Nejsi přihlášen
Re: wolejovej chladic
cockin psal:Nedavno mi z niceho nic zacal prosakovat olej z chladice na B12, uz jsem zjistil kde ta prasklina zhruba je, ale je tam na pristup, co s tim?
nechat zavařit, co jinýho.....
Co to je vubec za material? Je to svetly jak hlinik ale nekdo mi povidal ze je to nejaka slitina a ze by to melo jit zaletovat cinem. Kdyby to byl hlinik, tak na Vysokom Chlumci to prej delaji.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Banditatom (Člen) 07.09.2008 19:50:11 Offline |
cockin psal:Co to je vubec za material? Je to svetly jak hlinik ale nekdo mi povidal ze je to nejaka slitina a ze by to melo jit zaletovat cinem. Kdyby to byl hlinik, tak na Vysokom Chlumci to prej delaji.
chladiče se pájí mosazí a je to hliníková slitina která svýma vlastnostma stojí za prd
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak jsem byl dneska s tim chladicem na svareni v 14:40 a odjel jsem s prazdnou domu, protoze dotycnej chlapek co tam vari hlinik dela jen do 14:30. Pekny pocasi, ja nemuzu jezdit a nejaky stary struktury maj pracovni dobu jak za komancu. Jestli me s tim zejtra vyhodi nebo to skurvi, tak ho asi zabiju.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
měl jsem ten samej problém na plechovce s vodním chladičem a zalepil jsem ho dvousložkovou modelínou od BERNERA a bez očištění. Chladič funguje tři roky na 100, nedávno mi začala téct i nádrž na bandasce tak jsem tu dirku ve švu zalepil tím samím a GOOD. Jmenuje se toMETALLKNETMASSE. Všem vřele doporučuji do výbavy
koksa psal:měl jsem ten samej problém na plechovce s vodním chladičem a zalepil jsem ho dvousložkovou modelínou od BERNERA a bez očištění. Chladič funguje tři roky na 100, nedávno mi začala téct i nádrž na bandasce tak jsem tu dirku ve švu zalepil tím samím a GOOD. Jmenuje se toMETALLKNETMASSE. Všem vřele doporučuji do výbavy
No jo jenze toto je mastny a odmastit to je asi problem. U te vody to nebude tak strasny ikdyz nemrzka taky asi nebude uplne koseer
Stránky: 1