Nejsi přihlášen
...radar ...ale ten v brdech :))
V Brdech se začne stavět radar mezikontinentálního významu. Protože se
ovšem bohužel nachází uprostřed lesů, povedou k němu dlouhé kabely.
Mějte se na pozoru, Američané! Ten, kdo vás může položit na lopatky,
nevolá:
Alláh Akbar!
Křičí:
Fero, kurva, tady je mědi jak sviňa!
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...radar ...ale ten v brdech :))
a pak se div, že se tu dycky zvrhne co se týče barvy...
nicola.foxx (Člen) 28.08.2008 23:22:14 Offline |
ross psal:stačí to dát 10cm pod zem a je jesný, že fero se lopaty ani nedotkne
A kdyby se nahodou Fero lopaty dotknul, tak jen proto, aby ji odnesl do bazaru.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2008 07:14:52 Offline |
ross psal:stačí to dát 10cm pod zem a je jesný, že fero se lopaty ani nedotkne
by ses divil kolik zbytečný práce jsou schopný udělat za vidinou rychlejch peněz....10 cm vyhrabou rukama bez lopaty.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
cikin psal:Stačí vyhrabat kousek zapřáhnout za auto a už se táhne. U nás takhle čorli přes 200 m kable.
nedavno na stavbe kde jezdim s nakladakem ukradli kabel ten den polozenej zapojenej zasipanej , pak vypacili bunku ale diamantovy kotouce jeden caa zza 4000kc tam nechali
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Jo, zrovna včera sem koukal, že ten spodní kus dešťový roury, co sem měl na baráku, asi někdo potřeboval víc, než já.
A eště k tomu radaru: jak se to teďko pěkně mele v Gruzii, řikal mi kamarád - jak to tak pozoruju, stává se ze mě odpůrce radaru v Brdech ... chci aby rovnou začali stavět raketový silo.
tajnej psal:Jo, zrovna včera sem koukal, že ten spodní kus dešťový roury, co sem měl na baráku, asi někdo potřeboval víc, než já.
A eště k tomu radaru: jak se to teďko pěkně mele v Gruzii, řikal mi kamarád - jak to tak pozoruju, stává se ze mě odpůrce radaru v Brdech ... chci aby rovnou začali stavět raketový silo.
jj, ty časy kdy se řikalo že měď je věčná sou dávno pryč, vydrží nejmíň
bédo hoď tam PVC
kwa až tam bude ten radar tak by tam mohli jít pořádný houby ne?
to jebu
tajnej psal:A eště k tomu radaru: jak se to teďko pěkně mele v Gruzii, řikal mi kamarád - jak to tak pozoruju, stává se ze mě odpůrce radaru v Brdech ... chci aby rovnou začali stavět raketový silo.
Nezdílím tvůj optimizmus a víru v Ameriku jako "spravedlnost, právo a dobrotu", myslim že sou tu uplně stejný kurvy jako Rusáci....až na to, že poslední dobou se zdá že Rusáci jsou trochu rovnější bo se nesnažej svoje cíle vysvětlovat celýmu světu jako všeobjímající dobrotu a pomoc nebohým obyvatelům. Tuhle periodu si už asi prošli, když "osvobozovali" ze jha imperialistů zpřátelené národy, teď už mrdaj na to co si kdo myslí a dělaj co je pro ně dobrý bez nějakejch pěknejch kecu.
Takže mně osobně radar na našem území vadí, ne proto, že bych se bál, že nám sem začnou lítat nějaký pomatenci s hadrem na hlavě a vyhazovat do luftu kde co, ale pro to, že nesouhlasim s tim co USA ve světě provádí.
PS
ke Gruzii...s tim že tam Rusáci vlítli, celkem souhlasim. Gruzie ohrožovala lidi (ruský národnosti) na svym území a muselo jim bejt jasný co se stane... Když provokuju musim počítat s tim, že můžu dostat na hubu.
Monty Jack (Člen) 29.08.2008 11:46:10 Offline |
Lihy psal:PS
ke Gruzii...s tim že tam Rusáci vlítli, celkem souhlasim. Gruzie ohrožovala lidi (ruský národnosti) na svym území a muselo jim bejt jasný co se stane... Když provokuju musim počítat s tim, že můžu dostat na hubu.
jj, měli je prostě vyhostit, když se jim tam kurwa nelíbí, ať táhnou do ruska ne ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
tajnej psal:Hee Lihy, babička musela hajlovat a tvářit se nadšeně, máma musela zpívat častušky a tvářit se nadšeně a my musíme žrát hamburgry, ale můžem se tvářit, že sou hnusný.
Tak proto sem rád za radar.
Howg.
A co má naše "demokracie" společnýho s radarem? Tě snad někdo osvobozoval od rudýho nebezpečí? Naštěstí ne.
Jináč babička hajlovat nemusela bo je z vesnice (tam žádný manifestace pro kino nebyly a bylo jí asi 7), máma častušky taky nezpívala bo nesměla ani do jisker
a stejně politiku USA nemám rád.
Stránky: 1