Nejsi přihlášen
oprava lako nádrže
Nazdar bando. Rozhodl jsem se nechat opravit vandalem poničený lak na nádrži. Mám tam snad 20 drobných ranek až na plech o velikosti do 2mm na celkové ploše asi 5cm2. Ptám se jak se to dá opravit? Nějak lokálně nebo lak celé nádrže? Máte někdo skušenost? Rád bych aby to nebylo vůbec poznat. Předem děkuji. Bandit
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2008 07:32:02 Offline |
Re: oprava lako nádrže
a nejlépe celou rozstřik se většinou poznat dá.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
roman.v psal:Díky za nabídku. Kdy to tam vezete? Ještě čekám na podsedlák a taky ještě nevím, jestli to nestříknout nějak jinak. I když rám zůstane červenej...
Nevím, jak na to spěcháš ty, ale my ne. Klidně ti počkáme. Máme celou zimu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:roman.v psal:Díky za nabídku. Kdy to tam vezete? Ještě čekám na podsedlák a taky ještě nevím, jestli to nestříknout nějak jinak. I když rám zůstane červenej...
počkejte na mě, potřebuju hodit do laku všechno
čekám jen na výrobu blatníku u Sýkory
bude množstevní sleva
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Ondráš psal:roman.v psal:Díky za nabídku. Kdy to tam vezete? Ještě čekám na podsedlák a taky ještě nevím, jestli to nestříknout nějak jinak. I když rám zůstane červenej...
počkejte na mě, potřebuju hodit do laku všechno
čekám jen na výrobu blatníku u Sýkory
bude množstevní sleva
se na vas vysere s mnozstevni slevou...
ale ne kecam,s banditakama ma slitovani
ale nevim teda jak s jebkarema...
...sam mezi jebkarema...
Ondráš psal:roman.v psal:Díky za nabídku. Kdy to tam vezete? Ještě čekám na podsedlák a taky ještě nevím, jestli to nestříknout nějak jinak. I když rám zůstane červenej...
...jo ale hlavně si uvědomte, že sice teď je na to ještě pořád "celá zima", ale vy stále čekáte a chcete čekat dál, pět motorek se nějakou dobu bude stříkat a nejste jediný komu jsem slíbil, takže se může potom stát, že pročekáte drahnej čas a pak ho bude najednou málo , protože jako každej rok maj všichni na podzim furt času dost a tak v klídku a pohodě čekaj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1