Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 04.09.2008 15:40:14 Offline |
Re: dc.sosej
roman.v psal:Zdravím, neporadil by někdo, jak to správně nastavit?Nějak mi to pořád nejde. Díky
Ja bejt tebou tak bych do tech P2P siti moc nelezl. Kdyz nenabizis, tak nestahujes. Kdyz nabizis tak sice stahujes, ale porusujes zakon a BSA ted hlida porty P2P siti a jsou nejaky nasrany, takze jdou i po obycejnejch lidech. Kdyz budes sosat z rapidshare.de a podobnejch tak je to v pohode. Zkus trebas katz.cd a nebo to warforum.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2008 15:47:46 Offline |
roman.v psal:Zdravím, neporadil by někdo, jak to správně nastavit?Nějak mi to pořád nejde. Díky
Filous
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak ja mam treba normalne nastaveny DC - sdilim ale jen jeden velkej soubor,kterej mam rozmnozenej asi 15x pod ruznym jmenem,takze jako sdilim,ale nikdo ode me netaha.No a pak na sosej jen kliknes na ten odkaz a automaticky se ti presune do download que v dc a stahuje se ... nikde jsem nic jinyho nenastavoval
toz tak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx psal:roman.v psal:Zdravím, neporadil by někdo, jak to správně nastavit?Nějak mi to pořád nejde. Díky
Ja bejt tebou tak bych do tech P2P siti moc nelezl. Kdyz nenabizis, tak nestahujes. Kdyz nabizis tak sice stahujes, ale porusujes zakon a BSA ted hlida porty P2P siti a jsou nejaky nasrany, takze jdou i po obycejnejch lidech. Kdyz budes sosat z rapidshare.de a podobnejch tak je to v pohode. Zkus trebas katz.cd a nebo to warforum.
blbost , stahuju a budu stahovat ........ a nemaji sanci montiorovat to pokud je server v zahranici jako ze vetsinou je
WD club member.
Dado psal:Ondráš psal:Otázka je, jestli má vůbec povolený ty P2P sítě od poskytovatele.
scoro jsem tam postrádal tvůj pověstnýsarkazmus
Měl jsem slabší chvilku...
2 querty: Jestli si myslíš, že nedokážou monitorovat kudy šel TCP (u UDP to jde huř) paket určený tobě, tak to si na omylu. Můžeš si myslet, že NAT tě ochrání, ale sám o sobě není samospasitelný.
Ovšem spíše chytají velké ryby, kde můžou mít nějaké pádné důkazy podpořené nějakýma logama. Příkladem budiž můj kolega z práce, který měl veřejnou IP adresu (to je vůl) a poseděl si 3 měsíce ve vazbě.
Dodnes nemá počítač zpět.
Tohle je na obsáhlou debatu. Závěr z toho je... Jste malé ryby, ale i malá ryba se občas chytne. Náhoda je blbec. Je to každého věc, ani já nejsem svatý.
... nebylo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Dado psal:Ondráš psal:Otázka je, jestli má vůbec povolený ty P2P sítě od poskytovatele.
scoro jsem tam postrádal tvůj pověstnýsarkazmus
Měl jsem slabší chvilku...
2 querty: Jestli si myslíš, že nedokážou monitorovat kudy šel TCP (u UDP to jde huř) paket určený tobě, tak to si na omylu. Můžeš si myslet, že NAT tě ochrání, ale sám o sobě není samospasitelný.
Ovšem spíše chytají velké ryby, kde můžou mít nějaké pádné důkazy podpořené nějakýma logama. Příkladem budiž můj kolega z práce, který měl veřejnou IP adresu (to je vůl) a poseděl si 3 měsíce ve vazbě.
Tohle je na obsáhlou debatu. Závěr z toho je... Jste malé ryby, ale i malá ryba se občas chytne. Náhoda je blbec. Je to každého věc, ani já nejsem svatý.
... nebylo.
ja mam tez verejnou IP , ano ale byla by fakt haluz aby mne chytli ... myslim ze mych 15GB tydne neni moc ze se najdou vetsi draci , oni jdou spise po tewch kteri pali a prodavaj to nebo kteri maj server na kterem sou tera tech dat
WD club member.
nicola.foxx (Člen) 05.09.2008 09:47:16 Offline |
qwerty psal:Ondráš psal:Dado psal:
scoro jsem tam postrádal tvůj pověstnýsarkazmusMěl jsem slabší chvilku...
... nebylo.ja mam tez verejnou IP , ano ale byla by fakt haluz aby mne chytli ... myslim ze mych 15GB tydne neni moc ze se najdou vetsi draci , oni jdou spise po tewch kteri pali a prodavaj to nebo kteri maj server na kterem sou tera tech dat
Ja ti nevim. Smula je nejvetsi deFka na svete. Kamarad stahnul prvnich 30GB za tyden a dalsi tejden uz mu klepal ten pan splacatou cepici na vratka a dalsi pani zabavili vsechny nosice a komp. Tak ti nevim nevim. Ty P2P site jsou uz tedka k hovnu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Souhlasim s Nicolou, ale dělej jak myslíš. Alespoň se zbav té veřejné IP.
Myslím, že do takového stádia jako to bylo před nevím kolika lety na kolejích na Strahově, kde se sdílely terabajty, ale čerti nikdy nespí...
Aby ses nedivil až ti ukážou papír na kterém bude kdo si co od tebe bral...
Jen doufám, že to neděláš v práci...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1