Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 31.08.2008 16:28:19 Offline |
Re: výfuck akrapovič
tusim ze tady.... dkracing.cz
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 31.08.2008 18:43:26 Offline |
Ondráš psal:Koval?
Ten mel jen MIG a SHARK vejfucky a kdyz jsem shanel ja, tak uz nebyly zadny.
Akrapa trebas tady -
http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … _3576_3582
Je to uz filtrovany na B650.
ps. Jak se vlastne tedka vari v KFC? Slysel jsem, ze tam uz delaj maso i na ohni.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ondráš psal:Koval?
Ten mel jen MIG a SHARK vejfucky a kdyz jsem shanel ja, tak uz nebyly zadny.
Akrapa trebas tady -
http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … _3576_3582
Je to uz filtrovany na B650.
ps. Jak se vlastne tedka vari v KFC? Slysel jsem, ze tam uz delaj maso i na ohni.
a s policejní asistencí
martingsx psal:Znáte někdo rozdíl parametrů kompletu Akrapovič (svody + tlumič)proti otevřený koncovce? Je opravdu tolik muziky za takovej balík? Někde jsem četl cca 25 tis Kč.
...na gsx 1400 cca 14 koní
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Michal Dk psal:REX psal:A já bych chtěl rám na r.00 nikde jsem ho nenašel...je koupit ještě vůbec!???
Myslíš jako novej? No nekecej že po tom šutru je hnutej.Novej to bude rána
No radši bych novej no....
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
jenom pri koncofce martine neni treba tak moc ladit, das a jedes, kdyz tam hodis koncofku a svody, je potreba dat jiny jehly a podlosky ( u karburatoru) nebo premapovat ridici jednotku voe ( pro maximalizaci narustu vykonu a uhlazeni krifky vykonu. jo a narust vykonu je kurefsky znat ( B12 a komplet titan yoshi system + dynostage+ kn filtr)
cisla nevim presne, protoze nemuzu myho linyho brachu dokopat k tomu aby to doves na brzdu.
martingsx psal:Znáte někdo rozdíl parametrů kompletu Akrapovič (svody + tlumič)proti otevřený koncovce? Je opravdu tolik muziky za takovej balík? Někde jsem četl cca 25 tis Kč.
in God we trust
pitrman psal:jenom pri koncofce martine neni treba tak moc ladit, das a jedes, kdyz tam hodis koncofku a svody, je potreba dat jiny jehly a podlosky ( u karburatoru) nebo premapovat ridici jednotku voe ( pro maximalizaci narustu vykonu a uhlazeni krifky vykonu. jo a narust vykonu je kurefsky znat ( B12 a komplet titan yoshi system + dynostage+ kn filtr)
cisla nevim presne, protoze nemuzu myho linyho brachu dokopat k tomu aby to doves na brzdu.martingsx psal:Znáte někdo rozdíl parametrů kompletu Akrapovič (svody + tlumič)proti otevřený koncovce? Je opravdu tolik muziky za takovej balík? Někde jsem četl cca 25 tis Kč.
S laděnou koncovkou a přetryskováním Dyno jet sadou jsem nahnal 11 koní, což je na tuto kombinaci dle záznamů co mají v počítači brzdy standartní výsledek. Proto jsem čekal minimálně 15 koňový nárůst u full systemu.
Zrzule: ten DK Racing, co dával někdo hned ze začátku odkaz...mám tam kámoše (ovšem na slevu to moc nevypadá, sou to škrti) můžu se ho poptat, nebo tam zajdi, sou tam milý týpci...
...Do you know that bad girls go to hell?...
zrzule psal:a vůbec kde jste se něco takovýho zase dozvěděli
tak za to muzu asi ja .... jsem zas neco nakukal mistni rozhlasu, drbne a skinovi v jedne osobe ... verim,ze uhadnes, kdo to je.
uz s nim vickrat nepromluvim
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1