. Možná kdybych vyměnil tlumičový olej.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. psal:řek bych ,že na to bude lepší tlumič řízení... já to bral vždycky jen jako dekorační prvek na řidítkách
...závaží tluměj vibrace a tlumič zase kmity, to je jiná věc
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:řek bych ,že na to bude lepší tlumič řízení... já to bral vždycky jen jako dekorační prvek na řidítkách
...závaží tluměj vibrace a tlumič zase kmity, to je jiná věc
tak co stěma kmitama. Někdo říká, že to přestane. Koupil jsem to s přořezanýma okruhovkama. Hrozný šlupky. Ale bylo Ok. Vyměnit olej?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 10:15:23 Offline |
SLUGI psal:... jak píše Osi,vybrace nejsou kmity
... nech na tom projet někoho kdo do toho dělá a pak špekuluj co s tím
jak říkám ozdobná věc
SLUGI psal:... jaká dekorace ??
... někdy je prostě dobrý mít některý věci tak nějak " po ruce"
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/USA2.jpg
2 Slugi: To je tvoje? To je člověk (i na motorce) hned v bezpečí, co?
stoner psal:SLUGI psal:... jaká dekorace ??
... někdy je prostě dobrý mít některý věci tak nějak " po ruce"
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/USA2.jpg2 Slugi: To je tvoje? To je člověk (i na motorce) hned v bezpečí, co?
... moje nee,chtěl sem to objednat z USA ale nějak to nevyšlo (teda myslím jen ty páčky a závažíčka,tu "stupačku" ne)
... a k tomu padáky ve stejným dizajnu
Editoval osiris (28.08.2008 13:36:13)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
doufám, že je to v nějaké "rozumné" ráži, např. 454 Casull nebo 500 S&W Magnum. jinak by to asi ani nemělo cenu, ne?
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... jak píše Osi,vybrace nejsou kmity
... nech na tom projet někoho kdo do toho dělá a pak špekuluj co s tímjak říkám ozdobná věc
...tak to moc nechápeš, ozdobná věc to není
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 13:47:39 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... jak píše Osi,vybrace nejsou kmity
... nech na tom projet někoho kdo do toho dělá a pak špekuluj co s tímjak říkám ozdobná věc
...tak to moc nechápeš, ozdobná věc to není
jak myslíš je to můj názor.Nedávno jsem vyměnil seriový řidítka za šiřší duralový.Na starejch sem mál závaží jako kráva velký...na těch hliníkovejch je zatím nemám a že by to byl rozdíl to fakt ne.
Je mi jasný co tím myslíš..větší hmota pochytí víc vybraci do řidítek tehnle princip chápu,ale jak říkám rozdíl v tom nepozoruju..proto je to pro mě je to jen ozdoba,ju
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
jak říkám ozdobná věc...tak to moc nechápeš, ozdobná věc to není
jak myslíš je to můj názor.Nedávno jsem vyměnil seriový řidítka za šiřší duralový.Na starejch sem mál závaží jako kráva velký...na těch hliníkovejch je zatím nemám a že by to byl rozdíl to fakt ne.
Je mi jasný co tím myslíš..větší hmota pochytí víc vybraci do řidítek tehnle princip chápu,ale jak říkám rozdíl v tom nepozoruju..proto je to pro mě je to jen ozdoba,ju
...rozdíl je znát po delší době řízení, s motorem v určitejch votáčkách
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 14:28:07 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...tak to moc nechápeš, ozdobná věc to neníjak myslíš je to můj názor.Nedávno jsem vyměnil seriový řidítka za šiřší duralový.Na starejch sem mál závaží jako kráva velký...na těch hliníkovejch je zatím nemám a že by to byl rozdíl to fakt ne.
Je mi jasný co tím myslíš..větší hmota pochytí víc vybraci do řidítek tehnle princip chápu,ale jak říkám rozdíl v tom nepozoruju..proto je to pro mě je to jen ozdoba,ju...rozdíl je znát po delší době řízení, s motorem v určitejch votáčkách
Hmm tak asi málo jezdim nebo jsem si nevšim.
podle mě to funguje stejně jako provazochodcovi ta dlouhá tyč, zjemní a rozbije rozkmitání při balancování( jako když motyka reaguje na změnu směru a hruosti povrchu při jíždě) čim těžší závažíčka tím jako delší tyč.Si teda myslim. Ale jde i bez tyče, ale co bych si dokazoval,žejo
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2008 14:29:40 Offline |
luig psal:Je vidět že nejste odkojený na starý třindě
Tam bez závažíček byla v zrcátkách vidět jen rozmazaná šmouha, po jejich namontování se to podstatně zlepšilo, takže proti vibracím to smysl má
máš pravdu..šest let jsem jezdil na 250 ta byla skoro bez vybrací
Ja by som ich chcel vymenit (stare po pade zodrate, uchytavacia sruba mierne prihnuta)...
Ako sa to meni? Podarilo sa mi to rozobrat a vydolovat nasledovne diely:
Fest dlha sruba - samotne zavazicko (zrejme origo) - gumovy valcek s kovovym valcom vnutri (tieto som uz s miernym odporom vytiahol z heftov) - potom je tam dalsi gumeny bazmek s dierou v strede (nevytahoval som ho, lebo je tam na fest) a az za nim vidim maticku k tej fest druhej srube....samozrejme lezi na boku, takze to spet nezasrubujem...
Nejake rady ako postupovat pri vymene za nove, prip. typ ake tam nahodit? Musim to vsetko vybrat von a nanovo to tam natlacit?
Banditatom (Člen) 17.01.2010 14:25:43 Offline |
já to vyřešil tak že jsem to zatlačil dále do řídítka a kakám na to koupil jsem těžítka bez toho paznechtu řízl jsem si kus hadice (kyslíkové s švajc aparátu) šroubek matička a drží to jak ...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
moltom psal:Ja by som ich chcel vymenit (stare po pade zodrate, uchytavacia sruba mierne prihnuta)...
Ako sa to meni? Podarilo sa mi to rozobrat a vydolovat nasledovne diely:
Fest dlha sruba - samotne zavazicko (zrejme origo) - gumovy valcek s kovovym valcom vnutri (tieto som uz s miernym odporom vytiahol z heftov) - potom je tam dalsi gumeny bazmek s dierou v strede (nevytahoval som ho, lebo je tam na fest) a az za nim vidim maticku k tej fest druhej srube....samozrejme lezi na boku, takze to spet nezasrubujem...
Nejake rady ako postupovat pri vymene za nove, prip. typ ake tam nahodit? Musim to vsetko vybrat von a nanovo to tam natlacit?
...páčs to rozebrals uplně blbje, bo ten šroup se nigdy nevyšroubovává uplně
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 17.01.2010 14:59:51 Offline |
moltom psal:Banditatom
Narvat to tam nechcem, pac sa bojim, ze by ta matka za tim hrkotala...
aha sorry jsem si to blbě přečetl tak to jak tu někdo psal tvrdej drát čeba elektroda (omlátit s ní ten humus a udělat na konci háček).Ale stejně asik možná ti ta potvora matka spadla dolů a budeš jí muset pracně dostat ven!na to si vem magnetjinak jak psal Filous sundával jsi to belbě povolíš ale né uplně a taháš venjinak jak to opravit jsem ti tu napsal asik nejednoduší(nejlevnější)způsob
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:...Ale stejně asik možná ti ta potvora matka spadla dolů a budeš jí muset pracně dostat ven!na to si vem magnetjinak jak psal Filous sundával jsi to belbě povolíš ale né uplně a taháš venjinak jak to opravit jsem ti tu napsal asik nejednoduší(nejlevnější)způsob
sundat vjetve je rychlejší... a vysypat pokavaď teda dostal ven tu gumovou srandu
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1