Nejsi přihlášen
Re: nakupování u Louise
Zdenal psal:nevite co má všechno na skladě ve vídni v pátek se tam chystám jet a nerad bych si udělal marný výlet
Zítra jdu nakupovat do Kauflandu, nevíte co tam mají? asi tak blbě jsi se zeptal, jako když plácne cepem do blata
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Banditatom (Člen) 03.09.2008 18:39:52 Offline |
tajnej psal:na primě (nebo nově?) sem tudle v noci viděl, jak lidi volaj ňáký věštkyni a vona jim za pár kaček řekla úplně všechno
zavolej mě já ti řeknu co budeš chtít a nic tě to nebude stát
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdenal psal:právě že si chci koupit kombinézu a nevím jak by to bylo s velikostí potřebuji si to zkusit nechci koupit zajíce v pitli
ti rikam ze kdyz nebudou mit tu co chces koupis si tam jinou aspon tak to fungovalo u me jel sem pro urcitou vec a i kdyz ji meli libila se mi jina
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Zdenal psal:nevite co má všechno na skladě ve vídni v pátek se tam chystám jet a nerad bych si udělal marný výlet
No co tam maj to fakt nevim, ale urcite toho bude hodne.
Muzes tam bud brnknout a nebo, a to mi pride lepsi, posles mejla s katalogovejma cislama veci ktery chces a po prijezdu uz na tebe ceka skatule,zacalujes a vysmatej odjizdis.
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
nicola.foxx (Člen) 04.09.2008 09:12:09 Offline |
Luk psal:Zdenal psal:nevite co má všechno na skladě ve vídni v pátek se tam chystám jet a nerad bych si udělal marný výlet
No co tam maj to fakt nevim, ale urcite toho bude hodne.
Muzes tam bud brnknout a nebo, a to mi pride lepsi, posles mejla s katalogovejma cislama veci ktery chces a po prijezdu uz na tebe ceka skatule,zacalujes a vysmatej odjizdis.
Ti nevim estli se mu neoplati si pockat na slevy. Za mesic by snad uz mely zacit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 04.09.2008 14:50:41 Offline |
Luk psal:radil sem mu jak resit problem se zbytecnym vyletem
na slevy taky cekam
A asi nejsme jediny co na ty slevy u pana Lujze cekame.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1